![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Mai sunt printre voi si jucatori de Warcraft 3 TFT care mai stiu sa joace si altceva in afara de D.O.T.A.? Ce ziceti, facem un mini-turneu? Hai ca ar merge unul! ![]() Pt. detalii postati aici, iar in legatura cu serverul pe care as prefera sa se dispute trimit cate un PM celor care se inscriu. Deci, se poate? Respecte, Adi. P.S.: Nu are nici un fel de legatura cu data de 1 aprilie (sau Blizzard "April Fools" ), e o simpla coincidenta. M-a luat cheful de un turneu.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Va fi "Just 4 fun". Nu e un "turneu" in adevaratul sens al cuvantului, cu premii sau mai stiu eu ce. Va fi in amintirea vremurilor apuse... pt. unii. Eu inca il joc, saptamana trecuta am avut vreo 50 de meciuri. ![]() Si data disputarii, precum si serverul se va alege de comun acord. Respecte, Adi.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Respecte, Adi.
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Adi, ai PM. Notabila initiativa. Au cam apus vremurile warcraft-ului pur (i hate DOTA)... pacat
__________________ Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang ................. [Emil Cioran] | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
Si multumesc pt. apreciere. ![]() Quote:
![]() Ideea ar fi sa jucam la sfarsitul saptamanii (vineri, sambata... poate cate un meci si joia), iar duminica sa fie un fel de "finale" ale saptamanii in curs. ![]() Astept si alte sugestii, numai NU ziceti nimic de server (asta vorbim pe PM), din cauza "Anuntului", alfel ni se intampla groaznicu™. Pana acum ar fi: 1. molecula 2. DAan 3. EsH_148 4. keee's 5. Cel din coada. Respecte, Adi.
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Data, ora, alte detalii n-am hotarat inca, sa vedem cam cati suntem, asa o idee, si dupaia facem planificarile. Clar ca in acest sfarsit de saptamana nu vom putea juca pt. ca inca suntem prea putini. Pana acum ar fi: 1. molecula 2. DAan 3. EsH_148 4. keee's 5. PaRaZiTu 6. Cel din coada. Ca sa iese ceva ar tebui sa fim macar 8, sa se poata disputa si sub forma eliminatorie, cand incepem sa ne cunoastem. Si bineinteles ca vom fi si observatori. Si m-am gandit ca decat sa jucam 2 oameni (1v1) si restul de 6 sa stea sa se uite, mai bine va fi ceva de genul: 2 meciuri cu cate 2 observatori fiecare. Ma rog, mai planuim noi, dar la asta m-am gandit eu pana acum. ![]() Respecte, Adi. P.S.: Acum ma chinui sa va trimit cate un PM la fiecare.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Suntem cam putini. Chiar nu mai are nimeni chef de War (normal)? DOTA stiu ca se joaca destul
__________________ Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang ................. [Emil Cioran] | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Foarte probabil eu si EsH_148 vom testa serverul alternativ in aceasta seara. Si ar mai trebui minim doi oameni ca sa jucam ceva, poate chiar si in acest sfarsit de saptamana. Keep in touch! Colonelu': Multumesc ca ai sters cele 3 posturi si nu threadul in sine.
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
In seara asta urmeaza sa testez serverul. Daca nu merge bine, mai am eu un as in maneca. Sa vedem.Pana acum suntem: 1. molecula 2. DAan 3. EsH_148 4. keee's 5. PaRaZiTu 6. Seph-Fire 7. Cel din coada. Respecte, Adi.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|