Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-09-2005, 17:35   #61 (permalink)
Registered User

Oare de ce s-a ales acest format, mai alungit, fata de nr-ul 1 de exemplu (numai pe ala il am)? Ca sa se vada mai bine in chioscuri ??
Sper ca nr-ul 10 va fi tiparit pe alt tip de hirtie. Calitatea hirtiei ii scade f. mult din prestanta...

chris02 is offline    Reply With Quote
Old 29-09-2005, 19:25   #62 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

Location: intr-o casuta mica de la marginea padurii de blocuri... cam ca Scufita Rosie...
pai s-a trecut pe formatul original (cel american). asta inseamna ca nu mai trebuie sa redimensionam paginile pentru revista ) mai putina munca )

DracuLaRoman is offline    Reply With Quote
Old 29-09-2005, 21:10   #63 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

tre sa recunosc ca shi eu parca tanjesc dupa formatul vechi.
din mai multe motive:
1 desi mai mica,calitatea hartiei o facea mult mai atractiva fatza d asta d acum
2 mai multe story-uri(ceea c ma duce la 3)
3 mai mult d citit
Sa ma explic:cand citeam revista veche(vb d parca ar fi d 10 ani) trecea o vreme pana o terminam cap coada.acuma, am avut 10 min. libere si am citit-o d 2 ori si nici nu m-am grabit(stat si mai admirat din desene-asa neclare cum erau).
daca ar fi dupa mine eu as reveni la formatul vechi.dar,evident,nu e dupa mine...

Badmofo is offline    Reply With Quote
Old 29-09-2005, 22:31   #64 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

pana la urma nu conteaza ce format e atata timp cat apare

sirLuke is offline    Reply With Quote
Old 29-09-2005, 23:15   #65 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

cu totul de acord.dar totusi parca nu-mi place ca din 30 de pagini vreo 6 sa fie ocupate sau cu logouri,sau cu aceeasi coperta reluata in fiecare numar.
uita-te numai asa ca exemplu sa vezi cate pagini sunt din planeta maimutelor.
ca pe mine m-au cam enervat paginile alea inutile adaugate.
sa intelegi ca nu vorbesc despre pag cu publicitate.ca pe alea le inteleg.vorbesc d celelalte prostii care nu si-ar avea locu in revista.
parerea mea umila.

Old 30-09-2005, 00:33   #66 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

Location: intr-o casuta mica de la marginea padurii de blocuri... cam ca Scufita Rosie...
povestea e cam asha. noi trebuie sa 'intindem' seriile originale pe 8 numere de supereroi. asta e intelegerea cu americanii. ca sa putem face asta, numaram paginile shi, in functie de curgerea evenimentelor din poveste, impartim in anume numar de pagini de supereroi. adica pana shi asta e o bataie de cap mare de tot. eu ma ocup de treaba asta. iau originalele, le traduc, le citesc vad unde pot 'taia' actiunea, shi TREBUIE sa o intind pe 8 numere. de aceea revista are acele 'fonte' (logo superman, sau alte alea). nu se poate ca revista sa aiba pagini goale, nu? reclama ar fi shi mai obositoare, iar americanii nu ne dau voie sa bagam postere in revista. astea ar fi o idee buna... in fine. calitatea hartiei. aici n-am mai inteles nimic. de ce s-a trecut la hartia asta??? ca 'suge' cernelurile, ceea ce face paginile 'blurry' cum spunea cineva . numarul de pagini alocate fiecarui numar din supereroi, ale fiecarii serii difera de la numar la numar. adica nr 10 poa e mai mult. 12 fata de 10 cate au fost in nr 9. superman ramane la fel 14 pagini. cam asta e.

Old 30-09-2005, 11:10   #67 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

Eu sincer sunt pentru mai multa reclama in revista, mai multa reclama => mai multi bani ptr editor => serii mai bune, hartie mai buna.Aici insa e o problema pentru ca nu sunt multi care sa isi faca reclama in revista.

