Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-10-2005, 18:33   #1 (permalink)
Registered User

Rork's Avatar

comics prin www.mangashop.ro

Oameni buni, mangashop.ro, la sugestia si insitenta unor frustrati , ne propune si titluri de albume de comicsuri, import direct din USA. Numai pe baza de comanda.
Oferta o gasiti arhivata la adresa http://www.mangashop.ro/forum/viewtopic.php?t=16.
Sunt sute de titluri beton pe-acolo.
Preturile sunt orientative, existand mari sanse sa scada daca se aduna mai multi doritori.
Cititi cu atentie si mesajele din acelasi thread cu lista.
Deocamdata sunt singurul care si-a manifestat interesul (??? ).
Firma pare serioasa. Am comandat un album manga, Akira vol.1 de la Dark Horse si l-am primit ramburs intr-o saptamana, ambalat cu grija si cu factura. E drept insa ca il aveau pe stoc. Ce nu e pe stoc, se livreaza in 4-8 saptamani de la comanda. On-line shop-ul fiind specializat pe manga, albumele comics nu se pot comanda deocamdata decat cu plata in avans.
Bagati un ochi macar de curiozitate. Si exprimati-va opinia, macar. Toata lumea striga dupa comicsuri si manga iar cand face cineva efortul sa ni le ofere, liniste si pace...

Rork is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2005, 12:44   #2 (permalink)
Registered User

Rork's Avatar

Exact cum spuneam mai sus, toata lumea vrea comicsuri si manga pe hartie dar cand cineva se straduie sa ni le ofere ... sufla vantul printre doritori . Au dat bir cu fugitii. Bravos natiune !

Rork is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2005, 12:52   #3 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

rork eu unul personal mi-am comandat singur de pe net niste reviste.acuma sa vad cum si in ce stare o sa ajunga.si mai ales daca ies mai scump decat daca as cumpara de la mangashop.ca daca e mai rentabil de la baietii nostri...schimb macazul.

Badmofo is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Thread Tools

Posting Rules