![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
ok. Deci intrebarea mea este cine stie ce este aceasta? Sunt curios sa vad daca mai sunt si alti obsedati ca mine de Dragon Ball Z.Daca stie cineva ceva noutati sa spuna sau orice legat de aceasta tema.
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Dragon ball z este un desen animat urmarit pe majoritatea globului(nu de politzie ) pe care eu il adorNoutatzi nu shtiu inca ![]()
__________________ My soul is black as the moonless sky So please just leave and let me Die For i have been your faithful knight In death have you returned my pride | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
am gasit adresa de unde poti sa faci download la episoade eu am facut la vreo 4-5 cu 6-7k/s pe dial-up; speram sa fie mai multi cei carora le plac desenele manga dar asta e; ne multumin cu ce avem
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 | Super Sayajin!
Eu sunt prea fan de DBZ!Caut disperat casete si d-uri cu respectivele desene!Cat despre linkurile respective(ca sunt mai multe) sunt chiar jalnice.Majoritatea nu duc nicaieri iar daca se intampla sa fie cate un episod este in format .rm de o calitate execrabila! Cat despre noutati, a aparut de mult Dragon Ball GT.Mai epic decat DBZ! Ingerul:daca linkul ala e valabil si sunt episoadele de la TV ai toata stima me !Alt info: au aparut si vreo 8 filme format VHS DBZ care reiau temele din episoadele de la TV!Si sunt si reviste... Btw Inger: Puteai sa verifici si tu posturile anterioare... | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
bai eu am facut download la 5 episoade din saga Cell sau Imperfect Cell cu al 4 sau al 5-lea turnament cand se bate el cu pikkon; asta la care am facut e format *.asf; se vede putin sters intr-adevar dar merita cel putin eu asa cred.am 2 adrese dintre care una cu *.rm si are toate episoadele si cealalta nu se poate face download decat cu save as de la explorer dar tre sa ai linie buna si noroc sa nu ti se intrerupa curentu sau alte chestii; deci adresele sunt http://easyclan.topcities.com/index.htm la asta merge sa faci download cu gozilla dar au 50 mega fisierele (personajul meu preferat e Vegeta; care e al vostru?) http://www.fortunecity.com/rivendell/maiden/453/ http://www.dbvortex.com nu prea am avut timp sa ma uit la celelalte posturi deoarece sunt a 12-a si nu prea am timp ;dar dupa ce intru la facultate fac download la toate episoadele si gt si Z sa-mi spuneti daca v-au mers adresele
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Chiar ca tot globu se uita la dbz(n-ati vazut poza din dbz din dust3 mi se pare?).Ingeru : si eu sunt in exact aceeasi situatie . Dupa ce termini de downloadat sa-mi vinzi si mie cd-u/urile cu episoadele alea ca de cand l-am vazut acum 5 ani pe tf1 inainte sa-l scoata astia din grila de programe tot incerc sa prind un episod pe cartoon network.Cauza pierduta. btw am vazut intr-o seara "Ghost in the shell" pe m6.Mai mult decat seara , de fapt pe la vreo 1 noaptea.Nu-l mai vazusem inainte dar mi-am dat seama de ce e asa celebru...
__________________ I am Homer of Borg . Resistance is ..... ooooohhhhhh doughnuts! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
in Romania nu cred ca poti sa gasesti asa ceva; sincer doar sa achizitioneze vreun post de televiziune episoadele desi nu prea vad curand ( ma oftica ca au achizitionat astia de la protv pokemon; deh normal sunt fan DBZ )
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2000 Location: N/A |
bah deci in tg-jiu (oras super bashit) se difuzeaza dragon ball z pe cartoon network in luni-vineri 19.30 si sambata-duminica la 13.00 deci presupun ca si in alte orase daca nu atunci providerii vostrii chiar au supt **** !!!
__________________ I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it! | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
vroiam sa te intreb, in afara de DBZ ce mai prindeti? (desi sincer nu cred); prindeti si Tenchi Universe si Batman of the FUture right? BTW sunt 3 tipuri de Cartoon Network; poate ne impartasesti si noua pe care il primesti tu -ca alta informatie se difuzeaza Picollo Saga pe TVR2 (e din prima parte cand eroul principal e inca copil); incepe cu intrarea in turnament si intalnirea cu Tien (pt cunoscatori)
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Daca nu ma insel se difuzeaza in reluare saga respectiva , incepand cu a doua participare a lui Son Goku la turneu. Si parca (,) cu Tien s-a intalnit mai devreme (by connaiseurs for conaiseurs err.. whatever).
__________________ I am Homer of Borg . Resistance is ..... ooooohhhhhh doughnuts! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2000 Location: N/A |
bah tenchi universe nu se mai da .... da programu e asa : 7 dbz 7.30 batman of the future ... cam asta ma intereseaza nu stiu daca dupa batman mai e ceva ... dar acum 3 saptamanai era tenchi dbz si gundam incepand tot de la 7 ... acuma este faza cu androizi ... azi fu episodu in care activeaza pe 17 si 18 bla bla bla ... mai au putin si il omoara pe doctor si ****-n ***** ... nu am nici cea mai mica idee care dintre cartoon-uri este da nici nu ma intereseaza !!!!
__________________ I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it! | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 Location: home |
Vine un monstru ! AAAAARGGGHHHHH ! Ce putem face ?!?!?! ARGHHHHHHH !!!!! Cred ca ar fi bine sa fugim ! monstrul ne va omara ! Eu zic sa ne luptam cu monstrul !!!!!! Mai bine sa figim, ce putem face !!!!???!!! ARGHHHHHH !!!!! Daca nu facem ceva imediat vom murii !!!! ARGHHHHH !!!! dar pana la urma scapa, si asa s-a mai dus o secventa de suspans de cca 10 minute dintr-un desen animat manga... Ren Hoek
__________________ It's HOEK, not HOKE ! You EEEEEDIOT !!! | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
in caz ca nu ai observat e post pentru fani inraiti ![]() other news - mai multe servere care aveau episoadele toate au cazut din motive necunoscute; inca se cerceteaza alte 2 siteuri cunoscute au cazut si ele; what the f--k is going on?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |