Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-11-2002, 22:20   #1 (permalink)
..::SLV::...

--==S|LVER==--'s Avatar

Caut PIF

Incerc de vreo 2 sapt sa gasesc prin Bucuresti, revista PIF ( varianta cu coperta putin cartonata - editiile mai noi ). A se intelege prin editiile mai noi - Am deja abonament pe la anticariate, dar ma intereseaza daca stie cineva unde as mai putea gasi? Mersi anticipat.

--==S|LVER==-- is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2002, 00:54   #2 (permalink)
Registered User

cipiamon's Avatar

I have some

Eu am fost colectionar de pif-uri cat am fost mic
acum sunt interesat de manga si anime, dar pifurile i-mi trezesc nostalgii. Oricum erau foarte misto, foarte!!! eu am vreo 30 dar nu pot sa le vand, daca vreo vii si le vezi la mine acasa, or somthing, am si numere foaaarte vechi si noi, cam din 95 parca... am unele mari asa, cred ca sunt din 50-60

cipiamon is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2002, 12:28   #3 (permalink)
..::SLV::...

--==S|LVER==--'s Avatar

Vrei sa-mi faci in ciuda? Numai sa le vad si atat? Oricum ma refeream la numere ale reviste de dupa 1970 ( chiar si putin mai dinainte ) si care au copertile putin cartonate.
Intentia conteaza, dar daca stii pe cineva amabil sa le vanda, m-ar interesa.

--==S|LVER==-- is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2002, 21:14   #4 (permalink)
shell-shocked

moebius's Avatar

inainte de '70 nu exista practic pif, am niste numere din '68 ale revistei "vaillant - le journal de pif"

moebius is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2002, 11:03   #5 (permalink)
Always Right

K-stor's Avatar

Poza + inca doua-trei rafturi. Din pacate anii sunt 69-72 si doar putine "recente" (~92)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pif.jpg
Views:	180
Size:	216.3 KB
ID:	3915  

K-stor is offline    Reply With Quote
Old 27-11-2002, 23:29   #6 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Am si eu vreo 20-20 de numere

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 22-12-2002, 12:12   #7 (permalink)
DXN
Banned

ale mele-s si legate la legatorie. aveam vreo 7 cataloage de pifuri si rahan si..dr justice...legate, groase cam de 7 cm.le-am tot imprumutat si am ramas cu 2. inca imi amintesc de lumea fantastica a bd alea.super!

DXN is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2003, 09:24   #8 (permalink)
Registered User

Wink

Eu am in colectie vreo 480 de numere, incepind cu #1, pina la #661. Recent mi le-am scos din pivnita, ca m-a apucat iar mania. Daca aveti careva de vinzare, hai sa discutam.

Danut is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2004, 08:28   #9 (permalink)
Registered User

.

salut.

doar pif-uri aveti?ceva reviste de la alte edituri de banda desenata nu aveti?m-ar interesa de la DC Vertigo ceva, sau de la marvel.

numai bine

blackdeceneu is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2004, 21:25   #10 (permalink)
Registered User

Rork's Avatar

Quote:
Originally Posted by blackdeceneu
salut.

doar pif-uri aveti?ceva reviste de la alte edituri de banda desenata nu aveti?m-ar interesa de la DC Vertigo ceva, sau de la marvel.

numai bine
Va salut pe toti, mesajul fiind valabil nu numai pt. blackdeceneu.

Am niste dubluri la niste reviste bd-comics si 1 sau 2 manga pe care sunt dispus sa le dau dar doar la schimb. Cele mai multe cred ca sunt comicsuri in franceza sau in original. Mai am ceva si in italiana si o groaza in limba maghiara (Batman, Spider-man, Aliens, Predator, Star Wars etc.) pe care le-am colectionat in ideea ca voi invata vreodata limba asta, dar n-a fost sa fie. In general comicsurile traduse nu au publicitate si contin 2-3 sau chiar mai multe numere de comicsuri originale. Lista nu cred ca are rost s-o postez aici. Daca aveti ceva la schimb trimiteti lista prin pm si va dau lista mea. Accept si variante daca aveti ceva mai special (dau mai multe exemplare de reviste pt. un nr. special sau pt. un album etc.).
A, era sa uit, ma intereseaza la schimb sau sa cumpar si mini-albumele de autori romani aparute inainte de '89, cum ar fi Cavalerul Alb, Calugareni sau Harap Alb ale lui Sandu Florea, Zimbiti va rog! al Liviei Rusz sau Titilica, baiat fara frica al lui Possa parca. Ca sa nu mai spun de mini-albumele lui Nicu Russu, stilistul meu favorit (volumele Tarzan, 500 de batrane etc.). Ce ti-e dom'le si cu nostalgiile astea
Bine-nteles sa fie in stare buna si foarte buna ca ale mele.

Rork is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2009, 21:13   #11 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by --==S|LVER==-- View Post
Incerc de vreo 2 sapt sa gasesc prin Bucuresti, revista PIF ( varianta cu coperta putin cartonata - editiile mai noi ). A se intelege prin editiile mai noi - Am deja abonament pe la anticariate, dar ma intereseaza daca stie cineva unde as mai putea gasi? Mersi anticipat.

Vand PIF-uri vechi (unele destul de uzate, altele mai putin uzate....) mmmm_nnnn921@yahoo.com

---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:10 ----------

Quote:
Originally Posted by Danut View Post
Eu am in colectie vreo 480 de numere, incepind cu #1, pina la #661. Recent mi le-am scos din pivnita, ca m-a apucat iar mania. Daca aveti careva de vinzare, hai sa discutam.

Vand PIF-uri vechi ( unele destul de uzate, altele mai putin uzate...) mmmm_nnnn921@yahoo.com

Maysa is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Thread Tools

Posting Rules