![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
Cand dau la warcraft frozen throne sa ma conectez pe battle.net ami apare o eroare ceva de genu : "Unable to valid game version. Please reconnect to Battle.net or apply the curent game patch manually." Ce pot face ? aveti sugestii ?
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
incearca jocul original,ala sigur nu iti da asemenea erori,sau daca ai jocul original si iti da eroarea,intra pe Blizzard Entertainment si downloadeaza ultimul patch
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
cand te conectezi la b-net oricum iti downloadeaza ultima versiune....tot ce iti ramane de facut e sa iti cumperi jocul original si nu o sa mai ai nici un fel de erori
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti | Jocul original? De ce insulti userii? Saracii de ei, au avut bani de calculator, de net, cum sa mai aiba si de jocuri? Ce, ei nu are dreptul sa se joaca?
__________________ Serieux dans nos affaires | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|