![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Dragon Ball Z TV Show!!!!
Am dat azi din intamplare pe RTL 2 pe la ora 19.40. Guess what? Era Dragon Ball Z, the cartoon series. Way cool. Din cate am vazut in programul lor e in fiecare zi de luni pana vineri la ora 19.30. Acum e Saiyajin Saga, putin inainte de aparitia lui Vegeta si Nappa si putin mai mult dupa moartea lui Raditz si Goku. Abia astept urmatorul episod. ********************************* Puianu Aurel-Octavian | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
legat de chestia cu RTL 2. chiar este adevarat. astia chiar au inceut sa dea Dragon Ball Z. la 20.30 in fiecare zi de luni pana vineri. si au inceput de ceva timp, avand in vedere ca Goku se antreneaza in the other dimension, Gohan e la training cu Piccolo etc. e Saiyajin Saga. in 6 luni chipurile ajung Vegeta si Nappa pe Terra si Z Team tre' sa fie pregatiti. Hard training has 2 be done. am mai postat chesti asta pe undeva, dar aparent a fost sters post-ul. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Pai bine mai razvi ai spus de Ninja Scroll, de Rurouni Kenshin, dar de Megami Kouhosei nu spui nimic ? Pe langa faptul ca e excelent (nu-mi spuneti ca nu va place) e si cel mai bine tradus din toate filmele vazute de mine pana acum. Cand pun fanii mana iese treaba buna...
__________________ Skilled and Creative Viper... | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 | Adrese!!!
Va rog oameni buni! Dati-mi adrese de unde sa gasesc si eu manga de calitate (in afara de Ghost in the shell - caci pe ala il am) . Ieri am cautat toata ziua de mi-a iesit pe nas si singura adresa cat de cat valabila pe care am gasit-o a fost http://www.dragonball.de/index2.php?seite=Videos/Movies insa au un server cam slabut. Pe acelasi site am gasit si "episoade" din dbgt dar cand dl-ez si dezarhivez am in fata niste fisiere cu extensia ddf (stie cineva ce reprezinta?). Bagati si voi adrese daca stiti. | ||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Am vazut Rurouni Kenshin OVA (filmu ala cu 4 episoade), Rouroni Kenshin filmul (ala in care Kenshin nu mai e Hitokiri) + serialul (90shiceva de episoade) si pot sa spun ca este cel mai bun story, personaje bestial conturate ( Fujime Saitou e cel mai bestial villan pe care l-am vazut EVER, ca atitudine ).Apropo, are cineva OVA-ul in japoneza, ca il am dublat in engleza, si e secant. Battousai
__________________ ... un cantecel de dans cu balans ... | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| http://tmdb.wiz-world.com/ apropos am 22 de ani shi chiar prefer mai degraba sa ma uit la desenele astea decat la un film expirat btw saitu asta mi se pare chiar bun vocile sant originale in nipona shi subtitrare in engleza maniacii stiu de ce
__________________ Nu am voie cu semnatura in culori | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Umbra[cc] cum salvez videoclipurile p hard?
__________________ Now Disciples of the Watch See your Prince of Darkness rise Through famine and destruction The Four Horsemen at my side I demand a victory, I demand a sacrifice Or spend all eternity In the flaccid gut of Christ! | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 | Luati d-aici
Luati ceva adrese (filme cu db) si inca ceva pe deasupra. Sunt cateva filme cu extensii *.rm, *.ram, *.ra - are careva idee ce-mi trebuie ca sa le vad?http://www.dragon-ballz.de/ | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 | episoade de la inceputul seriei dbz
episoade de la inceputul seriei dbz (2-56) are cineva? daca da trimiteti-mi un mail la iast@horsens.ih.dk | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 | ok people
Am pentru voi urmatoarele episoade (sunt share-uite non stop in winmx - http://www.winmx.com , user name __Specter__ pentru urmatoarea saptamana): 158,164,165,167,168,169,170,172,173,174,175,178,179,181,182,184,186,187,189,194,195,196,205,207,208, 209,212,214,258,265,266,269,271 Daca aveti si voi ceva dati cu mail la iast@horsens.ih.dk ca sa vedem cum le pot dl de la voi | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
| celor care nu le place - abtineti'va Mondo cool. Cele mai tari desene, la fel de tari ca Ghost in the Shell si Final Fantasy. Ma uit ore in sir si nu pot sa ma ridic de pe scaun. Parca a mai fost un thread cu din ashtia, da' nu l'am mai gasit. Ia ziceti, care v'ati uitat si cui ii place. Personaje preferate etc. Mie'mi plac Krillin, Gohan, Videl, Piccolo si android 18. Binenteles, kameameaway e cea mai tare lovitura. A fost tare faza cand credea Cell ca Goku o s'o dea de sus in jos si ar fi distrus Pamantul. Dar s'a teleportat si a dat'o de jos in sus si l'a rupt in 2. Super.
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |