Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Warcraft 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-10-2007, 06:30   #1 (permalink)
Registered User

phantom_i's Avatar

Warcraft 4 anuntat?

pe siteul http://www.pcaction.de/?article_id=611140 e un quote al unui blizzard employee

27.08.2007 12:47 Uhr - 24. August 2007 in Leipzig, es ist 14:00 Uhr. Die Kollegen Ciszewski und Gürnth haben eine Audienz bei der Spieleschmiede Blizzard. Nach der gelungenen Starcraft 2-Präsentation gibt es einige Zeit für Fragen zu blizzard'schen Spielen. Auf die drängende Frage, wann denn Warcraft 4 erscheint, antwortete Blizzard Artdirector Samwise Didier (der haarige Typ links) mit den magischen Worten: "We're working on it [Warcraft 4] and Starcraft 2 at the same time. Hahahahahahahaha!" (Übersetzung: "Wir arbeiten an ihm [Warcraft 4] und Starcraft 2 zeitgleich. Hahahahahahahaha!"). Klingt nach einem Witz, dennoch kann man solche Aussagen etwas ernster nehmen. Die Zeichen stehen garnicht so verkehrt für eine Fortsetzung der beliebten und kommerziell erfolgreichen Strategie-Serie. Schließlich arbeiteten die Amerikaner bereits vier Jahre an Starcraft 2, ohne dass je ein Wort nach außen drang! Wenn Sie wissen wollen, wieso Starcraft 2 kein reines Echtzeit-Strategie-Spiel ist? Dann schauen Sie in unsere Links unterhalb der Meldung.
( Ciszewski , Gürnth )

phantom_i is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2007, 06:52   #2 (permalink)
Bă, ce te uiţi ?

omgwtf's Avatar

Ar fi mai misto daca ar aparea Warcraft 4 decat inca un expansion pack pt wow

omgwtf is online now    Reply With Quote
Old 06-10-2007, 10:17   #3 (permalink)
I'm the MASTER! Trust ME!

TheGreatMaster's Avatar

Si noi ce tre' sa intelegem din articolul ala ? Poate ne traduci si noua Un Warcraft 4 ar fi mai mult decat bine venit, dar nu cred ca va "veni" (prea curand)...

TheGreatMaster is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2007, 10:31   #4 (permalink)
Paranoia is natural

Tradus online

27.08.2007 12:47 o'clock - 24th August in Leipzig, it is 14:00 o'clock. Colleagues Ciszewski and Gürnth have an audience with play smiths Blizzard. After the successful Starcraft 2 presentation there is some time for questions to blizzard'schen plays. Blizzard Artdirector Samwise Didier (the hairy type to the left of) with the magic words answered to the pressing question, when then Warcraft 4 appears: "We're working on it [Warcraft 4] and Starcraft 2 at the same time . Hahahahahahahaha !". Sounds after a joke, still one can take such statements a little more seriously. The signs do not stand at all so wrong for a continuation of the popular and commercially successful strategy series. In the end, the Americans already worked four years on Starcraft 2, without penetrated a word outwardly! If you want to know, why Starcraft 2 no pure real time strategy plays is? Then you look in our links below the announcement.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2007, 12:34   #5 (permalink)
Nick anterior: hs206vm

LaLa's Avatar

Parerea mea e ca sunt zvonuri lansate aiurea

LaLa is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2007, 12:48   #6 (permalink)

Mai curand Diablo 3 decat Warcraft 4.

86C415 is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2007, 13:01   #7 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Prefer D3 in fara la W4. Si cred ca multi altii.

PS: Sa scoata SC2 inainet si dupa sa vedem ce mai scot .

Mika is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2007, 13:19   #8 (permalink)
Registered User

A aparut de mult Warcraft 4 oameni buni.
Warcraft 4 este de fapt World of Warcraft in care "saga" continua.
Continua povestea si firul epic de unde s-a "terminat" Warcraft 3 si a inaintat deja multi ani de cand the Burning Legion a fost invinsa.
Acum de exemplu cu noul addon The Lich King (remember the end of warcraft 3 ?), aia 9 milioane de "eroi" platitori vor face o vizita in Northerend, acolo unde s-a instalat in liniste The Death Night dupa ce l-a salvat pe Lich King si s-au imbarligat sau ce au facut in finalul warcraft 3.
Il vor cuceri binenteles dupa multe luni platite si nopti pierdute prin instante.
Ar fi ca nuca in perete sa apara un alt RTS care sa continue ... ce ?

