![]() |
| | #8 (permalink) | ||
|
Ultimate X-men de la numarul 45 incolo daca ai....apropos,sunt in format .pdf sau in format ".fizic"
__________________ From shadow a light shall be awoken, From the ashes a fire shall spring, Renewed shall be blade that was broken, The crownless again shall be king. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Cateva titluri pentru vanzare. In afara de acestea mai sunt colectii intregi de Batman [Detective Comics, Gotham Knights, Gotham Central, etc], Green Arrow, WILD C.A.T.S., Daredevil si altele. Toate volumele sunt 'fizice'. Sexual vorbind. --------- The Man of Steel - John Byrne & Dick Giordano Batman - The Long Halloween - Loeb & Sale Batman - Gotham by Gaslight - Mignola & P. Craig Russell Batman - Killing Joke - Alan Moore & Brian Bolland At the Heart of the Storm - Will Eisner Destiny: A Chronicle of Death Foretold - Zulli (albumul are legatura directa cu Sandman) The Invisibles : Say you want a revolution - Grant Morrison & Jill Thompson Batman - A Lonely Place of Dying - Wolfman & Perez & Aparo Swamp Thing - A Murder of Crows - Alan Moore & Bissette Swamp Thing - Earth to Earth - Alan Moore & Bissette Swamp Thing - Berni Wrightson (seria originala, de la numerele 03 pana la 18) Planetary Vol. I - Ellis Sin City - That Yellow Bastard - Frank Miller Sin City - Booze, Broads & Bullets - Frank Miller 100 Bullets - Split Second Chance - Azzarello & Risso Clive Barker - Tapping the Vein (serie completa) The Authority - Under New Management - Ellis & Millar Hellbrazer - Good Intentions - Azzarelo & Frusin Hellblazer - Original Sins - Jamie Delano & John Ridgway Superman - Our Worlds At War - Jeph Loeb, Joe Casey, Mark Schultz, Peter David Superman - Whatever Happened to the Man of Tommorow? - Alan Moore & George Perez Superman for All Seasons - Loeb & Sale Guillivera - Manara A Very Special Prison - Erich Von Gotha (erotic) The Dark Knight Strikes Again - Frank Miller & Lynn Varley Dick Tracy - seria originala (8 volume de 40 pagini fiecare) Preacher - Proud Americans - Garth Ennis & Steve Dillon Tales From the Crypt - 20 numere, serie originala The Haunt of Fear - 14 numere, serie originala The Witching Hour - 35 numere, serie originala The House of Mysteries - 8 numere, serie originala The Unexepcted - 11 numere, serie originala The Celts - Hugo Pratt Geronimo - Charlier & Giraud (box book omagial, contine 3 volume, deluxe) Monsieur Noir - Griffo & Dufaux Son of Celluloid - Clive Barker & Les Edward & Steve Niles | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
pretzuri pentru sin city ?
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
Esteti si voi oameni, haideti sa va raspund! Toate titlurile Sin City disponibile au fost vandute. Pacat, rusine si mister pentru cei care au asteptat sa vada filmul ca sa cumpere Sin City acum. Apropos de tipicaria asta romaneasca, in pregatire se afla adaptarea cinematografica la 100 Bullets, la fel de noir si violent ca Sin City dar mult mai para. Noic. Inca am cele 2 volume la vanzare. Sau puteti sa astepti sa vedeti filmul mai intai si apoi sa va cumparati si volumele. Evident, atunci nu o sa le mai am. Draga Nero, ca altfel nu pot sa zic, intre timp s-au vandut destule din lista de mai sus. Cel mai bine e sa imi spui ce te intereseaza anume si apoi iti spun pretul. E perioada de reduceri. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
In principiu e bine sa vorbim despre lucruri clare. Sunt volume deluxe ca The Spirit al lui Will Eisner care au un pret pe coperta de 50, dolari si pe care in momentul asta le vand cu 30, dolari. Pentru un tradepaperback, adica comics-uri stranse in volum mare, cartonat, pretul poate varia de la 8, euro la 15, euro. Pentru comenzi de peste 3 volume, preturile scad. Ca un detaliu - toate titluri mentionate in lista de mai sus sunt noi.
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
din cate stiu eu ( e posibil sa gresesc ) preturile pentru volume normale ( nu vorbim de colector edition, sau de cataloage ) in USA sunt in jur de 6 $ deci eu ma asteptam la preturi injumatatite pentru 1 singur ISSUE sau mai mici pentru cantitati industriale cumparate ( o intreaga colectie sau peste 30 numere ) - multumesc oricum pentru informatii totusi preturile sunt mari si in romania nu exista collectors care sa aprecieze, mai curand exista fani care nu stiu daca ofera MINIM 300 mii ( 8 euro ) pe un numar de 24 pagini care nu contine decat 1-2 capitole dintr-o saga. PS: nu stiu daca m-ai inteles, eu vroiam preturile minime, si am postat strict la ce ai zis tu ( 8 EU cel mai ieftin ) daca mi-ai raspuns cu niste preturi medii sau doar preturile maxime - imi cer scuze.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
Huh? Huh! Huh. Dude, un tradepaperback care se vinde oficial, adica gasesti pretul pe coperta, cu 18, dolari eu il dau cu 8 sau 10, euro. * * - Fraza de mai sus a se citi de 2,3,6, ori - Un tradepaperback nu contine un 'issue' de 6 dolari [huh?] ci poate contine pana la 6 numere, issues, daca vrei. Habar n-am despre ce vorbesti matale pe aici. Ca sa o fac si mai simplu - Un tradepapeback - story integral - volum de 200 pagini [!] - il vand cu intre 8 si 15, euro. 8, euro pe un numar de 24 pagini? Poftiti?!?? Un issue costa 2.50, dolari. Tu ai luat cunostinta cu un tradepaperback, stii despre ce vorbesc? E basic. Preturi mai mici pentru albume noi aduse din afara si la care s-au adaugat costurile pentru posta pe care eu le-am platit si pe care nu le cer nimanui inapoi nu o sa gasiti decat in curte la Mama lui Mos Craciun. Daca cineva de pe aici are numarul ei de telefon, sa il posteze pentru toata lumea. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 | Volume sigilate, editii Les Humanoides. Alan Moore. Alex Jodorowsky. Etc. - The League of Extraodinary Gentlemen - Alan Moore/ O'Neill, Volumul I [editie franceza omagiala, hardcover-oversized, 200 pagini, contine inclusiv schite, scrisori, etc, bate de la o posta ORICE editie The League scoasa in USA] - 370,000 lei - The Meta-Barons - Jodorowsky / Gimenez, Volumul I & II & III [Ed. Les Humanoides, hardcover, sigilat, 120 pagini] - 300, 000 lei - The Last Hero - Terry Pratchett [carte format mare, oversized, aproximativ 200 pagini, pline de ilustratii color cretin de misto, poveste cu orci, elfi, humans, razboaie, monarhi ascunsi, nebunie] la Dalles volumul se vinde cu 1,000,000 lei, il dau cu 450,000 lei. Cartea este sigilata! - Megalex - Vol. I & II - Jodorowsky/ Beltran [Ed. Les Humanoides, hardcover, sigilat, grafica foto-realista, 100 pagini] - 300,000 lei - The Zombies that Ate the World - Guy Davis [Ed. Les Humanoides, hardcover, 150 pagini, parodie serioasa la sub-cultura zombies] - 300,000 lei - Apres Incal - Jodorowsky/ Moebius [Ed. Les Humanoides, volumul care precede story-ul din Incal!, story complet nou!, 170 pagini, hardcover, sigilat] - 350,000 lei - 32 Decembre - Enki Bilal Vol. I & II [Ed. Les Humanoides, 100 pagini, cult, hardcover, sigilat] - 300,000 lei - Le Lama Blanc - Vol. I & II, Jodorowsky [Ed. Les Humanoides, 80 pagini, hardcover, sigilat] - 250,000 lei - Morgana - Vol. I & II, Alberti/ Enoch [Ed. Le Humanoides, 80 pagini, fantasy/steampunk, stil demential, a la Bilal/Moebius] - 250,000 lei - Rapaces - Vol. I, II, III, IV, Dufaux/Marini [Ed. Dargaud, serie cult, sci-fi/esoteric/fantasy/horror/gore, 60 pagini, hardcover, sigilat fiecare volum] - 300,000 lei luat separat - 250,000 lei daca se ia mai multe volume [adica vol. I + vol. II, samd] | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|