![]() |
| | #102 (permalink) | ||
|
Of course horse. Nobody crosses me and gets away with it A, si cu CD'urile... am tras 2 din 5. Omul cu RW'ul mi le promisese pe celelalte pentru acum 2 zile, tre' sa'i dau un telefon sa vad ce mai face.
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
dragon ball z ...l0ol mah pe astea l-eam vazut acum multzi ani pe un cnal francez...manga-zone parca pe mcm sau tf1 nu mai stiu exact...sunt haos ....ash vrea sa le mai vad o data titrate macar in engleza ....are cineva cd-uri sau casete cu ele>>?? dar la naiba itzi trebuie o bibleoteca de cd-uri la cate episoade au
__________________ Eu nu gresesc niciodata.Odata am crezut ca gresesc dar am gresit. | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 |
Credeam ca murit topicul aista. Mai postez inca o data, poate ma intelege cineva. Am aproape toate episoadele din dbz, respectiv dbgt. Seria DBGT e pe 6 cduri, e completa (nu lipseste nici un episod), calitate excelenta, versiunea japoneza subtitrate in engleza. Am o gramada de specialuri, calitatea indoielnica la unele (n-am lista aici). Singura problema e ca la dbz (unele episoade in engleza, majoritatea in japoneza) de pe la 200 incolo nu mi le-am mai pus pe cd-uri deoarece nu sunt multumit de calitatea video. Insa nu le-am sters. ACUM REPET: Sunt dispus sa le uploadez pe ftp-uri sau transmit prin icq/yahoo. Atat. Daca e careva interesat/a dati e-mail la iast@horsens.ih.dk pentru ca pe forumul asta trec cam rar.
__________________ As I walk through the shadows of the Valley of Death I shall fear no evil, for I carry a mean stick and I am the meanest mother fucker in the Valley. | ||
|
| | #107 (permalink) | ||
| huh, Manga? hurray!
Manga rulz. Uite ca ma trezii si eu.... :P By the way, pentru ai mai creativi asa, egzista niste tutoriale beton de desen manga, anime, atit mai aproape de realitate cit si suepr-deformed, la adresa: http://www.polykarbon.com/tutorials Eu unul le-am luat (copiat) pe toate, si cind ma chinuie plictiseala, mai mizgalesc o foaie ![]() Cheers. ------------------ Goku, is that really you?
__________________ Cei 50 de ani ai omului sunt un vis fantomatic prin eternele transmigratii - Oda Nobunaga | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Am adresa de downloads pt ceiinteresati . E pt RealPlayer www.dragonballarena.net
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
rac3r vad ca esti din pitesti. da-mi un tel la 093735484 - andrei sau un mail la godkzn@yahoo.com si ne intalnim sa facem schimb de niste dbz
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Nu stiu câþi dintre voi s-au gândit la dragonballz.com dar vã spun cã existã . Cicã ar fi pagina oficialã . Pe acolo gãseºti toatã istoria seriei plus cea a personajelor care mai sunt împãrþite in bune rele ºi neutre -parcã . În plus pentru membrii mai sunt disponibile desktop themes, sceensaver interesnat + flashcards . Nºte programe interactive care prezintã anumite caractere cu istoria lor ºi ceva replici . Vedeþi imaginea cu unele pe care le+am luat pânã acum eu. FAZA cu ele e cã stau pe servere o perioada de timp dupã care dispar . Cum faci rost de unul pierdut? Shimb cu alþi maniaci ! Mie mi se par o idee K-lumea Daca reuseste vreunul din voi sa faca rost de vreun theme de la themeworld.com scrieþi-mi si mie care merge ºi/sau cum . P.S. În caz cã repet ceva ce s-a mai spus de alþii mã scuzaþi cã n-am stat sã citesc ce au scris toþi ! | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Da . Sunt de la sfasitul DBZ cu Majin Buu Saga . Mai sunt si unele filme care nu au legatura cu povestea serialului .Unele sunt in engleza , iar altele in japoneza cu subtitrare in engleza . Asa ca se poate profita din plin de vocile originale . Daca aveti adrese de Dragon Ball Gt PLZ scieti si voi aici . | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Bai baieti am descoperit 2 manga noi de mare succes in alte tari in afara de a noastra evident. Probabil multi stiu despre ce este vorba. Astfel clasamentul se situeaza astfel: Evangelion pe primul loc in lume, Dragon Ball Z pe al doilea si al treilea este Trigun. Sunt cele mai tari seriale anime ever. Trust me! I know!!!
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Ok deci pentru evangelion aveti www.anime100.com unde gasiti si gundam wing si dragon ball (imagini si stuff , pt episoade tre sa cauti mai mult). Iar pentru trigun cauta si tu in www.google.com si da-i search cu , cuvantul 'trigun'
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |