![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- mda vb in 2009 kk? Last edited by warcraft4ever; 16-03-2008 at 11:37.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
WOW NU E WARCRAFT?Warcraft e un joc captivant ce te face mai inteligent deoarece este de strategie,nu ca WOW care te face sa te plimbi ore in sir prin paduri si sa te bati cu animale(booooooooring).Ma rog,ideea unui Warcraft 4 ar fi chiar ff buna.Cred ca ar trebui sa faca NAAGA si BLOOD ELF rase separate.
| ||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
mda...se vede
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Acum...e vorba de joc.Unele iti stimuleaza mintea cum ar fi Warcaft sau altele care doar iti stimuleaza violenta cum ar fi Counter Srtike -------------------- Editare ulterioară -------------------- Strategiile mereu sunt mai bune Last edited by Anti-WoW; 03-04-2008 at 22:10.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
ce-as mai baga un Warcraft da mi-l omoara rezolutia de la monitoru asta
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Nu cred ca un war4 mai este necesar. Universul warcraft se dezvolta binishor in WoW. E de bine sau de rau? Dpdv finainciar deocamdata se pare ca e bine .
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
mah oameni buni deci WoW este inspirat din Warcraft ispirat impropriu zis dar e facut dupa warcraft ceea ce cred ca ar trebui macar sa scoate un expansion la war3 daca nu war4 cat despre diablo 3 apare la anu pe care toata lumea il asteapta .... am mai vaz pe un forum ca vor sa le lanseze pe toate odata adica starcraft 2 si diablo 3 si wow-u sunt prea mult addicted care joace si nu o sa pice niciodata ... p.s pt cel care a zis ca mulg licentzele war3 nu ai nevoie de licenta sa joci pro pe net exista gg-clientu cat despre wow merita banii eu unu joc cabal online acuma ca nu prea mai am timp si nu imi da mana sa platesc aiurea daca cineva de la wow vrea sa joace il astept pe mars cu prajituri si suc ) nai noroc p.s. cititi forum la blizz pt mai multe detalii cya | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
sc 2 apare la anul - Q1 sa speram diablo 3 - in mod sigur nu apare o data cu sc2 - pariez cu oricine pe treaba asta. cel mai devreme - in primavara 2010 wow expansion - don't know - don't care warcraft 4 - no chance pana nu finalizeaza macar unul din proiecte - oricum s-au intins pe 3 jocuri deja war3 expansion - cred ca never, intotdeauna blizzard a scos jocul - si un expansion dupa un an. Wow e un mmorpg, e cu totul alta mancare de peste | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
War4 NU a fost anuntat oficial. http://computergames.ro/ro/stiri/vie...confirmat.html
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Gametrailers.com - The Warcraft Retrospective - Part I: The Drums of War HD Partea 1 a unei retrospective dedicate seriei. Hell am si uitat ca planuiau sa scoata un adventure.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|