![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | Biggest Bug Ever Found In Dota
Ok cam asa sta treaba asta e un reply de dota in care s a intamplat un lucru de tot rasu zic eu penru o harta de calibrul DOTA .Pe la mijlocul hartii nu e nimic altceva decat o mare gaura neagra care absoarbe tot: eroi creepi nu contreaza ai ajuns acolo , acolo ai ramas nu mai iesi . Cum se poate asha ceva avand in vedere ca pe versiunile anterioare de DOTA nu s a intamplat. E pacat pentru ca unii gameri joaca la concursuri pe premii frumusele pe aceasta harta. NU pot sa descriu sentimentul amar pe care l am avut (pe langa fun`ul de riguare) cand s a intamplat asha ceva . Si mai sper ca pe viitor fixarea unor buguri de pe aceeasta harta (pentru ca nu este singurul bug intalnit, un altul fiind faptul ca Antimage ul la un moment dat a fugit cu sleep ul in cap castat de Atropos) sa nu mai duca la aparitia altora mai mari ca ele . Am putea deschide un forum numai cu bugurile gasite in Dota nu penru a fii rautaciosi fatza de ICEFROG , care dealtfel au facut o treaba buna cu aceasta harta dar penru a incerca sa eliminam bugurile ce pot aparea in timpul gameplay`ului. Sper sa va placa si voua la fel de mul ca si mie . | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Cred ca problema nu tine de DOTA. Ceva asemanator se intampla si in Element TD 2.6. "Creepşii" pur si simplu se opresc pe loc, uneori se si deplaseaza putin intr-o parte... ceva asemanator totusi.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2009 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 |
Din pacate asha e , si se pare ca cei care au de suferit suntem noi gamerii, si mai ales cei care mai si cumparam jocul . Tot ce putem noi sa facem e sa spunem greselile si sa speram ca se va ocupa cineva de ele . PS: Si greselile mie din pacate imi sar in ochi (asta e cea mai mare, dar am vazut f multe ineptii in timpuil jocului) findca asta e meseria mea , adica tester, si ma cam apuca dracii cand firme de asemenea calibru scapa sau genereaza dupa update uri asemenea chestii . | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
tare frate ce sa zic....stii ca Dota e o harta custom ???facuta de un jucator pe nume icefrog ce nu are nici o legatura cu blizzard?si ce zici tu acolo????esti angajat de blizzard ca tester la ei??lol ps : poti cumpara linistit warcraft 3 +addon dota ne vine odata cu jocul ...noobule
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | mai fantomas
Mai intai invatza sa citesti ce scriu , si nu mai face pe desteptul, iar dota nu vine cu barza odata cu jocul e o harta care o poti lua de oriunde de pe net daca sunt sau nu tester la blizzard nu e treaba ta, topicul era despre altceva daca ai ceva personal cu mine fa alt topic noobule (macar de ai sti ce inseamna) . Daca nu ai o parere despre ce am scris eu cauta ti alta ocupatie get a job or something . | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
greens,ce raspuns ai primit? o zis ceva icefrog? De la versiunile 5 incoace nu am vazut un asemena bug in dota,versiunea 3 facuta de guinsoo si eul avea bug-uri la gramada asemanatoare cu asta ![]() Dar de la 5 incolo un bug asa urat nu am vazut | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|