![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| si o continuare din punct de vedere al universului si al povestii nu e tot ce trebuia?cum adica singleplayer,nu e mai dragutz sa il omori pe archmonde/arthas cu eroul customizat de tine care iti place decat sa il omori cu nush ce armata de x-ulete?nu e mai bine?majoritatea asa cred
__________________ Daca vreti sa fiti offtopic,va rog,mai ganditi-va odata.CG nu mai are post counter. Multumim anticipat. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
a treia echipa lucreaza tot la warcraft doar ca filmul care apare in 2008
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Pitesti |
Daca ar aparea warcraft IV, dar sa fie tot strategie si sa aiba single player campaign pe care sa o termini in 3 saptamani de jucat continuu (ceea ce nu se va intampla deoarece s-au invatat cu banii din world of warcraft, iar in plus warcraft-ul l-ar fura toata lumea, pe cand worldofwar este f f greu sa il poti juca fara sa platesti taxa lunara si oricum mie nu imi place sa joc online), ar fi cel mai marfa joc din lume atat pentru mine cat si pentru multi altii timp de 2-3 ani.
| ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Quote:
![]() 2 cum sa nu iti placa sa te joci online ???( cred ca asta e viitorul tuturor jocurilor ,nu sa te joci single player ... )
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | subscriu, ma umfla rasul cand aud ca ce mp belea are cod4 si eu nici nu l-am incercat si nici nu intentionez. pt mine, SP rulez. in mp nu ai nicio poveste, te caftesti incontinuu. vreau ceva ce sa ma motiveze serios, adica un scenariu pus la punct.
| ||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
poti sa ramai la omorat pixeli controlati de calculator
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
nu mai bine ramai tu in banca ta? p.s. daca tu omori oameni si nu pixeli, e grav. esti bolnav. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
stiu,si eu apreciez jocurile calumea in sp,gen Morrowind da asta nu inseamna ca o sa ma amuz pe seama altor jocuri pe care nici nu le-am incercat Quote:
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
am spus si ma citez: ce mp belea are cod4 si eu nici nu l-am incercat, nu stiu de unde deduci tu ca nu am jucat cod4, am jucat singe player la greu la cod4, asta evident nu inseamna ca nu am jucat jocul. daca nu esti in stare sa faci o deductie macar nu mai posta aiurea.
| ||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
si daca n-ai jucat multiplayer deloc atunci cum dreq ai tupeu sa razi de altii carora le place? eu nu tre sa fac nici o deductie pt tine,ala ti-e postul si-l iau ca atare
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
nu am jucat multiplayerul de cod4, dar am jucat quake de mi-a iesit pe ochi acum multi ani. deci stiu cu ce se mananca un multiplayer, suficient cat sa am o parere obiectiva, consider eu. evident, o sa vii sa imi spui ca mp de cod4 nu e la fel, e nu stiu cum, dar in esenta e tot un mp de shooter, tot aia faci, tragi in stanga si-n dreapta. nu e vb de niciun tupeu. asa cum altii considera un joc ca bioshock o prostie, asa consider eu un joc exclusiv de mp. de gustibus. nu trebuie sa faci nicio deductie pt mine, ci trebuie sa o faci pt tine cand faci ulterior niste afirmatii eronate. este foarte clara limba romana si mai ales gramatica, m-am referit la mp de cod4, nu la cod4. stiu ca gramatica e grea, dar fa eforturi, daca tot faci asemenea afirmatii. | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
WOW este un episod din universul Warcraft deci afirmatia ta de mai sus e aberanta. Faptul ca un joc e gratis nu il face mai bun sau mai "misto" decat unul cu plata, doar din punctul ala de vedere. Ca iti place tie Cabal mai mult e altceva dar plata lunara nu are legatura cu "feelingul" jocului. PS: WOW vs Cabal LOoooooooOL | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
Noul mmorpg , e deja in dezvoltare , nu implica cu nimic warcraft. | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
sha are mare dreptate...desi mi`as dori foarte mult sa vad "warcraft4" eu zic k este foarte putin probabil...companiile de jocuri castiga mult mai mult din mmorpguri pt ca suntem obligati sa cumparam un cdkey valid ca sa jucam...asa cu jocuri single player furam toti jocul crackuit si blizzard se trezeste iar cu pierderi de 10 de milioane de dolari
| ||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Fratilor lasati deoparte WoW.Mie mi se pare ca ii o mare prostie si strica tota povestea(am jucat WoW) si NU World of warcraft nu continua povestea lui Warcraft3 doar o incurca.Toata lumea viseaza la Warcraft 4 .Intrun interview cu unul din designeri lui Blizzard au fost scoase la iveala unele lucruri.El a spus Clar ca serile Diablo si Warcraft nu au fost uitate si ca ele sunt foarte importante pentru ei si totodata a fost intrebat daca warcraft 4 va fi lansat vreodata.Era logic ca nu a spus nimic pentru ca oricum daca ar lucra la el sau nu nu ar spune asta in nici un caz categoric.Deci ce vreau sa spui ii ca Toti Fani warcraft3(inclusiv eu ) nu suntem uitati warcraft 4 va fi lansat 100% . si da apropo aai dreptate ar fi posibil ca sa lucre si la Warcraft 4 in acelasi timp cu Starcraft 2 si warcraft4 sa fie lansat in 2009.Parerea mea ii ca WoW are punctaj mult mai mic decat Warcraft3 si viitorul warcraft 4.Blizzard asteptam cu nerabdare sa vedem warcraft 4 pe rafturile magazinelor din Romania.....warcraft4ever | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|