Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-05-2007, 14:03   #1 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Cumparaturi comics

De unde va cumparati revistele preferate?

Pe amazon.co.uk am gasit primul volum din Lucifer la rotunda suma de 116 lire sterline. N-am mai stat sa deslusesc unde-i neintelegerea, am fugit repede de acolo. Celelalte volume erau la preturi normale, de 10-15 pounds, ce-i drept.
Pana la urma l-am comandat de pe scifigenre.com (US), dar eram curios daca aveti si alte surse, eventual cu shipping mai ieftin (sau mai rapid si mai ieftin ).

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2007, 11:57   #2 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

eu unul de obicei apelez la site-urile de licitatii , toata treaba e sa fie intelegator si sellerul ca nu poti plati cu paypal . de exemplu eu platesc prin http://checkout.google.com

sirLuke is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2007, 12:50   #3 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Eu le iau direct de pe site-ul producatorului. I.e. Marvel sau DC sau w/e.
Vin cu oarecare delay dar nu ma grabesc nicaieri.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2007, 14:08   #4 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

da si asta e o metoda dar la volume cred eu e mai eficient un site de licitatii unde poti castiga volumul cu 4-5 $ +15 $ shipping .

Old 08-05-2007, 09:25   #5 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Roadkill View Post
Marvel sau DC
M3n, nu-mi spune ca ai facut blasfemia sa cumperi ceva de la disi. Ai dezamagi o gramada de uameni

Interesanta ideea cu licitatiile, dar tre' sa vad ce-i cu checkoutul ala de la gugal (e prima oara cand aud de el , me n00b).
Si o intrebare offtopic: e dificil sa-ti faci un cont bancar in strainatate si apoi un cont paypal?

--edit--
BTW, la DC preturile erau mai mari cu 3-4 dolari pe volum decat la aia de unde le comandai eu.

Old 08-05-2007, 11:04   #6 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

checkoutul e un fel de paypal , vanzatorul iti trimite tie un invoice cu suma care trebuie sa io platesti , sa zicem 20 de $ , dupa ce in prealabil ti-ai pus un card valid la cont , dai accept laq invoiceul ala si google ia banii de pe card , apoi vanzatorul in termen de 7 zile de cand tu ai facut tranzactia trebuie sa dea un click si cei 20 de $ ii intra in cont .

cam asta ar fi procedeul , pe langa paylpal si asta google checkout ar mai fi bidpay pe care vad ca tot mai multi de pe ebay il accepta , dar eu am facut o singura tranzactie cu bidpay care mi-a fost refuzata fara motiv si am asteptat 1 luna sa imi primesc banii inapoi . si google checkout si bidpay accepta conturi din romania .

Old 08-05-2007, 11:15   #7 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Thanks. Mi-am facut cont Checkout la repezeala, sa vad daca o sa am ocazia sa-l folosesc. Ramane sa-mi dai cate un hint despre situri de licitatii unde gasesc comicsuri. Presupun ca ebay nu accepta Checkout.

Old 08-05-2007, 12:29   #8 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

din cate am vazut , nu. doar daca vb in prealabil cu omul. in mod normal nu prea are de ce sa te refuze ptr ca e sigur si rapid , nu ii vin banii prin paypal ca ii vin prin checkout . eu, cu care am vorbit nu ma refuzat niciunul. folosesc ebay.com si ebay.co.uk . mai urmaresc si forumurile editurilor la sectiunea de sale/trade ,mai gasesti si pe acolo lucruri bune

Old 24-05-2007, 16:30   #9 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

Daca nu gasiti ceva, sau va intereseaza vreun album in special, va pot ajuta cu placere. As putea aduce volume aproape la pretul de coperta.
Daca nu, e buna si varianta cu ebay-ul.

Badmofo is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Thread Tools

Posting Rules