![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
eu il urmaresc... nu stiu daca cei de la cartoon network au trecut la al doilea sezon. Eu am vazut sezonul1, 3 si ceva din 2...astept pachet din bucuresti pentru a vedea ultimul sezon. Seria o gasesc amuzanta...mai ales momentele in care este prezent Batman...are asa o relatie love/hate cu Superman. Nu prea-mi plac aceste "adunari" de supereroi...nici in episoadele din spidy nu-mi placeau, nici in X-men. Insa acest show este reusit. Episodul din seria 3 (SPOILER!!!) in care Diana se transforma intr-un porc e prea amuzant, sau acela in care toti sunt transformati in copii...merita vazut(zic eu...). | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Batman va fi probabil eroul meu favorit pt tot restul vietii. Am vazut o gramada de seriale su el, unele foarte vechi, altele mai noi(Batman of the future, cu Terry), toate mi-au placut insa cel mai mult m-am atasat de seria de acum 14 ani(erau difuzate pe italia1,dar apoi au aparut si pe cartoon network). La seria Batman ma uitam si la Gargoiles, va mai amintiti? Mie mi-a placut tare mult. Cred ca si nickul meu tradeaza ca-l prefer pe Bruce. ![]() SPOILER!!! am auzit ca Kitty'i va face o fetita... inca nu mi-am revenit. END OF SPOILER!!! Imi place si de speedy guy, i-am uitat numele. Green Lantern, hm mi se pare ca actioneaza irational smt. Si in momente care ar trebui gandite, el se rezuma doar la forta, chiar daca i s-a demonstrat ca puterea inelului nu-i suprema. Pe Superman nu-l plac, e prea idealist. Bats e pragmatic, i like that in a guy. Abia astept sa vad seria 4. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
speed guy e flash cu siguranta! sirLuke, am propus deja editorului cumpararea licentei pentru Justice League. All we need is HOPE! Nu mi-e foarte clara treaba cu John (parca asa il cheama pe martian) e bestial, dar cum a ajuns el in Justice League??
__________________ Sa fie clar! Clar? | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
m-am lamurit, Terry e Batman of the Future?? pai n-are nici o legatura de sange cu Bruce Wayne. Tatal sau a fost ucis, iar pestera lui Batman a descoperit-o intamplator. Bruce nici macar n-a vrut sa il lase pe Terry sa imbrace costumul, la inceput! Inca ceva, exista un serial TV, "pasari de prada" sau ceva de genul asta. Acolose zice despre Anihilatoare, care cica ar fi fiica lui Batman. Hm? Ce ziceti de asta?
__________________ Sa fie clar! Clar? | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Universul de la DC e foarte alambicat.Daca nu ai urmarit ultimul sezon din Justice League Unlimited atunci nu prea pot sa-ti explic cum Terry e fiul lui Batman.O tanti care a crezut ca lumea trebuie sa aiba un Batman ,a implantat cu ajutorul nanotehnologiei ADN-ul lui Bruce in tatal lui Terry ,acesta a actionat asupra functiei reproductive si de accea Terry e fiul lui Bruce.Sper ca am fost destul de clar. ![]() Sper ca editorul sa-si dea acordul pentru Justice League deoarece sunt foarte multi fani in Romania. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau | J’onn J’onnzz - The Martian Headhunter
J’onn era un fel de politist pe Marte pana cand intr-o zi au venit niste baieti rai care vroiau sa-i distruga pe toti. El si alti martieni de bine s-au retras in munti si s-au batut haiduceste vreo 500 de ani. Intr-un sfarsit a reusit sa-i bage pe toti invadatorii intr-un fel de coma dar cu pretul vietii celorlalti martieni care mai ramasesera. Suparat, i-a inchis pe invadatori intr-un castel si a mai stat vreo 500 de ani sa-i pazeasca. Pana la urma au aparut si cativa astronauti de pe Pamant p-acolo care i-au eliberat, din greseala, pe baietii nu atat de buni. Ei s-au hotarat sa atace Pamantul si J'onn s-a indreptat spre Terra sa ne anunte. Ajuns aici si-a folosit puterile telepatice pentru a strange 6 dintre cei mai puternici eroi ai planetei in lupta impotriva invadatorilor. In principiu se cam poate spune ca el a stat la baza formarii Justice League. Pentru mai multe detalii si o prezentare din care sa-ntelegi mai multe decat ce-am scris io p-aci: Biografia lui J'onn J'onnzz | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|