![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
sirLuke, asteptam aprobarea editorului pe coperta si pe interioare. toata parerea de rau pentru intarzaiere. daca n-ar fi BJ cu ochiu' pe mine as publica supereroi online, ca promo la cea reala , nu cred ca ar fi o idee rea. te rog, rabdare.
__________________ Sa fie clar! Clar? | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
) aseara am terminat-o shi azi e pe tarabe (sper din tot sufletul).se pare ca o sa apara regulat din nou. uitasem ceva: coperta, ca sa stiti dupa ce va uitati
__________________ Sa fie clar! Clar? Last edited by DracuLaRoman; 31-08-2005 at 13:25.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
sirLuke, multzam de sprijin ) suportul moral este foarte important dar pentru cei care cumpara licenta si partea cealalta este importanta. eu sper ca, macar seria asta noua, sa iasa pe piata normal, cum a iesit prima. adica, e ceva de lucru la revistele astea si multumirea mea e sa le vad pe tarabe
|
| | #19 (permalink) | ||
|
pai... inca nu stiu titlurile.. ) abia am inceput lucrul pentru seria asta. eu sper sa continuam, in mod cronologic, seria POA (Planet of the Apes). Si sper sa intram tare cu o serie noua, poate putina banda desenata autohtona. Inca nu stim ce va intra, dar vom incerca nishte sugestii catre editor, care are, intr-un final, decizia.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|