Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-09-2005, 12:13   #41 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

Location: intr-o casuta mica de la marginea padurii de blocuri... cam ca Scufita Rosie...
revista apare bilunar (cel putin asha vrea editorul). e-mailul de contact al sc secopa nu-l am dar poti lua legatura cu cei de la strike media la office@strikemedia.ro. diferenta de hartie o poate vedea shi un orb (mai ales un orb). eu lucrez la numarul 10 care ar trebui sa apara la timp. rectific, ar trebui sa plece din pre-press la timp

DracuLaRoman is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2005, 13:30   #42 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

Dracu din intamplare nu sti cumva cat costa o licenta pentru comics?

P.S. Cred ca e o problema de distributie totusi si nu cu tipografia

sirLuke is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2005, 17:06   #43 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

dar totusi,calitatea hartiei e mult SUB orice asteptari.
dar nu m-ar fi deranjat calitatea ei daca desenele ar fi iesit acceptabil.dar habar n-am c au facut aia d la tipografie ca mai toata revista e blurry.si celelate reviste mai aveau niste "scapari" dar asta e chiar prea d tot.
oricum,bine si asa decat nimic.
P.S. dracu nu poti face nimic cu planet of the apes??? nu cred ca o doresc asa multa lume in revista. schimbati-o plsssssssssssss

Badmofo is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2005, 20:37   #44 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

Location: intr-o casuta mica de la marginea padurii de blocuri... cam ca Scufita Rosie...
ramane de vorbit cu editorul referitor la POA. personal, inca mai sper la X-men sau Soniq. chiar daca-s pentru copii

Old 23-09-2005, 15:53   #45 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

x-men ma indoiesc sa apara pt ca vad ca seriile care apar in revista sunt sau dark horse 100%(vezi POA) sau crossovere(celelate).Iara crossoverele sunt facute cu dc comics care nu detine licenta pt x-men.
oricum,sa apara un aliens,witchblade,predator,tomb raider daca revista s axeaza p dark horse comics.
oricum,aproape orice ar fi mai bun decat POA.

Old 23-09-2005, 16:03   #46 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

Un Star Wars maybe

sirLuke is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2005, 21:16   #47 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

si aia ar fi ceva.orice numai urangutani NU.
cu toate ca tre sa marturisesc ca nu sunt mare fan star wars,ar fi o treaba sa apara si la noi.

Old 24-09-2005, 00:14   #48 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

star wars?? nu vreti sa stiti cat costa licenta, mai ales acum , dupa lansarea ultimului episod din serial!! o licenta pentru poa e un numar din 4 cifre in dolari...

Old 24-09-2005, 12:12   #49 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

asa d mult pt poa???? 4 cifre????? oh, lord!
sper ca stii ca totusi nu merita atata(nici d departe).
atunci nici nu vreau sa ma gandesc cat ar costa ceva mai bun si mai cunoscut...

Old 24-09-2005, 13:28   #50 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

tocmai am terminat d citit miniseria superman vs terminator shi tre sa spun ca nu e rea. deloc.poveste buna,desene acceptabile.not bad.
se vede ca nu e o serie foarte veche(2000).
cred ca apuc sa citesc si alte crossovere cu superman shi personaje dark horse property(aliens si predator).
Apropo,ceva indicii la c serie o sa apara dupa c s va termina asta curenta???
(stiu ca e cam devreme pt asa ceva,dar curiozitatea asta...c poti sa-i faci? )

Old 24-09-2005, 14:46   #51 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

ce-o sa fie?? n-am nici cea mai mica idee. sigur POA. dar partea a doua... mister, inca.vrem sa mergem cu poa pana la capat, daca tot am inceput. si s-ar putea sa fie tot superman, dar nu stiu care, deocamdata. am sa intru pe www.dccomics.com sa vad ce propuneri fac editorului.

