![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
si eu la fel fo mai multi ani chiar tocmai vin de la un beta test facut impreuna cu un amic, tre sa mai modific cateva chestii si anume1. pillage sa dea mai mult gold 10 gold / 100 lovituri in loc de 5 gold pe 100 lovituri 2. hero weapon 400 dmg si 400 splash dmg in loc de 250 3. sa scot un turnulet care sta degeaba la basic builder (AB tower cred) 4. sa-mi bag prietenul la rules>credits>testing (si pe tine de altfel) ![]() si cam atat harta cu modificarile de mai sus
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! Last edited by rakware; 03-01-2005 at 19:57.. | |||
|
| | #24 (permalink) | |||
| Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
trebuie sa fac ceva cu turnurile de la basic builder -sa le fac mai puternice -sa renunt de tot la ele eu am unele tactici de ex: las prima runda sa treaca si pun immolation pe basic builder pana fac bani de hero tower, pe urma stau pana fac bani de glove of haste si dupa aia chaos towers all the way si cateva slow/fire/lightning towers sau las prima runda sa treaca si fac direct hero tower dupa care chaos towers etc etc ![]() de asta am zis ca e cam greu cu turnurile de pe basic builder si ma gandesc ce sa fac cu ele ![]() weee a fost si aprobata pe maps'n'mods ![]() http://maps.worldofwar.net/maps.php?id=7931 multumesc frumos pt. feedback
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! Last edited by rakware; 06-01-2005 at 08:03.. | ||||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Strategii sunt multe, da turnul basic ala de trage si aer si sol ar trebuiii sa aiba o cadenta mai mare, sau creeps de la lvl 1-5 fa-le putin mai slabe. Nu prea te prinzi imediat de imolation la casetele alea de traseu , lumea le foloseste de obicei doar pentru pur maze. Treaba cu air s-a intamplat la un jok pe setat hard/last man standing la primul aer cand doi din jukatori au pierdut toate vietile si zburatoarele au ramas deasupra teleportului de iesire de la jukatori respectivi. Cred ca e ceva legat de triggerul de la iesirea creeps sau la moartea unui player, sau un combo. Incearca sa pui un turnu anti-stuck pt fiecare player. Se poarta la TD-urile mai noi. Ca still de TD din pacate e cam genul de akum 2 ani. Treaba cu TD a mai evoluat mult. Ar trebuii totusi sa fie mai usor la inceput si gradat sa creasca dificultatea. Mie nu mi-a pus probleme pe nici un nivel, sau nu majore, dar la inceput e prea greu totusi, iar daca ai ajuns la lvl 12 -15 nu prea mai e greu si isi pierde farmecul. Ca tipuri de TD-uri marfa sunt unele fakute de un Korean/Chinezoi sau cel putin numele sugereaza asta. Cele care au si minigames din cand in cand. Gen Skibi Castle Defence ( nu e cel mai bun exemplu da asta imi vine in cap cel mai repede). Incearca sa itizi dl si unlimited editor ca te va ajuta mult. Daca nu il gasesti da un wisp si ti-l dau pe mail. PS L-am jukat pe Northend aseara si mergea cam ca un Kuru serveru. Nush daca de la mine de la Astral sau de la serv. Da se pare ca totusi servu era de vina ca am vb cu mai multi pe akolo. Mergea mai bine servu din Korea. Si da am 1.17. Poate o sa dau o proba si pe Xpam si PIG-C | |||
|
| | #26 (permalink) | ||||||
| Quote:
![]() Quote:
Quote:
daca ai idei de imbunatatire nu mi-e frica sa incerc sa imbunatatesc harta ![]() Quote:
la 40 vieti priemsti 120 gold la 10 vieti primesti 180 gold ... o sa fie 1.5*(100-vietile) astfel la 40 ai 90 gold si la 10 ai 135 gold dupa level 20 o sa fie 2*(100-vietile) fata de 3* cat este acum ... Quote:
Quote:
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||||||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
din pacare acum functionez pe un s3trio64v+ si un voodoo2 , evident ca nu merge editorul si colac peste pupaza s-a suparat (cred) nenea ala care era autorul de drept al hartii ca cica nu am imbunatatit-o, desi ii e greu sa inteleaga ca are alt gameplay harta si uite asa m-am ales cu 1 vot de "1"
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Guest |
