![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Va salut. First as dori sa nu radeti de mine insa ma confrunt de ceva timp cu o dilema: cand joc warcraft - dota dupa un timp mi se restarteaza. Adica pur si simplu imi crapa si se restarteaza - se aude de multe ori un sunet, un uruit lung. Inainte am zis ca e de la placa video, am schimbat-o, am zis ca e de la memorii am schimbat si alea tot la fel. Am zis pana la urma ca e de la placa de baza am schimbat si placa de baza si procesorul (aici aveam oricum nevoie de ceva mai bun) insa tot la fel, simt ca disper nu mai stiu ce sa mai fac. Drivere slava Domnului sunt noi toate, cd-keyurile sunt si ele originale de altfel, firewallul este oprit, care sa fie problema? Simt ca inebunesc, nu mai stiu ce sa mai fac, va rog mult de tot sa nu imi ocoloti problema si sa imi da-ti si mie un raspuns sa rezolv odata problema asta ce ma seaca | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am jucat si eu mai de mult o versiune de dota cu boti si nu mai stiu care. Acum am versiunea 6.38b si 6.37 si nu stiu daca merge sa pun computer opponent. Daca se poate sa imi timita si mie cineva un link sau ce versiune era ?
__________________ <Megas> 70 warrior EU-Neptulon <Disbanded> | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | http://www.dotahomer.com/ ai acolo ultimele versiuni de dota plus cele cu AI sau intra pe http://forums.dota-allstars.com/inde...howtopic=96341 si acolo ai ultima versiune de dota AI | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
am aceeasi problema cu DOTA, si de asta si am renuntat sa il mai joc online se blocheaza calculatorul: FREEZe, adica nu mai merge nici o tasta, nici mouse, nici tastatura (deci nici reset din taste). Dupa blocare doar restartul de la buton (hardware) merge. Cu un sunet de prabusire (cand blocheaza placa de baza implicit si sunetul onboard) mi-am dat seama, reinstaland jocul, xpul, drivere ca nu vine de aici ci de la faptul ca este un bug cu comunicarea jocului cu legatura la net. Doar aici se va intampla, verifica si tu alte jocuri online (eventual prin gamespy, desi ala e mult mai optimizat, si acolo s-ar putea sa fie rezolvate). O alta cauza o credeam chipsetul mainboardului (pt care nu e optimizata joaca) dar daca zici ca ai schimbat placa de baza, ai trecut si la alt chipset sa nu? Chestia e ca ... nu ai ce sa ii faci, asta se intampla cu jocuri sparte, harti modate, si legaturi la net dubioase Te inteleg ca e frustrant, dar se poate trece usor peste! E mai bine | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Compul este athlon64 la 3000+, Asus A8v-vm, 1 g ram in dual, Asus Extreme Ax550 si hdd sata seagate. Mai fac un upgarde sapt asta de hdd iau un sata 2 si mai am sursa. In rest am schimbat tot pe el - ma gandesc sa fie de la hdd, mai ma gandesc ca nu am jocul full, am copie de warcraft si licente valabile - dar la altii merge versiunea mea, despre net am clicknet, este stabil nu vad probleme...sigur partea tehnica este, nu tind sa fie de soft dar cine stie...
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
exact acelasi sindrom am si eu: online se blocheaza calculatorul: FREEZe, adica nu mai merge nici o tasta, nici mouse, nici tastatura (deci nici reset din taste). Dupa blocare doar restartul de la buton (hardware) merge. Cu un sunet de prabusire (cand blocheaza placa de baza implicit si sunetul onboard)
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|