![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 20% comision sau minim 40$ de site(fara 71$ de comanda nu scapi cu alte cuvinte 31 transport minim)... pentru comenzi pe net de oriunde, peste toate cheltuielile! (Haine electronice...etc)Detalii cauta pe forum shaqvill. Contact pe forum sau pe ym usa_nic PRET Iphone 3G Posibil voi vinde cand vor aparea la liber! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Nu cred ca ai jocul original, si potrivit regulamentului, nu avem voie sa vorbim despre servere pirat.
__________________ Another megabytes the dust | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
daca cineva mi-a furat cd-keyul cum pot face sa-l recuperez? am jocul original ... cutie & stuff
__________________ Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
dar am cum sa aflu macar ip-ul celui care foloseste acelasi cd-key ca mine?
__________________ Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. Nu am voie cu semnătură în culori. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I'm a disgrace for the depresion... | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
cd-key grabber ... lucrez la o sala de net si baietii mi-au facut manevra
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
![]() P.S. Jocul original costa 540.000 aici
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema si anume ca am avut Warcraft 3 pirat si am bagat un reg ca sa ma pot conecta la un anume server, iar acum mi-am luat jocu original si cand ma uit la gateway imi apare acelasi pe care-l aveam cand nu aveam jocu original.Imi puteti spune si mie ce trebuie sa modific ca sa ma pot conecta la battle.net ??
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|