Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Warcraft 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-12-2004, 23:40   #61 (permalink)
Banned

KidArtic's Avatar

da da da da da hate sorry am gresit eu

KidArtic is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2004, 17:52   #62 (permalink)
Registered User

guster456's Avatar

1 DotA "NU" e "ARTA"
2 Oka citi ani ai tu ? eu 20
3 DotA e pentru "CUI II PLACE"
4 Facem si noi "fanii" de "DotA" un clan ??

guster456 is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2004, 18:01   #63 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

1. confirm
2. view public profile : birthday
3. confirm
4. facetzi

Oka is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2004, 20:41   #64 (permalink)
korby
Guest

mah inca va mai batetzi?????
cya...

Reply With Quote
Old 04-12-2004, 10:49   #65 (permalink)
hunting for wabbits

Elmer_Fudd's Avatar

lol. tot ce pot sa va zic este ca..... dota e ffffff popular nowadays.... (vezi lige, cel mai jucat custom game, forumuri, replays, etc etc).
joc dota de fun.... de asemenea joc 1vs1 de fun.... si chiar daca cateodata imi iau bataie in primele 6 minute () consider war3 (cu tot cu customs, chiar si td, frenzy, dday) o modalitate pleasant de a avea FUN......
se pare ca pentru unii din voi e ceva mai mult decat atat... si ar fi bine sa va duceti sa va cumparati si o viata din cand in cand.....

Elmer_Fudd is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2004, 17:45   #66 (permalink)
Registered User

guster456's Avatar

Elmer cita dreptate ai lol unii pur si simplu uita ca " E DOAR UN JOC"

Old 12-12-2004, 17:07   #67 (permalink)
cubocycloid

astroid's Avatar

Care-i mai bun ma troll lord sau shadow assassin ?

astroid is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2004, 16:34   #68 (permalink)
Registered User

grAS's Avatar

Cam multa discutie pe tema DOTA... oricum fanaticii sa se duka pe Wombat, server DOTA only.... mie personal nu-mi place si dureaza mult... jok de placere W3 , dar din pakate timpul meu e f limitat.... totusi cand ma bag la dota mai mananc , mai ma duk la oala, etc

grAS is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2004, 22:06   #69 (permalink)
korby
Guest

pai serverul Wombat nu mai exista
jucatzi-va pe XPAM

Reply With Quote
Old 18-12-2004, 01:43   #70 (permalink)
cubocycloid

astroid's Avatar

dati si voi adresa serverului astuia.

astroid is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2004, 18:58   #71 (permalink)
Vik
Registered User

server.eurobattle.net
timezone nu conteaza...
dc nu merge intra pe site-ul lor www.eurobattle.net

Vik is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2004, 23:51   #72 (permalink)
Nick anterior: El_Cid

El_Cid's Avatar

imi plac aia care isi ard neuronii ca sa joace W3 - now that`s BS...
Si pt cine intreba: Rhasta e mai bun (Shadow Shaman):
Hex - Wards - Si pe urrma il prinzi frumos si il tii langa wards... la sfarsit (daca mai traieste) ii aplici un FULGER si l-ai terminat

jocul pare o tampenie clasica (gen dday evo alea alea) daca il joci la repezeala cu inca vreo 3 oameni care n-au habar de joc... Dar daca il joci cu cativa care stiu jocul - ii vezi adevarata valoare. Are un echilibru misto intre Hero Killing si Pushing - si eroi sunt facuti super misto - cu skilluri originale. Sa nu mai vorbesc de cat de important e teamplayul...

Eu zic ca cine tipa aici ca DOTA SUX - sa nu joace niciodata DOTA, avem deja si prosti care joaca dota - si sunt stresanti.

El_Cid is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2004, 01:43   #73 (permalink)
Registered User

DoiCromoY's Avatar

el cid te contrazici singur. Ba spui ca Rhasta e mai bun (imbalance) ba spui ca jocul e echilibrat. Cum sa nu spun ca dota sucks cand nu ai nici o sansa sa scapi dupa combinatzia hex - wards - ensnare....