Old 24-09-2005, 15:27   #52 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

adica s-ar putea sa treceti la reviste dc si nu numai crossovere??daca ramaneti tot la ele,iti sugerez superman vs aliens.e superba.MULT mai buna ca cea cu terminator.
pana si superman ramane "insarcinat" cu aliens.hehehe
daca o gasesti p undeva,merita citita.(numai e un pic mai lunga ca cea cu terminator 3 volume a 50 d pag.si nu stiu cum ar putea sa intre in supereroii nostri)

Old 26-09-2005, 17:49   #53 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

Badmodo, iti dai seama, cred, ca noi, ca pre-press, nu avem mare cuvant in fata editorului. ii putem ... sugera, cel mult, cam ce storyuri sa intre, ne putem impne pe partea de grafica, traducere si adaptare. dar ce va intre, numai sc secopa stie. parca imi pare rau acum ca venise seria cu predator vs superman, parca... fain desenata, dar prea violenta pentru targetul editorului. poate data viitoare...

Old 26-09-2005, 23:31   #54 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

stiu ca nu aveti multe d zis la capitolu asta,dar ma gandeam ca totusi ceva influenta tot aveti p langa cei d la secopa(oricum mai mare decat a noastra ).
superman vs predator??? pe asta n-am citit-o inca.tre sa fie buna.
mi se pare numai mie sau superman vs terminator e parca cam slabutza la poveste,adica mai usurica asa nu foarte serioasa?(nu ca as avea ceva d comentat la capitolul desene).

Old 27-09-2005, 09:53   #55 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

e mai slabuta ca poveste, dar aici depinde de gustul fiecaruia. deocamdata e devereme sa vorbim despre ce urmeaza in supereroi, pentru ca abia am terminat al doilea numar din seria noua. peste vreo sase numere pot sa va spun cam ce intentii are editorul. sau macar, ce va intra in seria urmatoare.

Old 27-09-2005, 20:36   #56 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

numarul 2 cam pe cand sa-l asteptam?
P.S. eventual da-ne o coperta sa-l putem repera mai usor dintre miile d publicatii(vezi si tu ca altfel slabe sanse sa o mai gaseasca romanasul)

Old 27-09-2005, 23:45   #57 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

coperta inca e in asteptarea OK-ului. cum o sa fie gata, fac un preview

Old 28-09-2005, 13:42   #58 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

apropo,asha d curiozitate:cum merge revista???
adica,nu stii,trece? se vinde? ca ar fi pacat sa dispara si revista asta.(oricum e cam singura care mai apare pe la noi).
ceea c ma duce cu gandu la alta treaba:cum drac pot astia d la dc si marvel sa scoata impreuna intre 50 shi 100 d reviste p luna si la noi nu poate sa reziste nici una(well...aproape nici una) mai mult d 2 numere???
eu nu cred ca nu sunt amatori.singura explicatie pe care o gasesc e ca sau revistele selectate sa apara nu sunt prea bine alese sau e vorba d promovare si marketing.
oricum ramane un mister pt mine cum reusesc ungurii d exemplu sa scoata cate un spider-man d 96 d pagini in fiecare luna(cu numere relativ noi)la aprox. 75 000.
asta e traim in romania...

Old 29-09-2005, 11:41   #59 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

pai in sua e o industrie adevarata de comics, inca din perioada interbelica. ai's colectionari, nu numai consumatori de comics. la ei, primul numar de spiderman costa de nu vrei sa stii cu banii pe care ii da un colectionar in state pe un numar rar (de colectie) la noi iti iei apartament shi mai ramai shi cu bani in banca )

Old 29-09-2005, 11:45   #60 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

revista merge, in sensul ca o lucram. cum se vinde, nu stiu sigur, numai secopa stie. (intre noi fie vorba, nu-l vad foarte multumit). poate s-ar vinde mai bine cu promovare serioasa, cum a avut caruse (saloane de prezentere, concursuri, promovarea desenatorilor autohtoni) dar asta costa mult si cred ca se amortizeaza din vanzari.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Thread Tools

Posting Rules