![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucale...Romania..i think! | Garfield
Ma intreb daca exista fani ai pisicii obeze si portocalii p'aci... Cel putin eu eram inebunit de revistele pe care mi le-a dat frate-miu acum cativa ani si care mi s-au parut de un umor excelent. Din pacate nu am mai vazut de mult reviste Garfield in rromania...poate sa ma ajute careva sa fac rost de asemenea ciudatenie??? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: on-line |
Old timez ... dadeam cu fruntea de tot ce era contondent prin zona de nervi ... toate revistele erau in ungureshte !! Ishtenem !!! Nu intelegeam nimic !! P.S. : Bine ca imaginile erau colorate
__________________ dunno | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Fan? Hmmm putzin spus ![]() Siteul oficial e www.garfield.com Io am cu garfield tricouri, shosoni, mugs etc etc ![]() Daca vrei Garfield ia aici http://blort.org/~coldturk/comics/garfield/ Tot de forum am si eu linku' asta
__________________ Dupa mine potopul!!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Si eu sunt fan, pana acum m-am limitat la "daily strips", pe care le poti lua ori de la adresa Vulpitzei cu un program mai destept, ori de la www.comicdownloader.com - au un programel foarte destept acolo cu care poti sa downloadezi ce comicsuri vrei.
__________________ Skilled and Creative Viper... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Thank you sooo very much, SCViper... Looove Garfield. Am acasa un teanc imens de reviste unguresti (pe care, din fericire, am si putut sa le citesc), dar acum Comic Downloader-ul nu se mai opreste... 8626 comics to go...
__________________ All right, brain. You don't like me and I don't like you, but let's just do this and I can get back to killing you with beer. REJECT FALSE ICONS 011011010110000101110010011010010110101101101111 0110100101110011 011000100110010101100001011101010111010001101001011001100111010101101100 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Hmmmm....this cat has a will of its own even as a fluffy animal. Pur si simplu mi-a invadat dormitorul. Intai am vrut sa il pun sa doarma sub pat dar a beneficiat de protectie. Apoi, parsiv cum este, mi s-a bagat pe sub piele si dorm cu o mina pe el..nu stiu unde se va ajunge..
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Bucuresti |
Am facut rost de la un prieten de toate comicsurile cu Garfield aparute (in unul din ziarele din America, cred) din 1979-2001 Cam 6100 de poze in total
__________________ When you think that we've used all our chances And the chance to make everything right Keep on making the same old mistakes Makes untipping the balace so easy | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Re: :PP Quote:
![]()
__________________ Garfield...sau placerea de a fi lenes 365 de zile pe an. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Ca fan ma bucur ca il apreciaza atata lume si la noi, desi nu inteleg cum de e asa iubit aici unde nu a fost publicat si nici difuzat (ma insel?) Garfield e fara discutie un cotoi cu o personalitate cuceritoare ;-) Pentru colectionari recomand o vizita la Carrefour unde am l-am vazut pe Garfield in mai multe dimensiuni si ipostaze 100% originale (cum se spune: de la mama lor). E drept ca si pretul e diferit de cel la care gasesti Garfield-zii aia mai strambi din oras... PS: Eu am mancat lasagnia doar ca sa vad de ce e Garfield innebunit si i-am dat dreptate :-) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |