![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Reapare revista Carusel
mai multe date puteti citi aici: http://red1.dap.ro/forum/viewtopic.p...er=asc&start=0 "Reapare in sfarsit, intr-un nou format si cu un continut mult mai bogat, revista CARUSEL! Sandu Florea (1946), desenator si editor BD a fost intre 1990-1991, redactor-sef al revistelor BD Carusel (11 numere) si Proteus (2 numere), inainte de a emigra în SUA. In 1992, a debutat la cea mai mare editura americana, Marvel Comics. De atunci si pana in prezent a publicat peste 50 de comics books la marile edituri BD americane: Marvel (Conan theBarbarian, Captain America, X-Force, Blackwolf, Dr. Strange, Thor, War Machine, Tunderstrike), Dark Horse Comics (Buffy, the Vampire Slayer), DC Comics (Batman), Innovation si Vivid Comics (Mack Bolan: The Executioner)... (Dicţionar SF, Bucureşti, Editura Nemira, 1999, p.108-109) Sandu Florea: "Partea administrativa a revistei este rezolvata si sper ca toata munca depusa in ultimele sase luni sa nu fie in zadar si revista sa aiba o viata lunga." La primul numar, sectiune cea mai importanta va fi cea americana. Cea romaneasca va fi o selectie "AH,BD!". Interiorul va fi, pentru acest prim numar, numai a/n. Coperte, policromie. Urmatoarele numere vor avea si pagini color. S.F.: "Inca nu pot dezvalui numele serialelor deoarece companiile respective m-au rugat sa nu deschid gura decat cu cateva saptamani (o luna) inainte de aparitie. Stiu ei ce stiu! ...Competitia nu doarme niciodata." Asa ca, deocamdata nimic despre titlurile americane S.F.: "Sumarul se mai poate schimba inca. Cred ca putem incepe promovarea revistei prin toate mijloacele. Miscarea SF poate sa ne ajute deoarce majoritatea subiectelor din revista sunt SF." | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 Location: Bucharest, Romania |
A aparut 96 de pagini, 65000 lei Cuprins: Borderlands de John Warner si Sandu Florea Toto Foto de Mircea Arapu Povesti cu talc de Sorin Anghel TOXIC de Tudor Popa si Sandu Florea Satira de Valentin Iordache Invazia de Marian Mirescu si Alex Popa ALIENS - Talharii de Ian Edginton si Will Simpson CONAN Barbarul de Kurt Busiek si Cary Nord, dupa Robert E. Howard /me happy | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
cipiamon, stai linistit ca sigur se mai gaseste, a aparut saptamana asta. cut-o pe la tarabe, nu la chioscuri.. sau da un mail la carusel@gmail.com | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Nasaud |
uaaaa, dark_one....paleste-ne cu niste scanuri, pliiiz pliz pliz, daca ai vreme scaneaza revistele ca fac cinste cu bere.... ![]() Cateva din chestiile pe care le-ai pus tu acolo le caut de cand ma stiu, si nu-mi vine sa cred ca le ai pe toate...aaaaargh! Pune scanuri pliz pliz
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Nasaud | No asta e, va trebui sa renuntz la visul asta I guess, vreo doua numere din carusel am si eu, si doua din Desant, da alea cu amazoana (cred ca erau doua in total) au fost asha un fel de varf al cautarilor. Logic ca nu le-am gasit, am cutreierat anticariate si alte chestii de m-am ametzit. Well, asta este Mersi de raspuns oricum | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|