![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Fan ? | |||
| Da | | 4 | 66.67% |
| Nu | | 0 | 0% |
| Cel mai gay thread!! | | 2 | 33.33% |
| Voters: 6. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Bleach-Manga FunClub
Am cautat prin forum cate ceva despre seria Bleach si am gasit numai cateva mentionari. M-am decis sa deschid un thread separat pentru simplul fapt ca este unul din cele mai populare Anime-uri si Manga Books la ora actuala. Conform wwwanimenfo.com se situeaza pe locul 47-alltime- in preferintele publicului Anime. Istoric: Primul volum manga a inregistrat 1.25 milione copii vandute.Asta se intampla in 2001. Pana astazi au fost vandute 46 milioane copii din seria Bleach exclusiv versiunea japoneza. In 2005 seria a fost premiata de Shogakukan ( A.K.A una din cele mai mari publicatii japoneze ) pt cel mai bun Shounen al anului. In 2007 un poll al televiziunii TV ASASHI a relevat faptul ca Bleach era a saptea cea mai vizionata serie Anime. Manga a prins foarte bine si in SUA, inregistrand vanzari ridicate de la aparitie pana astazi. Peak-ul a fost atins in februarie 2007 cand volumul cu numarul 17 a fost best selling manga comic. Review Aici. Pentru a viziona online toate capitolele din 2001 pana astazi click aici. Anime poate fi descarcat folosint un client bittorrent aici In primul rand sunt curios sa vad daca se gasesc pe forum destui oameni care posteze lucruri interesante aici sau fac blog ![]() Votati in poll si o sa aflam. Daca threadul o sa supravietuiasca o sa putem sa discutam pe tema caracterelor, plotului, volumelor ce urmeaza, etc.
__________________ "Real men don't use backups, they post their stuff on a public ftp server and let the rest of the world make copies." — Linus T. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
urmaresc seria anime de cand a aparut primul episod. de-abia astept joia sa iasa urmatoru ![]() manga am vazut-o mai de curand. este singurul anime la care ma mai uit cu interes acum. mai vad in week-end pe axn sci-fi niste death note si blood+... hellsing ova este prea lungit ca sa zic ca il astept cu interes, apar 1-2 pe an )
__________________ E6300@2.8@Freezer 7 Pro, Abit AB9 Pro, Umax 2 GB DDR2-800, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Jazz 9940 + SpeedLink Medusa 5.1, Levicom X-Alien 500W, Akasa Zen Black | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|