![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cumparaturi comics
De unde va cumparati revistele preferate? Pe amazon.co.uk am gasit primul volum din Lucifer la rotunda suma de 116 lire sterline. N-am mai stat sa deslusesc unde-i neintelegerea, am fugit repede de acolo. Celelalte volume erau la preturi normale, de 10-15 pounds, ce-i drept. Pana la urma l-am comandat de pe scifigenre.com (US), dar eram curios daca aveti si alte surse, eventual cu shipping mai ieftin (sau mai rapid si mai ieftin ).
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
eu unul de obicei apelez la site-urile de licitatii , toata treaba e sa fie intelegator si sellerul ca nu poti plati cu paypal . de exemplu eu platesc prin http://checkout.google.com
__________________ Beauty is in the eye of the beerholder | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| M3n, nu-mi spune ca ai facut blasfemia sa cumperi ceva de la disi. Ai dezamagi o gramada de uameni ![]() Interesanta ideea cu licitatiile, dar tre' sa vad ce-i cu checkoutul ala de la gugal (e prima oara cand aud de el , me n00b). Si o intrebare offtopic: e dificil sa-ti faci un cont bancar in strainatate si apoi un cont paypal? --edit-- BTW, la DC preturile erau mai mari cu 3-4 dolari pe volum decat la aia de unde le comandai eu.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
checkoutul e un fel de paypal , vanzatorul iti trimite tie un invoice cu suma care trebuie sa io platesti , sa zicem 20 de $ , dupa ce in prealabil ti-ai pus un card valid la cont , dai accept laq invoiceul ala si google ia banii de pe card , apoi vanzatorul in termen de 7 zile de cand tu ai facut tranzactia trebuie sa dea un click si cei 20 de $ ii intra in cont . cam asta ar fi procedeul , pe langa paylpal si asta google checkout ar mai fi bidpay pe care vad ca tot mai multi de pe ebay il accepta , dar eu am facut o singura tranzactie cu bidpay care mi-a fost refuzata fara motiv si am asteptat 1 luna sa imi primesc banii inapoi . si google checkout si bidpay accepta conturi din romania .
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Thanks. Mi-am facut cont Checkout la repezeala, sa vad daca o sa am ocazia sa-l folosesc. Ramane sa-mi dai cate un hint despre situri de licitatii unde gasesc comicsuri. Presupun ca ebay nu accepta Checkout.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
din cate am vazut , nu. doar daca vb in prealabil cu omul. in mod normal nu prea are de ce sa te refuze ptr ca e sigur si rapid , nu ii vin banii prin paypal ca ii vin prin checkout . eu, cu care am vorbit nu ma refuzat niciunul. folosesc ebay.com si ebay.co.uk . mai urmaresc si forumurile editurilor la sectiunea de sale/trade ,mai gasesti si pe acolo lucruri bune
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|