![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | help frozen throne
am war 3 frozen throne original luat din magazin si as vrea sa joc si eu pe battle net . ce trebuie sa fac? daca intru in joc, dau battle net ...cand ii dau sa se conecteze la server zice ca nu gaseste conexiunea la net ..sau tot felul de erori. trebuie sa mai am vreun program ceva ..sau care e faza? am ultimul patch, conexiunea la internet este prin cablu (RDS) | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Daca ai numa frozen throne atunci nu are cum sa iti mearga,frozen nu mere fara roc,daca ai roc neoriginal si frozen original atunci iti va da eroare,ambele tre sa fie originale,adica nu jocul tre sa fie original,ala poti sa il aduci de unde vrei tu,ci cd-key ul sa fie original
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
Salutare! Vreau Sa Stiu Si Eu Ce Cont Trebuie Sa-mi Fac Si Unde Pentru A Putea Jucat W3tft Pe Battle.net Pe Serverul Europa?ami Intra In El Si Ami Zice Sa-mi Fac Cont Ami Fac Si Orice Nume Pun Ami Zice Ca Mai Este Luat.mia Spus Cineva Care Tot Asa Ai Facea Ca Ia Facut Unu Un Cont Nu Stiu Pe Ce Site Si Ia Mers.stie Cineva Unde Se Fac Conturile Sa Pot Juca Si Eu.am Si Pach-ul 120e Bagat...
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
man cel mai rentabil e sa ati cumperi amandoua cd originale ultima oara candam intrebat preuturile era impreuna warcraft si w frozen throne in jur de 140 ron acum o fi mai putin dar eu am avut noroc mi leam luat din targ cu 50 ron acum 1 an jumate si merge belea pe blizz pe oricare serv ca sunt 4 originale
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|