Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-04-2001, 04:08   #21 (permalink)
Registered User

Bai, a tras cineva pe caseta episoadele din DB pe care le dau la TVR2...ca eu am pierdut cateva si a treia oara nici dracu nu mai da serialu

guldur is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2001, 04:58   #22 (permalink)
Registered User

Zeeker!'s Avatar

Hah am avut noroc acum 3 ani si am vazut la francezi ,M6,seria noua,nu ce au dat,si dau in continuare,astia de pe programul 2.Parca la 11 sau la 1 dau ca nu mai stiu,eu la orele alea dorm dus .Ah,AKIRA ati vazut careva?Parerea mea este ca e ar fi o blasfemie sa spui ca ghost in the shell este mai bun decat Akira sau invers.

Zeeker! is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2001, 21:37   #23 (permalink)
spirit adecvat

victor's Avatar

Ce a fost acum 3 ani a fost Dragon Ball Z si ce-i acum e Dragon Ball.Cu toate astea merita vazut si asta pt cultura generala
N-am vazut Akira da am auzit ca e Esenta si cica "daca n-ai vazut Akira de cel putin 30 ori nu poti sa spui ca esti fan manga adevarat".Cel putin asa se zice
Eventual argumenteaza partea aia cu blasfemia.

victor is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2001, 00:34   #24 (permalink)
Registered User

Zeeker!'s Avatar

Acum 3 ani am vazut ce se da acum pe Cartoon Network.
Si daca sunt rau va spun sfarsitul ca sa nu-l mai savurati cum trebuie

Deci :********************

Zeeker! is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2001, 23:15   #25 (permalink)
Registered User

daJudge's Avatar

dragon ball z e cel mai misto serial manga facut vreodata. am vazut primele episoade acu' 7 ani p TF1 la Club Dorothee shi pot spune k mi-a placut la nebunie... acum ma uit p rtl2 shi tvr2 la dragon ball. asta e cu son goku micutz, inainte de a deveny super sayian. aceasta prima parte nu se compara totushi cu Dragon Ball Z... acolo e actziunea adevarata

daJudge is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2001, 21:41   #26 (permalink)
spirit adecvat

victor's Avatar

Mda am gresit si eu... ce DBZ am vazut pe tf1 era acum SAPTE ani si nu 3...
Pe M6 cred ca l-am ratat(btw ce vremuri erau cand era manga zone pe mcm-pe atunci incepeam sa ma prind eu care-i treaba cu "acesti japonezi minunati si personajele lor zburatoare" )

Old 29-04-2001, 22:21   #27 (permalink)
Registered User

ingerul's Avatar

stiti cumva daca cei de la tvr2 au achizitionat episoadele cu DBZ? Ca daca ar fi asa cred ca le-ar creste rata de audienta Eu am vrut sa trimit la tvr2 sa-i intreb daca au luat episoadele numai ca nu am gasit adresa lor de email btw acuma la tvr2 este ultima saga din dragon ball si este si cea mai interesanta; care vrea sa stie finalu turnamentului? eu il stiu

ingerul is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2001, 23:51   #28 (permalink)
Registered User

ingerul's Avatar

Thumbs up Dragon Ball Z

S-a terminat si examenul de admitere si bacu si iar am revenit pe forum cu subiectul asta. Sper sa nu se enerveze altii Bai baieti nu e niciunul care sa stie vreun site de unde sa fac download la episoade. Dar nu vreau episoade care sa aiba 12-13 mega ca siteuri dastea gasesc o gramada. Oricum am reusit sa gasesc episoadele , de fapt le am si pe hard 164-169,179-183,191,73,1,2,3,4. A si mai am si picollo saga de pe tvr2. Ce sa-i faci nu pot sa scap de obsesie Sper ca mai sunt si altii ca mine in Romania. Oricum majoritatea nici nu au auzit. Poate ma ajuta fratii de prin america da slabe sanse

Old 04-08-2001, 00:12   #29 (permalink)
Registered User

vezi ca se dau filmele Dragon Ball Z pe Rai Due in fiecare sambata de la ora 16.00........pacat ca nu am cu ce sa le inregistrez

Demiurgus is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2001, 01:16   #30 (permalink)
shell-shocked

moebius's Avatar

cati ani aveti ma?
i hate that crap

moebius is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2001, 01:40   #31 (permalink)
Registered User

ingerul's Avatar

Adineauri din curiozitate m-am uitat pe teletextul de la raidue si nimic. Esti sigur ca era Raidue?. In fine pentru celalalt reply nimeni nu te obliga sa scrii pe acest post. Stiu ca o sa calc pe nervi pe unii dar asta e

Old 04-08-2001, 02:44   #32 (permalink)
shell-shocked

moebius's Avatar

spuneti-mi si mie ce va place la chestia aia?
sa nu zic ca nu ascult si cealalta opinie

Old 04-08-2001, 04:22   #33 (permalink)
Registered User

fuh-q

lasa-i ma pe oameni sa le placa dragonball z
lasa-i sa fie diferiti
lasa-i sa gandeasca altfel decat tine
puh-lease

halo_eleven is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2001, 04:47   #34 (permalink)
shell-shocked

moebius's Avatar

hai ma nu ma lua cu din astea... singurul motiv pt care nu ignor topicul e ca m-a tot batut cineva la cap cu dragonball asta pana mi-au iesit peri albi... si eram si eu curios

