![]() |
| | #7 (permalink) | ||
|
Ciudat, in Piratii din Caraibe n-am vazut niciun Mickey Mouse. Si nici vreun dalmatian. Si nici vreun power ranger.
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Achizitia Marvel de catre Disney o sa insemne niste serii de doi bani de desene si filme. O sa vedeti voi! Si eu am fost socat cand am auzit de stirea asta, dar se pare ca banii au fost mai importanti decat istoria Marvel. -V
__________________ Carpe diem quam minimum credula postero! Sunt primul care s-a lasat de Lockerz. W00t!! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ii urasc acum pe cei care au vandut Marvel. Nu o sa mai pun mana niciodata pe X-Men sau Spider-Man >:P Ok, poate doar pe X-Men )Totusi... Chiar si pentru 4 miliarde de dolari, eu nu as fi vandut asa ceva. Oricine poate face 4 miliarde $ prin metode ilegale, dar nu toata lumea poate sa se introduca astfel unei cunostinte noi: "Bob: Hey there, my name's Bob. Phil: Hi Bob, I'm Phil, how are you? B: Good, I just got a promotion. I work for the police. What do you do? P: Well... Bussiness, you know. Running a small company. It's called Marvel." Frowny face. -V
__________________ Carpe diem quam minimum credula postero! Sunt primul care s-a lasat de Lockerz. W00t!! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Tu cati mi-ai da? Eu ma refer la faptul ca sunt multi care fac la fel de multi bani prin alte metode mai putin legale. M-am prins de sarcasmul tau din ultimul post, dar in viata sunt unele lucruri mai importante decat banii; sunt lucruri pe care le-ai realizat si poti sa te mandresti cu ele. -V
|
| | #17 (permalink) | ||
|
ciocanul, entertainment-ul este o mina de aur din care se pot scoate galeti de bani, nu e de mirare ca vor tot mai multi o bucatica de cascaval. Venah, ti se pare ca sunt lucruri mai importante in viata atunci cand nu ii ai. Cand ii ai, iti dai seama ca e singurul lucru care conteaza.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| De obicei cand ai 13 ani altii de 35 sa zicem nu te iau in serios ![]() Back on topic. Eu sper ca o sa ramana seriile la fel cum sunt acum, pentru ca imi place foarte mult universul Marvel, mai mult decat cel DC. Si in plus am vazut o groaza de sezoane din Spider-Man si X-Men si altele pana acum M-am obisnuit cu ele asa.-V
|
| | #20 (permalink) | ||
| Si de aia ma doare pe mine-n cot.Aia de 35 de ani ar trebui sa isi vada de familie nu de copii de pe forum... ON: Mie chiar imi pare foarte rau,dar ramane de vazut,cine stie ce vor scoate?Poate ceva mult mai bun,desi ma indoiesc... ![]()
__________________ 克劳斯 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |