![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
Mda...cred ca da. Oricum, imi plac cei de la Marvel. Au avut curajul sa schimbe un lucru care era sacru pentru ei. Au dezvaluit identitatea lui Spider-man intregii lumi. Nu comentez daca au facut bine sau nu, dar e nevoie de ceva tupeu pentru asta. Sper numa sa nu regrete faza.
__________________ Vand reviste Batman, X-men, Spiderman, Superman, etc. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() No offense...nu-mi displac, dar nu-s pasionat | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ai fi susprins sa afli ca nu numa nerds citesc asa ceva. Milioane de oameni (dintre care fff multe femei) citesc asa ceva. Sunt cateva capodopere in genu asta care n-o sa fie egalate niciodata de vreun alt gen sau stil. Citeste Watchmen, daca vrei sa citesti ceva bun. E (aproape) cel mai bun lucru pe care l-am citit vreodata (si aici ma refer la citit din orice gen: romane, nuvele, etc). Am citit fff multe si inca n-am gasit ceva la fel de bun (cel putin in domeniul comicsurilor).
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Da, stereotipie exista. Numa in cazul manelistilor sunt corecte. ![]() Daca ti-as spune povestea, ti-as strica toata placerea de a o citi. Vezi recenzia de pe siteu asta. http://www.geocities.com/SoHo/study/4273/watch.html Crede-ma ca merita citita ! Multi zic ca e Biblia comicsurilor.
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Depinde de ce BD doresti, cat de rara ii, cu cine e, a cata editie, etc. Sunt mii de criterii. Din ce aduc eu, de la 15 roni(ceva Hellboy am parca la banii astia)si pana la milioane bune/un singur volum. Uita siteu meu sa te lamuresti cat de cat. http://mycomicstore.uv.ro/ Daca doresti ceva in mod special, spune si ma uit cam cat ar fi. P.S. Daca ai ceva nelamuriri, intreaba.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|