![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Blogul lui Superman
Sunt curios, ce părere aveţi de http://comics.starlog.ro ?
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Aşa se numeşte astăzi cineva care insistă să aibe un forum cu ortografia conform normelor în vigoare? Clark a făcut multe greşeli cu RCC, dar nu cred că impunerea unei reguli prin care obliga membrii să scrie corect gramatical este una dintre ele. Încă nu există un forum destinat exclusiv benzii desenate. Asta spune multe despre comunitate. Măcar Clark a încercat, dar unii au preferat să plece decât să se chinuie să scrie corect. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ma gandeam ca de Clark e vorba, dar am preferat sa nu zic nimic. Era clar despre cine e vorba. Totusi, il admir ca nu se lasa si isi urmeaza pasiunea.Toata stima si respectul, dle.! Un forum destinat EXCLUSIV benzilor desenate nu exista si nu va exista niciodata. Arata-mi un forum care sa aiba sectiuni dedicate doar benzilor desenate. Suntem oameni si nu ne poate interesa un singur lucru. In cazul ala, deja ar fi obsesie. ![]() Anyway, eu zic ca de la anul ar trebui sa incepem frumos de la inceput. Ma ofer sa cumpar domeniu si eventual sa cotizez la hosting (daca va fi nevoie), dar mai mult de atat nu prea pot face. Nu prea m-as putea implica asa cum doresc, asa ca as prefera sa faca altcineva treaba asta. Sper ca saptamana asta mai incolo, spre sarbatori, sa fiu mai liber si am sa caut cateva persoane (luke, nigaru, rork, wizard, etc) sa vedem ce e de facut. Dupa cum ati observat, am preferat sa nu spun nimic de Clark. Prietenii stiu de ce.
__________________ Vand reviste Batman, X-men, Spiderman, Superman, etc. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Da, partea proasta ar fi ca incepem de la zero. Fuck... Am vrut sa intru pe mess zilele astea, dar mai bine nu va spun ce si cat am lucrat. Anyway, sper ca de la anul sa am putin timp liber, sa pot face ceva in privinta asta. Partea proasta e ca nu de bani e vb, ci de timp. Pana nu de mult, era exact invers.P.S. Anyway, sarbatori fericite, everyone !
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ar trebui sa facem o conferinta ori ceva(cat mai multi) si luat de la capat. Si eu sunt dispus oricand sa iau un domeniu, eventual sa fac pe moderatorul (or something de genul). Din pacate, mai mult nu ma pot implica. Oricum, nu acum. Nici eu nu astept cu nerabdare, fiindca imi placea forumul vechi, dar daca pana acum nu au facut astia nimic, ma indoiesc ca vor face ceva acum. Sper, dar ma indoiesc.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Da, si asta e o varianta super faina. Important e sa nu existe posibilitatea sa ajungem din nou in situatia asta(nu de alta, dar nu stiu daca as fi in stare sa o iau iar de la inceput). Eu din cauza asta ziceam un domeniu luat, vedem cu hostingul si gata. Fara bataie de cap, fara prostii "free", fiindca desi a fost bine cat a fost, ce e gratis e gratuit pentru un motiv.
|
| | #12 (permalink) | ||
Domeniul starlog.ro imi apartine (pe viata). Deci nu e free, nu expira dupa un timp, etc. Hostingul il fac la un priten, asa ca nu se poate intampla nimic catastrofal. Iar de mutat, daca e cazul, am unde, nu e problema. Asa ca pot garanta pe site nu vor aparea reclame, bannere, etc si ca nici nu va expira dupa o perioada de timp. As putea pune sus, daca se doreste, RCC-ul si... sa continuam ma departe, sau sa o luam de la zero. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
Ok, atunci propun o intalnire pentru sambata (16 februarie a.c.), ora 20:00 ora Romaniei, pe canalul de IRC #stilpu din reteaua Freenode (http://freenode.net/irc_servers.shtml). Daca ziua/ora/locul nu convnie majoritatii, putem modifica. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Eu clar nu pot. Sambata e singura zi mai libera pe care o am, si in momentul ala probabil am sa fiu in oras. Duminica candva ? Nici prea devreme, nici prea tarziu. P.S. Mirc.... i dunno. Nu l-am mai folosit de ages. I feel so old. (
|
| | #20 (permalink) | ||
|
hahah si eu ma simt asa mofo , nici eu nu pot sambata din pacate....sighisoara blues fest ma asteapta . edit: nu stiu la ce ora ajung duminica acasa , dar eu sunt pe aceasi lungime de unda cu mofo , ma poate reprezenta el daca doreste
__________________ Beauty is in the eye of the beerholder Last edited by sirLuke; 12-02-2008 at 18:00.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|