![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Nici nu ma mai obosesc sa itzi spun ca dota sucks
__________________ http://www.battle.net/war3/ladder/w3...ame=Rusty-Nail | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Hahaha ![]() Vrei sa shti de ce e cea mai jucata harta? Pt ca dota joaca noobii. S-au saturat sa piarda in 6 minute la solo asa ca joaca dota. Cat de greu este sa controlezi un singur erou?? Ce micro itzi trebuie pt asta? Iar macromanagement = 0. Ar trebui doar sa invetzi ce fac cateva din artefactele alea, eventual si combinatziile de artefacte si gata. Sunt gosu ca joc w3 cu un singur erou si ala imba
|
| | #8 (permalink) | ||
|
DOTA RULES! Daca nu stiti sa jucati normal ca vi se pare nasol (si ma refer la alegerea eroilor si combinatiile de iteme potrivite pt fiecare, folosirea skill-urilor care trebuie si cum trebuie). De AOS sa nu aud ca la toate priestess sau dh cu tome-uri de level si agility sunt imba. Macar la Dota eroii si itemele sunt cat de cat balanced, de aia il joaca toata lumea. Jucati fratilor tower defense, aos, footie wars etc. in continuare...
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
si eu joc o gramada de dota. sunt pe east / clan tda cu `gogusrl` si in timpul zilei cand e gol acolo joc pe europe cu acelasi nick. make me your friend
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Guest |
pai dak chiar vrei sa shtii am jucat DOTA shi chiar ca suxxx (motiv de ban! ) pt ca tot timpul meciului "de la el" vin numai aceleashi unitati + k "cladirea principala" e cam slaba avand in vedere k obiectivul e sa o distrugi!!!!!; va anunta k macar pe dday vin unitati tot mai grele shi bazele sunt foarte tari.. asha k incercati-o shi mai vb dupaia (stati sa vedeti cum o sa fie harta mea cand o termin shi orice altceva va intra in ceatza )asha k totushi mabine jucatzi fratilor pe harti melee shi dezvoltati micro, macro shi ce mai trebuie (dak nu avetzi )PS: ashteptati-mi harta k o sa rupa gura targului | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
DOTA = 1 erou si 3 butoane= noob=gay just my 2 cents. ps necesita micro mult ???
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
+ cele 2 butoane de la mouse... dar asta doar pt grupa de avansatzi
|
| | #18 (permalink) | ||
|
eu ma refeream la alea 3 butoane de magii dar vad ca gandeam prea departe deci da 1 erou si 2 butoane de la mouse ca nu cred sa dea magii din taste
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|