cei care vor sa vada noua harta LT2 shi vor sa fie beta-testeri sa-mi dea un buzz pe yahoo msgr cateva changes: - custom units - modified units - changed some creeps - changed the tileset dak mai vretzi da-tzi buzz pe yahoo msgr pt. k ashtept shi alte pareri ![]() am pus-o acu' ahtept pareri shi inscrieri k beta-testeri Last edited by korby; 02-02-2005 at 22:04.. | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
erm, help request ![]() am un trigger Events Time - Every 30.00 seconds of game time Conditions Actions Unit - Create 3 Huntress for Player 2 (Blue) at (Random point in Allubotit <gen>) facing Default building facing degrees Unit - Create 3 Archer for Player 2 (Blue) at (Random point in Allubotit <gen>) facing Default building facing degrees Unit Group - Order (Units in (Allubotit <gen>) owned by Player 2 (Blue)) to Attack-Move To (Position of Ancient Protector 0005 <gen>) toate bune si frumoase, aia se spawneaza, se duc sa atace ... dar altii care apar (dupa primul respawn) raman ca idiotii pe loc, de ce? cum remediez? cum creez o runa pe harta in urmatorul fel: 1. sa nu apara daca exista deja 2. sa apara every 60 sec din joc (daca nu exista deja) ce am incercat eu imi facea la fiecare 60s cate o runa si astfel ma trezeam cu tz rune ![]() sau am vrut sa fiu destept si le stergeam pe cele existente inainte sa creez o runa noua (insa daca luam runa in secunda 59, aparea imedia runa "a 2-a" in secunda 60) - daca nu are sens incerc sa ma explic mai bine
|
| | #33 (permalink) | ||
|
cica broblem fixed ![]() daca testati my mini ctf (capture the flag) beta shit, trebuiesc eroi/items/balance si daca aveti timp poate va dati cu parerea despre ce si cum
|
| | #34 (permalink) | ||
|
spueti-va parerea si despre hartile mele (4)Eve of destruction http://www.rapidshare.ro/download.ph...VJzxl60oL3d6Oz Battle Tanks - numai inceputu, is curios daca va place ideea http://www.rapidshare.ro/download.ph...ZqHy6PJlu9pSsu (4)Tokara Forest - melee http://www.rapidshare.ro/download.ph...kA2RIH6YnwTAT5 (4)Valley of Trolls - melee http://rapidshare.de/files/23931253/...rolls.w3x.html Last edited by angry; 27-06-2006 at 00:49.. Reason: am uitat un link | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
eve of destruction - e ok, adica e completa si fara buguri mai ai niste typos care nu dau bine deloc insa battle tanks - mi s-a parut prea lung cinematicul de inceput, insa ai putea sa folosesti asta in favoarea ta punand niste texte care le explica jucatorilor ce si cum, multi nu citesc F9(quests)
|
| | #36 (permalink) | ||
|
bun asa.. ps : eve of destruction este harta conceputa pt. a se juca in mai multi , deci singur nu cred ca o s-o terminati. ma rog, nu am facut ca sa fie publica , etc. am facut-o pt. mine si mi-a placut.. mai am o harta numita 212 The Burial Grounds... acolo am folosit multe triggers , schimbat multe , dar are nu e terminata (si am lucrat la ea in 2004 deci cu siguranta nu am sa mai lucrez la ea) , are 14mb, deci nu poate fi jucata in multiplayer desi asa am intentionat.. am sa revin cu un link mai tarziu ... | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
pe mine ma chinuie talentul la http://lightning-net.ro/i386/minictf.zip
|
| | #38 (permalink) | ||
|
imi place harda, idee buna e work in progress? ai putea lucra la estetica , sa mai texturezi harta , si sa o mai "incarci" + ca ai putea sa adagui mai multi eroi. ps. xp rate mi se pare cam mare ; imi place cum ai pus statisticile cu numarul de steaguri. Am facut si eu odata o harta gen 3corridors, dar cu 7 coridoare, si marime mare , pot sa zic ca se incarca foarte tare.. mii ciuda de timpul pierdut ca am facut toti eroii custum, mai urma sa le adaug abilitatiile care tot custum ar fi trebuit sa fie, daca vrei poti arunca o privire http://rapidshare.ro/download.php?id...JtoGgtNXFyfals cealalta harta nu am uplodat-o inca ca am probleme cu routeru si nu termina de facut uploadul... | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
ah , inca ceva, am downlodat harta lui korby si nu mi se pare cine stie ce avand in vedere ca a modificat harta originala , eu am facut melee map de la 0 si pot sa zic ca mi-a iesit frumos, eu pun cont mult pe aspect , de aceea texturez hartile cat de mult posibil .. ma rog texturam, ca nu am mai lucrat demult la o harta
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|