Old 30-09-2005, 20:53   #68 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

are dreptate luke cu reclamele.chiar am ramas un pic socat,in monentul in care am inceput sa vad reclame la tv klumea.
nu d alta dar daca t gandesti sunt curios cam care s vrea targetul revistei.ca s vede ca astia d la klumea au intuit ca revista e citita mai mult d teens decat d pustimea fara buletin.
totusi n-ar strica mai multa promovare.mai ales p canalele astea d desene sa atraga si din pitici.

Old 01-10-2005, 18:37   #69 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

Da Mofo , dar reclama la tv costa si ea deci suntem intr-un cerc vicios

Old 02-10-2005, 01:05   #70 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

pai targetul este 8-18 ani, teoretic. practic, habar n-am . reclame pe cartoon network sau fox kids au fost discutate. bag seama ca preturile pe tv nu ne dau voie sa facem advertising cum vrem noi. eu lucrez, in acelasi timp la o agentie de publicitate, copywriter. gindisem cu colegii o campanie de promovare pentru revista, care costa ultisor, chiar daca am redus din costuri. asta este, n-ai cu cine sa te bati. trebuie sa facem un produs bun shi vandabil.

Old 02-10-2005, 14:39   #71 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

da dracule dar degeaba faceti un produs bun daca nu stie nimeni de el.adica mie mi se pare ca asta e situatia.majoritatea lumii nu prea are habar d revista.
poate niste reclama reciproca cu alte reviste pt. prunci(vezi astea d la disney sau witch).
era cat pe ce sa zic si carusel dar astia saracii au destule probleme p cap si asa.
apropo,ca veni vorba d disney cum drac rezista si se mentine revista aia a lor la noi p piata d atatia ani?(ma refer la mickey)

Old 02-10-2005, 17:35   #72 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

?? mister cu placinte ... unii stiu sa faca reclam, altii pot dar nu vor... asta e treaba.

Old 02-10-2005, 18:07   #73 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

e donald nu e mickey pentru ca Egmont e o mare companie europeana si apoi exista reclama in revista, plus ca toti pustii stiu de ea

Old 02-10-2005, 20:35   #74 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

luke,poate ca stiu dar gandeste-te ca visual(si aici ma refer ceva desene de exemplu) mnika.unde mai vezi tu desene cu donald sau cu mickey?poate la tvr ca astia mai dau chestii retro(sa nu zic old school).
si eu nu cred ca nu e mai faimos superman decat donald.mai ales decand vezi toata ziua desene cu his a$$ pe cartoon network.
deci,ca o concluzie,teoretic ar tre sa mearga mai bine superman pt ca piticu e bombardat cu aceasi informatie din mai multe domenii si ar tre sa se "lipeasca" mai repede.dar doar in mod teoretic.

Old 02-10-2005, 21:17   #75 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

teoretic da, practic nu ,eu sunt de parere ca fara o promovare a revistei supereroi va sfarsi la fel ca multe alte reviste.Pana acum vad ca cel mai bine a mers lui batman pe cand era la Erc Press

P.S. Dracu ce se aude de nr 10 ?

Old 02-10-2005, 23:50   #76 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

da,normal ca ala mergea mai bine daca baietii au "uitat" sa plateasca din licentze(cel putin eu asa am auzit).asa poti scoate la numere pana mori d plictiseala.
dar,serios,fara o promovare ceva cam acelasi va fi si sfarsitu revistei(sper sa nu cobesc).
P.S.mi s-a parut numai mie sau la un moment dat era ceva chestie intre supereroi si tvr ca parca am auzit ca era la o emisiune pt copii promo sau ceva d genul asta pt revista??

Old 03-10-2005, 13:31   #77 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

era badmodo. la portativul piticilor se facea promo la greu pentru supereroi. insa s-a terminat sezonul shi emisiunea shi reclama numarul 10 e gata cred ca a aparut sau trebuie sa apara zilele astea

Old 03-10-2005, 15:43   #78 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

pai si nu ne dai un preview la coperta sa o gasim mai usor?

Last edited by sirLuke; 03-10-2005 at 17:02..

Old 03-10-2005, 16:39   #79 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

pls preview.....

Old 03-10-2005, 18:41   #80 (permalink)
Registered User

DracuLaRoman's Avatar

fac tot posibilul...

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Thread Tools

Posting Rules