Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Warcraft 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-11-2007, 12:23   #1 (permalink)
Registered User

ToSexy's Avatar

Specii In Warcraft III !

As dori sa stiu de la jucatorii mai experimentati unde as putea gasi un sumar cu toate speciile , avantaje si dezavantaje, precum si care vi se pare cea mai buna specie !

Merci!

ToSexy is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2007, 17:16   #2 (permalink)
Registered User

Osmium's Avatar

http://www.blizzard.com/war3/ cu ajutorul unui search pe google unde scriai warcraft 3

cea mai buna rasa la ce?rush,tech,mid-game,hero,ranged,melee,air,turtle........

Multumim anticipat.

Osmium is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2007, 18:23   #3 (permalink)
OD

eXtasy's Avatar

Nu rasă ... ci specie.

eXtasy is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2007, 21:39   #4 (permalink)
Registered User

ToSexy's Avatar

Ce prefera fiecare jucator si de ce ! Dak ati juca pe bani 1-1 ce specie ati alege?

Ex: Eu prefer orcii ptr ca .....

Old 06-11-2007, 23:41   #5 (permalink)
Registered User

Osmium's Avatar

Ce prefera fiecare jucator si de ce ! Dak ati juca pe bani 1-1 ce specie ati alege?

ma,depinde de fiecare jucator......unu ar lua night elfii ca sa faca rush cu erou si dupa aia archeri,altu ar lua undeazi ca sa faca tech la frost whyrm,altu orc ca ii place cum arata taurenii......nu poti sa intrebi ceva specific fiecarui user,joaca cu toate,fa-ti o strategie si vezi ce iti place la fiecare....

Multumim anticipat.

Old 08-11-2007, 11:02   #6 (permalink)
Registered User

ToSexy's Avatar

Ideia e ca mie imi plac oamenii dar sunt mai slabi! Am un coleg la serv care joaca cu orcii si ma face varza mereu ! Un plan de bataie anti-orc ceva ? )

Old 09-11-2007, 10:13   #7 (permalink)
Registered User

Osmium's Avatar

multi ranged si air ca orcii fara melee sunt indiscutabil slabi

Multumim anticipat.

Old 09-11-2007, 10:47   #8 (permalink)
Registered User

noob_one's Avatar

ToSexy fiecare om joaca cu rasa care stie mai bine,eu joc night elf.Presupunand ca nu esti jucator foarte experimentat iti zic pas cu pas ce trebuie sa faci.In primul rand cand incepe meciul 4 wispuri le bagi in mina,cu cealalta iti faci altar(erou iti faci NUMAI Demon Hunter),cu wispul care iese iti faci moon well,dupa aia iti faci ancient of war,mai bagi 1 wisp la gold si dupa la lemne populatia trebuie sa fie de 18(erou + wispuri) cand ai ajuns la 40 lemne mai faci inca un moon well si dai sa faca o arcasa cand iti iese al 2-lea moon well mai faci o arcasa si dai tier 2(upgradezi baza) si ajungi sa faci 5-6 arcase.Trebuie sa te duci cu eroul si arcasele sa bati monstrii pe harta sa faci lvl .Intre timp iti mai faci 2-3 moon well si ancient of wonders pentru staff si potiuni.La Tier 2 iti faci ca erou de la taverna Beastmaster(pe el iti bagi ca skill quil beast) si iti faci 2 cladiri de Ancient of wind la cladirile astea iti faci NUMAI druids of talon carora le upgradezi magia.Intre timp iti faci upgrade pentru Tier 3 la baza iar cand upgradeul s-a facut iti mai upgradezi odata magia la druids of talon ca sa poata sa dea ciclon iar pe demon hunter iti cumperi neaparat orb.Iti mai faci inca un erou de la taverna preferabil tinker(la asta iti faci factory).Cand te intalnesti cu armata orcului dai ciclon pe eroi si cateva unitati.Orcii in general isi fac unitati melee raideri grunts plainwalker etc.Da si tu mai multe detali cum te bate omul.Pe battlenet bat destul de des orcii si in general folosesc strategia asta.Inca ceva la inceput altarul si moon wells trebuie sa le faci langa padure unde trimiti wispurile la lemne ca sa nu le omoare cu Blademaster,dar ai grija sa nu faci cladirile aiurea ca altfel o sa ramana eroul tau langa cladiri

noob_one is offline    Reply With Quote
Old 13-11-2007, 15:53   #9 (permalink)
Registered User

ToSexy's Avatar

Elfii mi se par f slabi ! Pana mi fac ce zici u aici el deja are 12 taurieni si mi face baza varza! Are si eroul care da imunitate unitatilor timp de 45sec parca , timp in care imi zapaceste toata armata!