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2007, 20:10   #9 (permalink)
Bă, ce te uiţi ?

omgwtf's Avatar

Wow nu este Warcraft 4 :|

omgwtf is online now    Reply With Quote
Old 07-10-2007, 18:43   #10 (permalink)
Registered User

phantom_i's Avatar

diablo 3 nu o sa apara curand deoarece apare nou addon la wow + inca unu care o sa apara named emerald dream

Old 08-10-2007, 15:19   #11 (permalink)
Registered User

misumisul's Avatar

blizzard a spus ca sunt 3 echipe de dezvoltare...2 sunt ocupate ( wow si s2) deci a treaia ce face? de asemenea au lasat sa se inteleaga ca au nevoie si de content nou, ca nu pot mulge la nesfarsit cele 3 licente (foarte bune, nimic de zis) pe care le au. prin urmare eu cred ca lucreaza la un joc complet nou... de ce gen si asta chiar nu stiu. trebuie de asemnea luat in considerare ca ei nu au nimic dezvoltat pentru console, care vrem-nu-vrem sunt viitorul industriei de jocuri. chiar daca blizzard si-a anuntat dedicatia totala pentru pc nu vor putea rezista doar cu o piata care devine pe zi ce trece una de nisa.deci cine stie... un shooter multiplatform?

misumisul is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2007, 23:04   #12 (permalink)
combat chicken

bau_bau646's Avatar

Quote:
Originally Posted by misumisul View Post
blizzard a spus ca sunt 3 echipe de dezvoltare...2 sunt ocupate ( wow si s2) deci a treaia ce face?
diablo3

bau_bau646 is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2007, 23:19   #13 (permalink)
Registered User

Jonny Quest's Avatar

Si eu cred ca lucreaza la Diablo 3.
Apare Starcraft II, apoi exapansion-ul...doar nu-si taie singuri craca de sub picioare lansand Warcraft IV

Jonny Quest is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 06:33   #14 (permalink)
Registered User

phantom_i's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jonny Quest View Post
Si eu cred ca lucreaza la Diablo 3.
Apare Starcraft II, apoi exapansion-ul...doar nu-si taie singuri craca de sub picioare lansand Warcraft IV

si crezi ca o sa isi taie craca de la wow ???(care in total are aprox 10 mil platitori?)lool mai sunt 2 expansionuri de scos la wow pana atunci nu pupam diablo 3....ma gandesc ca daca sc2 apare la 10 ani de la primul oare diablo 3 o sa apara la 20 ?

se poate ca a 3a echipa sa lucreze la ceva exclusiv ps3 si xbox 360.... remember starcraft ghost???

Old 10-10-2007, 11:07   #15 (permalink)

Tocmai din cauza Ghost-ului, ma indoiesc ca lucreaza la ceva console-related.

Sincer, eu inca visez la Warcraft Adventures.

86C415 is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2007, 20:55   #16 (permalink)
Registered User

darkorc's Avatar

Ha !

Daca ar aparea warcraft 4 ar fi mega super.. Sa le lase mai moale cu Wow

darkorc is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2007, 21:00   #17 (permalink)
Nick anterior: Sha

cel mai credibil zvon este cel cu Diablo 3, un mmorpg, dar avand in vedere istoria blizz, probabil ca urmatorul joc va fi lansat la ceva timp dupa SC2

vtaca is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2007, 10:16   #18 (permalink)
Registered User

Osmium's Avatar

parerea vostra e ca wow nu e continuare w3?think again,emerald dream(poate si northrend) sunt continuarile de la ce a lasat w3 in urma......w4 ar continua dupa emerald dream

Multumim anticipat.

Osmium is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2007, 10:26   #19 (permalink)
Registered User

wow nu e continuare war3 atata timp cat war3 are single player si wow nu. blizzard nu uita ca sunt multi care joaca single, ma astept ca war4 sa aiba si single si sa nu fie mmorpg.
wow e continuare doar din punct de vedere al universului si al povestii

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2007, 16:20   #20 (permalink)
Nick anterior: Sha

viitorul jocurilor se indreapta cat mai mult spre online multiplayer si mmorpg
de exemplu dupa succesul cu WoW care o sa mai dureze cel putin vreo 2-3 ani, indiferent care va fi urmatorul joc scos dupa SC2, probabil ca o sa fie mmorpg.
Iar Blizz nu este singura companie care se indreapta in directia asta, cam toate jocurile asigura din ce in ce mai putin singleplayer play-time, si accentueaza online multiplayer, chestie care se reflecta puternic si asupra incasarilor ( fiind obligat sa cumperi cd-key original ca sa accesezi serverele)

vtaca is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Warcraft 3

Thread Tools

Posting Rules