![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
fratemiu ruleaza cam tot in ro daca are echipa completa si nu e nevoit sa ia in echipa vreun noob ![]() edit : OKA sari cu replayuri acum ca sa vada si geana noastra ce pui de ubermega gosu care esti
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
asta a fost pe principiul "am un frate mai mare in armata si cand vine va bate pe toti". pune replay sau lasa-l pe el sa posteze.
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
na d-aici si replay cu niste gosu d-astia ![]() #DotaPickup.Euro TEG vs Boomtown Odense nu va zic care sunt y0 ![]() mai multe detalii : http://www.dotapickup.com/forums/viewtopic.php?t=424 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
-ap -sm un replay f frumos unde joc cu Klintz erou de nob, da' stiu ![]() chiar e deosebit replay-ul, e primul meu meci SM ( short mode ) si o sa vedeti ce fac pt a putea face fatza contra : Leech, Chen, KoTL, Tinker. toti au jucat destul de bine. au avut un taureen nob rau insa. eu cu Klintz in echipa cu un Spiritbraker care a jucat bine, un Axe si un SK mediu si un Sniper nob ![]() ups ... am postat la gosu. scuze Last edited by Oka; 27-12-2005 at 14:09.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
si inca un meci frumos si scurt si pro ![]() dupa ce am cugetat adanc in fatza unei beri, eu cu un amic (Deles) cum sa facem sa ii scoatem cat mai repede am ajuns la concluzia sa iau eu Silabear si el Furion. oamenii si-au luat killeri : sniper, gondar, klintz, rikimaru ![]() la lev3 eu cu Deles le-am dat jos primu turn de sus la lev4 al 2-lea la lev5 turnu de pe mid la lev6 al 2-lea turn de pe mid ... la lev8 turnu din baza de pe mid la lev10 deja eram prin baza lor fara baraci ... rush pauah | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|