Old 13-11-2007, 17:55   #10 (permalink)
Registered User

malky33's Avatar

Problema nu e cu elfii, ci cu jucatorul. As putea sa ma bag sa dau sfaturi, dar cel mai bine pt tine e sa cauti cateva replayuri pe net, te uiti la ele si bagi la cap.
In opinia mea, jocul se decide in primele 5-10 minute, rareori se pune problema de taureni si unitati de tier3.
Personal joc human (de preferinta), 4-5 footmans si Archmage in baza la inamic la inceputul jocului si e sufucient.

malky33 is offline    Reply With Quote
Old 13-11-2007, 23:00   #11 (permalink)
OD

eXtasy's Avatar

Quote:
Originally Posted by ToSexy View Post
[...]Are si eroul care da imunitate unitatilor timp de 45sec parca , timp in care imi zapaceste toata armata!
Magia aia e channeling. Cu alte cuvinte, daca mişcă eroul, sau ia un disable, magia se întrerupe. Ca elf ai ciclonul sau entangle ca să-l opresti din channeling. Deasemenea, nu trebuie să dai atac în spate când te baţi cu el. Încearcă să-ţi dezvolţi micro-ul. Atac pe o singură unitate/erou, deselectare din grupă şi trimis acasă unitatea ta care e pe roşu, înainte să moară.

eXtasy is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2007, 11:01   #12 (permalink)
Registered User

ToSexy's Avatar

Malky ... baga te si da niste sfaturi ! Le voi primi cu placere mai ales ca si u joci cu oamenii!

Unde as putea gasi niste replay-uri?

Old 14-11-2007, 12:43   #13 (permalink)
Registered User

malky33's Avatar

La prima cautare : http://www.wcreplays.com/
Bafta.

Old 14-11-2007, 12:54   #14 (permalink)
Registered User

ToSexy's Avatar

Merci am gasit si eu ! Super buna ideea .... am vazut unde greseam ! Pierdeam timp pretios cu timber mill , nu aveam idee ca si cladirea principala poate primi lemn :P ! .... si inca o chestie .... eu jucam cu 2 eroi , dar am vazut ca astia folosesc doar Archman ! U cum preferi sa joci ?

Old 14-11-2007, 13:15   #15 (permalink)
Registered User

malky33's Avatar

La inceput, doar cu archmage. In principiu, orice inamic o sa incerce sa iti dea jos eroul. Avantajul Archmage este ca scoate un water elemental si fuge in jurul armatelor, in timp ce footmanii si elementalul dau nestingheriti. Daca se avanseaza, scot si Mountain King, cu care abuzez de surround tactic (un ciocan in cap la eroul inamic, inconjurat cu move cu footmans, atack pe erou - si teoretic e terminat). Odata cu avansarea jocului trec de la footmans la mass rifleman + 2,3 sorceress pt slow. Evident, nici o strategie nu e batuta in cuie, trebuie sa analizezi optiunile in functie de armata si dezvoltarea adversarului. Mai sus ziceai ca amicul tau te rupe cu taurens. O grupa de puscasi, cativa grifoni cu upgrade si cateva sorceress ar face praf o masa de taureni (of course, cu conditia sa fie bine coordonati si focus fire pe cate o tinta.)

Old 19-11-2007, 10:46   #16 (permalink)
Registered User

Osmium's Avatar

daca esti cu elfii nici nu tre sa ajunga orcu la taureni,iar el nu poate sa aiba 12 taureni atata timp cat tu tre sa faci hit and run/rushuri

la human nu ma bag ca sunt multe de stiut

Multumim anticipat.

Old 16-03-2008, 19:52   #17 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

E mai mult decat simplu, impotriva orcului faci full air. O sa castigi in 8 meciuri din 10

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 22:26   #18 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Sfaturile majoritatii de aici nu sunt pertinente deloc, daca esti incepator tre sa inveti sa stapanesti o anumita rasa, sa faci micro, sa inveti fiecare counter.Exista pe battle.net mici tutoriale pt fiecare rasa.
Citesc aici si ma pufneste rasul de ce vad, fiecare strategie are counter-ul ei..auzi tu, pierdeam ca jucam cu 2 eroi, pana fac eu nush ce, ala are 12 taureni, wyrrmi, sau...joaca full-air vs orc.
Intr-un joc intre 2 gameri peste medie nu se ajunge aproape niciodata la taureni sau wyrmi.

Jucatorii buni castiga cu orice rasa si cu orice unitati impotriva unuia slab, e irelevant.Cum spuneam la inceput, important e sa stii sa joci, sa stii sa te bati, micro, ceva macro, leveling up, item-uri,etc.

Taw is offline    Reply With Quote
Old 17-03-2008, 14:02   #19 (permalink)
Registered User

noob_one's Avatar

Sfatul dat de mine este CEL MAI bun contra la orc,este foarte greu ca un orc sa te bata cand ai ajuns sa ai cyclone,multi orci se oftica dar este vina lor pentru ca nu au jucat bine la harass.

noob_one is offline    Reply With Quote
Old 17-03-2008, 15:13   #20 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Este evident ca poti sa bati un orc si cu eroul daca esti bun si el e prost, nu tre' sa te cracanezi de ras ca poate cazi de pe scaun

Numai ca daca-l lasi sa se dezvolte nu prea ai nici o sansa melee si CEL MAI USOR este sa-l bati din aer.

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Warcraft 3

Thread Tools

Posting Rules