Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Warcraft 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-07-2006, 10:44   #1 (permalink)
Registered User

Biggest Bug Ever Found In Dota

Ok cam asa sta treaba asta e un reply de dota in care s a intamplat un lucru de tot rasu zic eu penru o harta de calibrul DOTA .

Pe la mijlocul hartii nu e nimic altceva decat o mare gaura neagra care absoarbe tot: eroi creepi nu contreaza ai ajuns acolo , acolo ai ramas nu mai iesi .
Cum se poate asha ceva avand in vedere ca pe versiunile anterioare de DOTA nu s a intamplat.

E pacat pentru ca unii gameri joaca la concursuri pe premii frumusele pe aceasta harta.

NU pot sa descriu sentimentul amar pe care l am avut (pe langa fun`ul de riguare) cand s a intamplat asha ceva .

Si mai sper ca pe viitor fixarea unor buguri de pe aceeasta harta (pentru ca nu este singurul bug intalnit, un altul fiind faptul ca Antimage ul la un moment dat a fugit cu sleep ul in cap castat de Atropos) sa nu mai duca la aparitia altora mai mari ca ele .

Am putea deschide un forum numai cu bugurile gasite in Dota nu penru a fii rautaciosi fatza de ICEFROG , care dealtfel au facut o treaba buna
cu aceasta harta dar penru a incerca sa eliminam bugurile ce pot aparea in timpul gameplay`ului.

Sper sa va placa si voua la fel de mul ca si mie .
Attached Files
File Type: zip dark hole .zip (663.5 KB, 133 views)

greens is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2006, 02:53   #2 (permalink)
Bau

korby's Avatar

Cred ca problema nu tine de DOTA. Ceva asemanator se intampla si in Element TD 2.6. "Creepşii" pur si simplu se opresc pe loc, uneori se si deplaseaza putin intr-o parte... ceva asemanator totusi.

You have been disconnected from SPARTA!

korby is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2006, 17:12   #3 (permalink)
Registered User

Eu zic ca tine , si ar trebuisa se uite mai atent la update urile facute hartzii .

Noi aici la Gameloft suntem vreo 40 de oameni care jucam dota si constatam ca pe masura ce se fac update uri se fac si greseli mai mari .

Old 25-07-2006, 14:16   #4 (permalink)
Registered User

Mai bine de 3 ani am jucat dota,dar in veci nu am vaz un bug asa mare,ai postat pe forumul dota-allstars?,sau dai un pm la icefrog

nosferat is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2006, 12:39   #5 (permalink)
Registered User

Mda urat rau :p.

Am postat si la icefrog si la blizzard si pe alte cateva forumuri . Sper sa il vada cineva si sa se ocupe de el .

Old 28-07-2006, 12:54   #6 (permalink)
-=®=-

Angel 5's Avatar

Quote:
Originally Posted by greens
Noi aici la Gameloft suntem vreo 40 de oameni care jucam dota si constatam ca pe masura ce se fac update uri se fac si greseli mai mari .
OFFTOPIC: Nu e singurul joc, unde cu lansarea unor update-uri se fac greseli colosale, si sunt jocuri si firme destul de pretentioase...

Angel 5 is offline    Send Message via Google Talk to Angel 5 Reply With Quote
Old 28-07-2006, 15:56   #7 (permalink)
Registered User

Unhappy True

Din pacate asha e , si se pare ca cei care au de suferit suntem noi gamerii, si mai ales cei care mai si cumparam jocul .

Tot ce putem noi sa facem e sa spunem greselile si sa speram ca se va ocupa cineva de ele .

PS: Si greselile mie din pacate imi sar in ochi (asta e cea mai mare, dar am vazut f multe ineptii in timpuil jocului) findca asta e meseria mea , adica tester, si ma cam apuca dracii cand firme de asemenea calibru scapa sau genereaza dupa update uri asemenea chestii .

Old 18-08-2006, 08:06   #8 (permalink)
Registered User

phantom_i's Avatar

Quote:
Originally Posted by greens
Din pacate asha e , si se pare ca cei care au de suferit suntem noi gamerii, si mai ales cei care mai si cumparam jocul .

Tot ce putem noi sa facem e sa spunem greselile si sa speram ca se va ocupa cineva de ele .

PS: Si greselile mie din pacate imi sar in ochi (asta e cea mai mare, dar am vazut f multe ineptii in timpuil jocului) findca asta e meseria mea , adica tester, si ma cam apuca dracii cand firme de asemenea calibru scapa sau genereaza dupa update uri asemenea chestii .

tare frate ce sa zic....stii ca Dota e o harta custom ???facuta de un jucator pe nume icefrog ce nu are nici o legatura cu blizzard?si ce zici tu acolo????esti angajat de blizzard ca tester la ei??lol

ps : poti cumpara linistit warcraft 3 +addon dota ne vine odata cu jocul ...noobule

phantom_i is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2006, 12:31   #9 (permalink)
Registered User

mai fantomas

Mai intai invatza sa citesti ce scriu , si nu mai face pe desteptul, iar dota nu vine cu barza odata cu jocul e o harta care o poti lua de oriunde de pe net daca sunt sau nu tester la blizzard nu e treaba ta, topicul era despre altceva daca ai ceva personal cu mine fa alt topic noobule (macar de ai sti ce inseamna) .
Daca nu ai o parere despre ce am scris eu cauta ti alta ocupatie get a job or something .

Old 24-08-2006, 12:58   #10 (permalink)
Registered User

greens,ce raspuns ai primit? o zis ceva icefrog?
De la versiunile 5 incoace nu am vazut un asemena bug in dota,versiunea 3 facuta de guinsoo si eul avea bug-uri la gramada asemanatoare cu asta
Dar de la 5 incolo un bug asa urat nu am vazut

nosferat is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2006, 10:57   #11 (permalink)
Registered User

Mda

nici unul in general ei nu raspund la buguri incearca sa le fixeze :d, oricum pana nu apare iar putem spune ca s a fixat , daca mai avetzi buguri punetzi le si voi la ei cine shtie poate se fixeaza .

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Warcraft 3

Thread Tools

Posting Rules