![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| comics.myforum.ro suspendat pt. inactivitate?
Am vrut sa intru azi, luni 15 oct. orele 15:25, pe site-ul: comics.myforum.ro si iata ce mesaj am aparut pe ecran: "Forum suspendat pentru inactivitate (nici un administrator nu a mai postat in ultimele 120 de zile). Pentru a recupera forumul, contacteaza-ne in urmatoarele 10 zile la http://support.myforum.ro/ www.myforum.ro - Forum gratuit " Daca printre cei care mai scriu aici,pe acest forum, sunt si administratori de acolo sau daca cunoasteti cumva administratori de acolo, va rog sa va/ii mobilizati pt. reactivarea forumului. Multumesc. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
iar incepeti mah cu mutarea?? aveti o fixatie sa mor. de vina nu e myforum and shit.... ci faptul ca: luke nu intra cu contul de admin f des de-aici si concluzia trasa de ei cum ca nimeni nu mai are grija de acel forum....
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Da, ma gandeam ca din cauza asta l-au oprit... Anyway, e stupid rau de tot. Poate nu e nevoie sa posteze administratorul. Anyway, ma intreb in prostia mea cine crezi ca mai vine si investeste timp si efort intr-un forum care amu merge, amu nu ?Dupa cum ziceam, nu e vb de bani, ci de implicare. Din pacate, nu pot ajuta decat la prima. Deja lucrez 12, 14 ore pe zi. Nu mai am timp de altceva.
__________________ Vand reviste Batman, X-men, Spiderman, Superman, etc. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Sut Age_Of_Apocalypse, de pe forum. Doamne in sfarsit v-am gasit pe un forum iar! geez innebunea, am nevoie de "The Fall of House Usher" dak mai aveti idee pe unde e rork, vreau sa o cupar de la el, o vrea un prof de la scoala :P, god, a rog, si mofo, cartile comanda ce se intampla? cum discutam? cum rezolvam?
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
mah haidem mai repede cu forumul sa nu stiu cum sa fac sa ma descurc cu comanda asta nu ne gasim pe net niciodata si nu pot lua legatura cu nimeni dintre forumistii de pe comiX.myforum, cine e in charge de reactivarea forumului? eu intru mereu si niciodata nu se remediaza ceva, tot asa arata
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
cati useri aveti in medie / cat spatiu aveti nevoie pt forum . As putea sa va pun la dispozitie spatiul pe un server privat pentru forumu vostru , online 24/7 uptime 99% din timp. Macar ii dati drumu si nu mai trebuie sa intre adminul sa nu dispara , aveti si back-up la baza de date etc . Singura problema este ca nu va pot oferi si numele.ro , ori cumparati voi un domeniu .ro .com etc..pe viata si il redirect spre server asta ..ori faceti cu un serviciu gratuit de redirect catre ip server . Daca va convine dati un pm , deh sa ajut si eu colegi forumisti , singura conditie ar fi sa nu fie pustiu de tot | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Da, o citeste, dar nu acum e mai greu fiindca am fost putini si ne-am imprastiat care pe unde. Mai exista o sectiune de comics si pe visualart. E nasol fiindca multi dintre noi am investit mult in forumul ala si s-a dus. Spun "s-a dus" fiindca nu se face nimic. Anyway, daca nu se remediaza, la anul probabil voi face ceva in privinta asta. E nasol sa nu avem un loc al nostru, unde sa ne dezvoltam si trebuie sa recurgem la temporare(vezi forumul asta sau visualart).
__________________ Vand reviste Batman, X-men, Spiderman, Superman, etc. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|