![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
prima impresie - coperta mai nasoala decat la primul numar ( din punctul de vedere al calitatii "cartonului" ) celelalte impresii vor veni dupa ce termin de lecturat ![]() later edit - hmm se pare ca nu s-a schimbat coperta - poate mi s-a parut mie ceva mai buna prima ( pentru ca era prima )
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) Last edited by dark_one; 06-07-2005 at 20:37.. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Doamne , cand vad asha ceva , imi vine sa ma apuc din nou de desen . Dar timpul , timpul ... singura piedica reala . There simply ain't enough of it ! De ce m-am lasat de la bun inceput nush !
__________________ " Tears of the awakened will awake the sleepers , Warmth inside the cold will unfreeze the evil , Light inside the darkened will betray the light . " Tome Of Endless Prison : Legend Of The Horror Heroes | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Am si eu o mare rugaminte daca mai gaseste careva nr.1 din revista Carusel sa mi-l cumpere si mie si ii dau banii sau sa imi spuna unde l-a vazut ca ma duc sa il cumpar. Super bun nr.2 grafica foarte atragatoare ,revista chiar seamana cu cele de afara... 100 de pagini .. bun asa ... la cat mai multe Dominus felicitari inca o data
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Crusher, merci, #1 sigur il mai gasesti pe undeva, daca nu baga un mail la carusel@gmail.com http://www.caruselbd.blogspot.com
__________________ cumpar Diablo2:LOD Soundtrack si WoW: Burning Crusade Soundtrack | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
" ANUNT IMPORTANT Din cauza vanzarilor mici la primul numar din Carusel, numarul 3 al revistei va fi tiparit intr-un tiraj de numai 2.000 de exemplare. La acest tiraj suntem nevoiti sa schimbam formula de publicare a revistei. Ea va ramane la 96 de pagini cu coperta color si va contine aceleasi seriale straine si romanesti, dar interiorul va fi in totalitate la alb negru si pretul unui exemplar se va ridica la 10 lei noi (RON). Deoarece revista nu se va mai distribui decat in Bucuresti, fanii din provincie si Bucuresti care doresc sa cumpere revista in continuare, sunt rugati sa faca un abonament la Carusel dupa cum urmeaza: Sa trimita pe adresa: Editura Fundatia Nerva, C.P. Bucuresti 11-68, un mandat postal in valoare de 13RON/exemplar (10 RON revista+3 RON costul taxelor postale, plic, etc) si sa scrie citet numele si adresa la care urmeaza sa fie trimisa revista. Abonatii sunt rugati sa raspandeasca vestea prietenilor, rudelor si cunostintelor, tuturor celor interesati sa se aboneze la revista deoarece incepand cu numarul 4 revista nu se va mai distribui decat prin abonament. In cazul in care numarul #3 al revistei nu va aparea pana la sfarsitul lunii octombrie atunci banii se vor rambursa integral, minus costul mandatului postal. Abonamentele pentru Carusel #3 se primesc pana la 30 septembrie. Mandatele postale trimise dupa aceasta data se considera abonamente pentru #4 al revistei. Va multumim pentru atentie. REDACTIA REVISTEI CARUSEL carusel@gmail.com http://undergroundbd.blogspot.com/ http://www.visualart.ro/forum/showthrea … &pp=15 http://dreamworld.dap.ro/forum/viewtopi … =1056#1056 " | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
ultimele noutati in ce priveste comenzile pt carusel: ANUNT Va rugam sa trimiteti mandatele postale pentru abonamente la urmatoarea adresa: Ioan Ionita Editura Fundatia Nerva Sos. Colentina 60, Bloc,103, Sc.3, Ap. 48 Bucuresti 72446 Costul abonamentelor pentru un numar la revistei Carusel: 1 exemplar - 13 Lei noi 2 exemplare - 24 Lei noi 3 exemplare - 35 Lei noi 4 exemplare - 46 Lei noi pentru mandat postal, la posta trebuie platita o taxa de 1% + 3 lei noi, deci in final costurile vor fi acestea: 1 exemplar - 13 Lei noi * 1.01 + 3 = 16.13 lei noi 2 exemplare - 24 Lei noi * 1.01 +3 = 27.24 lei noi 3 exemplare - 35 Lei noi * 1.01 +3 = 38.35 lei noi 4 exemplare - 46 Lei noi * 1.01 +3 = 49.36 lei noi Data pana la care se pot trimite abonamentele pentru Carusel#3 este de 5 octombrie a.c. Va rugam se scrieti cat mai citet numele si adresa unde se va trimite revista. Daca revista nu se va publica pana la sfarsitul lunii octombrie banii de abonamente se vor inapoia integral minus costul mandatului postal. Va multumim pentru atentie, Redactia revistei Carusel ++++++++++++++++++ e mult mai practic sa dai comanda pt 2-3 numere ![]() romani iubitori de bd, adunati-va !!! | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
- acu e si mai pacat ca nu mai apare deloc. - bine avem asa Ultimate Spiderman, Spiderman (pentru copii), RAHAN (yey .. 1si2 au aparut deja) si am mai agatat de pe rafturi Superman, au incercat cei de la Corint (junior) cu Wolverine si Spiderman. Ma rog .. eu iau tot ce prind - de dragul copilariei demult apuse (si am fost printre norocosii care a prins rahane si pif uri de mic si raiduri prin anticariate insotit de batranu' dupa comix uri.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |