![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Constanta | Sariti cu idei pentru Warcraft III ROC\TTH
Deci as vrea putin ajutor acilea...cine stie programe de utilizare pentru W3 de editat in WorldEditor sa schimb grafica la units/icons/spells...deci am talent de desen zice je;inca ma antrenez si as vrea sa stiu cum sa folosesc calumea editoru sa fac harti bestiale(nu zic ce ganduri bestiale am)...asa si cu programele respective de schimbat/editat/creat imaginile sa dezvolt aceasta sarcina...cine imi poate da linkuri pentru cele mai bune programe? Doresc sa devin bun poate da domnu o cale luminata spre Blizzard Entertainment ...hmm am 16 ani cred ca ar fi mai bn sa dea domnu sa invat calumea artele designului pe calc | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
deci acilea ai aja: World Editor care se gaseste,zice je,in Warcraft 3 TFT(nu TTH) ORIGINAL.Adica,zice je,nu luat de pe dc++/torent/etc. Program de editare grafica,care,zice je,inseamna Photoshop/Corel/Paint/whatever/etc.Faci pozele,pui o bordura,le introduci in world editor.Si gata. P~S:ca sa ajungi la Blizzard trebuie(printre altele) Facultate recunoscuta international absolvita+master. Programming/design advanced skills. Domiciliu in Montreal. Engleza tehnica stiuta la perfectie. Tu nu stii nici macar romana,daramite altceva. P~P~S:ce intelegi tu prin design pe calc?
__________________ Daca vreti sa fiti offtopic,va rog,mai ganditi-va odata.CG nu mai are post counter. Multumim anticipat. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|