![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Wolverine - Inamicul Public Nr1
eram la metrou la romana si am vazut un mare banner cu wolverine - reclama la doua TPB numite "Inamicul Public Nr1" (o serie din Wolverine v3). Arta si story-ul sunt foarte grave, va zic astea ptr ca le`am citit la vremea lor in Wolverine v3. Am cautat prin Diverta mall si nu am gasit nimic, a cumparat careva http://www.cinemagia.ro/news.php?new...=reserv&hist=1
__________________ I hop, I jump, I skip through the rubble Yo, me ain’t looking for trouble | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
A aparut, e misto, da` nu misto mai mult apar o gramada de personaje si are si ceva violenta E pentru t+, am citit pe www.marvel.com numa ca romanii nostri tot supererou pt toate varstele ii zice si pun pariu ca iar il gasim la carti pentru copii.
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
am facut comanda cam cand am facut si threadul si ieri a sosit la posta coletul. sunt incantat de revista, este cea mai bine realizata din cele aparute pe piata romaneasca. trebuie sa iau neaparat si volumul2. cacat bun, no doubt. detaliile: Vol.1 = 152pg. si marime17x25.5cm Vol.1 = 160pg. si marime17x25.5cm adica mia mult decat duble fata de spidey.
__________________ I hop, I jump, I skip through the rubble Yo, me ain’t looking for trouble | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Se gasesc si la Diverta Unirea. Probabil si in alte magazine, dar acolo le-am vazut sigur. Dar acuma sincer ... o serie Marvel Knights publicata de Corint Junior ca bd pentru copii ? Sa fim seriosi .... maine-poimaine o sa vedem si serii Max (gen Supreme Power sau ultima serie Punisher) la Corin Junior.
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Romanii nostri nu stiu ce comicsuri sunt de copii mici si ce comicsuri sunt de t+ , ei vad ca are poze coperta color, e de copii.P.S. Cumpar reviste Carusel, ma puteti contacta la dj_allen_pitbull@yahoo.com | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|