DoiCromoY is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2004, 13:31   #74 (permalink)
Nick anterior: El_Cid

El_Cid's Avatar

lol - jocul e foarte echilibrat
doar ca mie imi place cel mai mult shadow shaman - asta nu inseamna ca nu isi gaseste nasul. A jucat unul o data cu u ghoul - nu ii stiu exact numele, si pur si simplu m-a rupt in doua. He owned Rhasta.
e echilibrat in sensul ca fiecare erou face o anumita categorie de eroi, dar si el la randul lui are probleme cu alte cat. Ideea e - sa`ti faci o echipa completa.
DoiCromoY - joaca dota - si nu te contrazice cu mine decat daca stii despre ce e vorba. Nu te lua de semantica & shit.

El_Cid is offline    Reply With Quote
Old 09-01-2005, 00:47   #75 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

deci chir aproape fiecare erou in parte are ceva tare... deci eu chiar accept sa joc cu orice erou sincer... unii zic ca copacu (scuze) e varza... eu joc cu copacu si rup pe bune acum deci jocu e marfa si echilibrat... conteaza mult si ce eroi ai in echipa si cum poti sa va completati unul pe celalalt.. si SA nu mi se pare ATAT de gosu cum zic unii... daca esti atent il faci

dumi is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2005, 18:04   #76 (permalink)
Registered User

guster456's Avatar

Ba ma in treb citi dintre cei care au scris aici au jucat cit am jucat eu DotA si citi de aici all clan dota ? sau sunt in clan dota ? ca eroy sunt imba da dar tot o data tot tu poti sa ii faci imba prin combo de magi si iteme asta chiar e naspa ... ex bkb pe viper (favoritul meu) si dragon pe nerubian assasin

P.S. is just a game , eu astepet alte versiuni ca de 5.84b am jucat destul

Old 21-01-2005, 12:36   #77 (permalink)
Registered User

Reptile's Avatar

Lightbulb

initial am sarit tare noi iubitorii de dota cand unii au spus ca dday rules etc ... nu am comparat niciodata dota cu w3 1vs1 ...
cand o sa bage dday in clanbase mai vorbim sau cand or sa faca o liga ... doicromoy nu-ti mai arata staturile alea si te mai si dai mare jucator de w3 ...

Reptile is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2005, 12:53   #78 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

Bai sa fie clar WARCRAFTUL a fost initial facut sa se joace 1 VS 1. Si multi joaca astfel.

Ulterior au aparut editoarele si tot felul de maze-uri, arene, dday-uri, dote, scenarii etc.

S-au facut chestiile astea pt. a diversifica jocul si pt. a-l face mai funny pt. o anumita categorie de persoane.

Faptul ca unii inteleg Warcraft-ul prin DOTA sau MAZE este gresit. Warcraft inseamna ce am spus mai sus. Restul este partea funny, de umplutura care pe unii ii poate atrage cel mai mult pe altii ii poate repugna. Asta e, nu potzi sa-i impaci pe totzi.

Ca idee, am bagat si eu aseara DOTA mai mult de curiozitate.
Este exact ceea ce ma asteptam putin diversificat prin faptul ca iei scroluri si faci combinatii de iteme. Atata tot. Inveti combinatiile cele mai tari si ce fac eroii si gata. 2 rase care spameaza trupe, aia buni au treants si taloni aia rai au ghouli si necro, alceva nu am vazut. Ce nu am mai vazut au fost niste iteme care le cerea la shop.( ex : point/strenght booster, nu stiu ce gem, nu stiu ce ring etc ) Nu exista si nu se pot face. Sa inteleg ca are si buguri ?

Old 21-01-2005, 13:25   #79 (permalink)
Vik
Registered User

Vezi ca mai e un magazin prin apropierea bazei...(asta in caz ca mai ai chef sa joci dota )......

Si dota e bine sa joci cu persoane care nu mor ca se duc sa distruga turnu cand au erou lvl 1..

Vik is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2005, 13:35   #80 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

eu am gasit langa fantana aia 3 locuri de unde cumperi ITEME si 3 locuri de unde cumperi scroluri
versiunea pe care am vazut-o este 5.84b

itemele le iau de la o gagica un dwarf sau un magazin, de langa fantana de regenerat.
scrolurile de tranformat iteme le iau de la un peasant un peon sau un accolyte care au pe ei lev 1 / 2 / 3 ... probabil nivelul itemului sau ceva de genul asta ...

mai exista alt shop ?

ps. am jucat un pic pe single player si nu apar decat treants+druid si ghoul+necro. se mai spameaza si alte tipuri de unitatzi pe multiplayer ?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Warcraft 3

Thread Tools

Posting Rules