Old 04-08-2001, 21:55   #35 (permalink)
spirit adecvat

victor's Avatar

Ma tu pobabil esti genul de om care refuza sa citeasca fantasy , caruia Tolkien i s-a parut penibil (s-ar putea sa existe si din astia , mai stii?) si care nu concepe de ce Akira sau Ghost in the shell au fost apreciate de atata lume.Probabil tu nu te duci la cinema sa vezi ff:the spirits within.
In primul rand sunt o gramada de motive pt care atata lume se uita la dbz.Poate le place doar grafica , poate sunt curiosi ce i-a mai dat prin cap tipului care-i in spatele intregului curent db(da , a fost numai 1 , cel putin la inceput) , poate stilul lipicios al serialului i-a facut sa se ataseze de personaje , poate sunt curiosi sa vada cum evolueaza povestea , poate pur si simplu ii amuza.
Si imagineaza-ti ca daca media de varsta a privitorilor ar fi aia la care te gandesti tu serialul nu ar cam avea cum sa aiba atata popularitate(exista totusi exceptii dar izolate).
Dar de fapt daca esti asa curios mai bine vezi cateva (zeci eventual) de episoade pt a-ti face o parere corecta si completa . Dupa aia mai vedem.
ingerul : si eu am vazut cateva filme dbz pe rai due dar sambata asta n-am avut timp sa ma uit . Stie cineva daca a mai fost vreun film?

Old 05-08-2001, 02:47   #36 (permalink)
Registered User

ingerul's Avatar

Bai sincer nu pot sa-ti explic de ce imi place asa de mult. Dar as putea sa-ti enumar cateva din caracteristicile serialului: in primul rand fiecare personaj este dominat de o anumita caracteristica; de ex. Vegeta (presupun ca la multi este personajul favorit din serial) la inceput este dominat de ura, el fiind unul din personajele negative la inceput, dupa care incet-incet isi modifica comportamentul de-a lungul serialului, ajungand sa fie unul dintre baietii buni; majoritatea personajelor care au evoluat alaturi de eroul principal care este Goku i-au fost inamici, dupa care au trecut in echipa baietilor buni; alt atu ar fi ca de ex. eu nu am vazut inca , in vreun serial de desene animate ca personajele principale sa se fi casatorit; apropo dupa ce se casatoresc dau nastere unui fiu care la randul lui devine mai puternic decat el; realizarea luptelor mi se pare impresionanta fiecare luptator avand tehnica lui de lupta, grafica avanseaza pe masura ce eroii cresc eroul principal fiind urmarit de la varsta frageda pana la vreo 30-40 de ani ceea ce este ceva zic eu; acum facand o paranteza dupa ce am vazut Ghost in the shell am ramas vreo 5 min sa ma intreb de ce exist pe lumea asta .Ideea e ca in general place ochiului serialul; am reusit sa conving pe 2-3 colegi de-ai mei ca merita serialul sa fie urmarit. Multi mi-au zis ca sunt copil ca ma uit la chestii dastea, dar daca mie imi place n-am ce sa-i fac Uitate si tu doar la primele 5 episoade din Saiyan Saga si poate te vei razgandi

Old 05-08-2001, 03:14   #37 (permalink)
shell-shocked

moebius's Avatar

dimpotriva... am citit lord of the rings imediat cum a aparut la noi, ghost in the shell mi s-a parut foarte bun ca idee si realizare (ma rog, cat de bine se poate vedea divx), de akira nu am facut rost inca sau de ninja scroll (care am auzit ca ar fi bun, nu stiu cu ce e)... dragonball mi s-a parut stupid tocmai pt ca am vazut niste episoade si fazele de acolo erau ridicole din mai multe puncte de vedere (nu ma gandesc aici ca orice desen animat poate fi ridicol judecat din pdv realist, etc)

Old 05-08-2001, 22:27   #38 (permalink)
spirit adecvat

victor's Avatar

A pai fuh-q e bine ma .Pana la dbz nu mai ai decat un pas. Si fazele alea le-am observat si eu , s-ar parea ca oamenii se distreaza punand "stangacii " din astea prin serial , poate ca sa compenseze fazele cand picura sange de pe eroi sau eventual cand eroii se injumatatesc(era finalul la nu stiu ce saga , pe vremea cand era pe tf1).
Daca tot vorbim de chestii din astea am citit ca la inceputul seriei dbgt cineva da dorinta dragonului ca goku sa fie transformat la loc in copil , si asa toata seria il are personaj pe goku la aceeasi varsta ca la inceput.Ma intreb cum o fi - oricum producatorii aveau deja responsabilitate fata de public , serialul isi facuse deja fani de varste mai mari decat copii , si dbgt a fost cel putin la fel de apreciat.
Oricum se vede cu ochiul liber ca producatorii au facut o "intoarcere la radacini" , ca sa incheie cu feeling seria. Ceea ce mai mult ca sigur ca au si facut.

Old 05-08-2001, 23:35   #39 (permalink)
shell-shocked

moebius's Avatar

nu ma... no "chibi" looking dudez for me... if you know what i mean
prefer chestiile mai serioase decat porci vorbitori imbracati in costum sau... multe alte faze pe care nu o sa le enumar

Old 06-08-2001, 01:03   #40 (permalink)
Where is my master?

Ronin's Avatar

Discutia a deviat puternic de la topic, deci?, de unde luam episoadele de dbz?, ca pe rai due la ora respectiva sunt slabe sanse sa fim acasa, vara cel putin.

Ronin is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Thread Tools

Posting Rules