![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Asa cum scrie si in titlu, anul acesta vom organiza la CERF si un concurs de Warcraft III TFT. Inscrierea este gratuita iar premiile vor fi acordate de sponsorii evenimentului de anul acesta. Deocamdata sint confirmate casti Altec Lansing si diverse jocuri PC. Inscrierile se pot face postand aici, pe mail la war3@pgl.ro sau direct la fata locului. Nu vom folosi sistem seeding, se vor trage la sorti meciurie (in functie de numarul participantilor vom juca bracket sau eliminatoriu) Mai multe detalii in curand.
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nu merge linkul cum putem face sa le luam si noi??
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| problem
tot nu merge linku...crezi ca ai putea sa le uploadezi in alta parte?? thx
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
eu folosesc firefox si imi da : The connection has timed out The server at downloads.computergames.ro is taking too long to respond. # The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. # If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. # If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. ceva idei? am dat un trace ca sa nu fie cumva problema de la isp=ul meu,am rugat chiar pe cativa prieteni sa incerce si nici lor nu le merge. cand am dat trace aici s-a blocat bstl-bam-1-ge800.inet.ntl.com [62.255.0.230]
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|