![]() |
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Timisoara | Comanda numere anterioare si abonamente la Super Eroi
Dar abonamante se pot face - si daca da, cum ? Eu posed doar nr. 1 si am comandat saptamina trecuta prin posta si nr-ele anterioare pe adresa accea din Bacau, Str. Stefan cel Mare, etc. dar n-am primit nici un raspuns. Imi poti spune te rog modalitatea de comanda si de abonament ? Mersi Quote:
| ||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
. eu le am pe toate, dar sunt ca 'teste'. adica nu-s la vanzare. Nepotelul meu ma invidiaza. eu le am dar el nu... a iesit numarul 9 pana la urma? ca eu habar n-am...
__________________ Sa fie clar! Clar? | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Timisoara | Quote:
| ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
eu pot spune ca revista a iesit pe piata inca de pe 9 septembrie. ciudat rau... de obicei, tipografia trimite un numar din fiecare aparitie la noi, pentru analiza. adica eu am numarul asta. dar de ce nu-l gasiti voi... asta nu stiu.
__________________ Sa fie clar! Clar? | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
in sfarsit am gasit-o!!!!era si vremea...culmea ironiei:am gasit-o la o taraba d la mine din cartier dupa c am umblat cam tot orasul dupa ea. dracu acuma t inteleg complet cand zici d calitatea ei.nu vreau sa zic ca arata rau,dar nici bine(not even close).plus ca are numai vreo 30 d pagini. in fine,bine si asa decat deloc.cat timp va apare eu am sa o cumpar.2 intrebari: 1 revista apare tot bilunar? ca nu este nici o indicatie p ea 2 un mail al celor d la secopa sa pot sa-mi comand niste nr. lipsa(aici n-au mai aparut) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |