![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| caut seria InuYasha pe dvd-uri .......
deci desenele manga ... cine are pe dvd ?
__________________ RIG 1:Core2Duo 8400@4000-Asus P5K-e/WiFi-4gb mushkin ddr800-Seagate 250 Gb sata2-bfg gtx280 coming soon RIG 2 ual core AM2 3800+ 65W-ASUS M2A-VM-512 Mb Elixir pc667-Hitachi 80 Gb s-ata2-Real 350W-Chieftec case-17" AOC
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
[warn=Mercutio Benvolio]Regulament: 3.b)Nu sunt permise [...] promovarea pirateriei software si scrierea de mesaje care contravin legilor tarii noastre.[/warn] cauta pe dc++ sau torrente
__________________ Beauty is in the eye of the beerholder | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
[warn=Moderator] Regulament: 3. b) Nu sunt permise [...] promovarea pirateriei software si scrierea de mesaje care contravin legilor tarii noastre. [/warn] sa stii ca si io ma gandeam sa le iau...am si gasit torrentu...dar parca is prea multe de dl-at....numa daca nu le gasesc la cineva tot o sa trebuiasca sa le iau ca filmele le am deja si acuma mai lipseste numa serialul... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
[warn=Mercutio Benvolio]Regulament: 3.b)Nu sunt permise [...] promovarea pirateriei software si scrierea de mesaje care contravin legilor tarii noastre. [/warn] am si eu filmele .... nu am netu asa de rapid sa le downloadez eu .. asa ca mai astept ..poate se iveste cineva care le au
__________________ RIG 1:Core2Duo 8400@4000-Asus P5K-e/WiFi-4gb mushkin ddr800-Seagate 250 Gb sata2-bfg gtx280 coming soon RIG 2 ual core AM2 3800+ 65W-ASUS M2A-VM-512 Mb Elixir pc667-Hitachi 80 Gb s-ata2-Real 350W-Chieftec case-17" AOC
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti |
Desenele manga? Poti gasi asa ceva de exemplu aici: http://www.justmanga.com/browse.cfm?anime=InuYasha O colectie destul de cuprinzatoare de benzi desenate, la un pret nu foarte mare pentru un impatimit al genului. Mai mult, sunt tiparite! caci - e aiurea sa vezi asa ceva pe ecranul unui calculator ![]() Sigur, tot acolo gasesti si anime-ul cu acelasi nume; insa nu asta te intereseaza pe tine...
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
catwoman,daca te rog ajuta-ma si pe mine(daca se poate). ![]() kunzite,cam care e treaba cu siteu ala?sunt seriosi?si cam care e treaba cu transportul?cam cat costa(pt ca din lista aia a lor n-am priceput mare lucru). Last edited by Badmofo; 08-02-2006 at 00:35.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|