![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Servere Hamachi de wacraft III / dota
acuma ca au bagat maxim 16 jucatori ptr fiecare server hamachi, nu ar strica sa centralizam undeva toate serverele; asa ca daca aveti server sau stiti pe vreunul (adica numele unei retele si parola) postatile aici pls
__________________ Live Long and Prosper :yes | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
In incercat sa fac si eu asta acum vreo 2 luni..si am fost luat la paishpe de adminii acestui forum. NU ai voie sa postezi informatii legate de retele de hamachi sau altceva care creeza servere in afara celui legal de Bnet,aporbat de blizzard. NU sunt de acord...dar asta e.
__________________ E8200 | DFI P35 Blood Iron Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 2*1Gb Crucial Ballistix D9 GMH Anter TruePower Trio TP-3 550W | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
inca o data,acele"servere" nu sunt servere,sunt jocuri facute prin lan...sin din pacate blizzard oricat s-ar chinui,nu vor putea demonstra ca jocurile jucate prin hamachi se fac in ceva mod ilegal,pvpgn da ilegal...hamachi ilegal? Dar sincer as mai intelege daca ai zi de ceva jocuri noi..sau asa ceva..dar la warcraft nush de ce te mai chinui cu hamachi..cand dai 700 mii si iti iei war3+tft Blizzard mentioneaza clar de servere emulate gen b.net,dar hamachi e jucat prin lan...pana blizzard interzice jucatul jocurilor lor prin retea...hamachi ramane legal | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Da serifu..stai sa vina adminul.Pana atunci.... Retea: AllaXul Parola: plm NU mai e activa din vara...dar dc vreti....ne bagam si dam una.
__________________ E8200 | DFI P35 Blood Iron Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 2*1Gb Crucial Ballistix D9 GMH Anter TruePower Trio TP-3 550W | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest |
Salut! Sunt un mare fan al "fenomenului" warcraft si jucator "inrait" totodata. Dar nu numai... De fapt dota & stuff am eu cu cine sa joc... nu e asta problema ... Problema mea este ca de multe ori se intampla sa te mai plictisesti de warcraft sau orice joc care e jucat prea mult... si atunci vrei altceva... Jocuri marfa sunt multe. Asta stie oricine... dar cum nu ai posibilitatea sa le joci in lan sau pe internet, te resemnezi pentru ca in single player sunt boring... Asa ca, in speranta ca mai sunt si altii acolo care au interese comune in privinta asta (adica sa joace un anumit joc in multiplayer si nu au cu cine...) , am pus bazele unui network de Hamachi : Network : Variety Password: fun Sper ca userii retelei de mai sus sa fie dispusi sa incerce orice joc (sau macar sa incerce, sa vada daca le place) atata timp cat majoritatea decide... Toate cele bune, Peter | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
In sfarsit cineva care se gandeste ca mai exista alternative la war si dota... nu ma intelegeti gresit warcraft e fun, dar omul are dreptate... cateodata mai merita sa incerci si altceva, si un network hamachi unde se pot juca si alte jocuri suna f bine in momentul de fata... topicul asta ar trebui mutat si eventual facut sticky, poate asa networkul propus de legolas sa prinda viata... felicitari peter pentru ideea asta, desi nu sunt asa sigur ca o sa prinda
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
OK, dar de ce hamachi? Nu vad sensul atata timp cat aveti jocul original si va puteti conecta prin Bnet. Creaza unu un joc si intrati toti acolo, de ce sa va complicati cu Hamachi?
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
In primul rand sa sti ca unii chiar nu-si pot permite... sau poate isi permit daca strang cu greu acei bani , dar ar putea face altceva mai bun cu ei decat sa-i dea pe un joc pe care, in unele cazuri, il joaca doar 2-3 ore intr-o zi in care nu au treaba sau au mai mult timp liber decat de obicei. Acum... nu ma intelegeti gresit... exista si posibilitatea ca unii sa fie si prea zgarciti si prea indiferenti si sa le fie lene sa-si cumpere - nu este problema mea... dar jocul (Warcraft -felicitari Blizzard!) merita toti banii! si eu il pot juca pe battle.net. Dar pt cei care nu au warcraftul original din diferite motive... si nu conteaza(pentru mine nu conteaza ) ... pentru ei ar fi o ocazie foarte buna si nu numai! - in felul asta se pot descoperii si noi "talente" la jocul respectiv, cine stie? ... care nu aveau posibilitatea sa se afirme... si in felul asta mai capata experienta fiecare... etc... motive sunt multe...Ce am scris mai sus e referitor la Warcraft si respectiv DotA. In al doilea rand, eu vorbeam si de alte jocuri mai noi (de fapt in special de asta!) care sunt destul de scumpe in magazin si care pot fi foarte distractive in multiplayer. - stiu ca pentru asta nu am pus bine post-ul dar mi-am dat seama prea tarziu... sper ca va fi mutat daca va avea permisiunea adminului... (din cate am inteles, nu e de acord cu asa ceva ) Respect! P.S. : Hamachi este un program care simuleaza lanul , este legal si freeware... daca chiar va intereseaza dati search pe net... | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
In primul rand: Legolas a postat total aiurea aici, cu toate ca ideea lui nu e una rea, in al doilea rand scopul hamachiului este de a simula un lan, iar cum toti producatorii de jocuri din lume (aproape toti) nu obiecteaza impotriva folosirii jocului pentru lan (si doar pentru lan... emularea de gen pvpgn pe internet e ilegala) orice joc jucat astfel e complet legal. Asta pentru partea de piraterie. Dar ideea postului lui peter era de fapt crearea unui lan, cu oameni interesati sa joace si alte jocuri decat warcraft... nu intotdeauna, dar ocazional... pentru ca sunt atatea jocuri fun care iti pot oferi ore bune de distractie daca le dai o sansa, dar pe care poate nu ti le permiti... asta e farmecul hamachi... nu pentru war care e 300 mii dar pentru alte jocuri care poate depasesc 30 Euro.
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
Ei bine... Blizzard nu si-a pus inca problema asa... nu cred ca au spus ca e ilegal sa joci un anumit joc pe Hamachi sau pe altceva asemanator... "poate oamenii au jocul original" si vor sa-l joace prin hamachi... nu le place pe b-net din x motive... (hamachi mai reduce si semnificativ lagul ) atunci ce? Nu caut subiect de dezbatere in directia asta... :| daca nu sunteti de acord, puteti sa nu interveniti si gata... Peace! | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote: am citit anuntul ala cu multa vreme in urma,cu detaliu... 1:" Any use of Battle.net not in accordance with the terms of the Battle.net Terms of Use is expressly prohibited. " hamachi nu are cea mai mica legatura cu b.net 2:server emulators, hamachi nu emuleaza orice fel de server as mai da argumente pana si la 20 daca e nevoie....hamachi e jucat prin lan,si indiferent cine ce si cum zice...ramane legal,pana dovedit ca e ilegal,pana acuma prea multi au incercat si au esuat in a demonstra ilegalitatea lui hamachi... In legatura cu war3 prin hamachi,am mai scris...nush sincer daca se merita un joc care cu timpul a devenit accesibil si pentru buzunarul nostru sa mai fie jucat prin hamachi...daca nici cum nu poti strange 700 mii pentru full package la war3+tft aa...si 3: eu nu am observat pe siteul blizz sa fie specificat ca e interzis hamachi,caci daca interzic jocul prin hamachi,isi interzic jocul prin lan..hmm..sounds kind of weird to me,daca isi interzic jocul prin lan,atunci numai single player game sau mmorpg-uri ar avea voie sa scoata...bad idea | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|