![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut PIF
Incerc de vreo 2 sapt sa gasesc prin Bucuresti, revista PIF ( varianta cu coperta putin cartonata - editiile mai noi ). A se intelege prin editiile mai noi - Am deja abonament pe la anticariate, dar ma intereseaza daca stie cineva unde as mai putea gasi? Mersi anticipat.
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| I have some
Eu am fost colectionar de pif-uri cat am fost mic acum sunt interesat de manga si anime, dar pifurile i-mi trezesc nostalgii. Oricum erau foarte misto, foarte!!! eu am vreo 30 dar nu pot sa le vand, daca vreo vii si le vezi la mine acasa, or somthing, am si numere foaaarte vechi si noi, cam din 95 parca... am unele mari asa, cred ca sunt din 50-60 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Vrei sa-mi faci in ciuda? Numai sa le vad si atat? Oricum ma refeream la numere ale reviste de dupa 1970 ( chiar si putin mai dinainte ) si care au copertile putin cartonate. Intentia conteaza, dar daca stii pe cineva amabil sa le vanda, m-ar interesa.
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Am niste dubluri la niste reviste bd-comics si 1 sau 2 manga pe care sunt dispus sa le dau dar doar la schimb. Cele mai multe cred ca sunt comicsuri in franceza sau in original. Mai am ceva si in italiana si o groaza in limba maghiara (Batman, Spider-man, Aliens, Predator, Star Wars etc.) pe care le-am colectionat in ideea ca voi invata vreodata limba asta, dar n-a fost sa fie. In general comicsurile traduse nu au publicitate si contin 2-3 sau chiar mai multe numere de comicsuri originale. Lista nu cred ca are rost s-o postez aici. Daca aveti ceva la schimb trimiteti lista prin pm si va dau lista mea. Accept si variante daca aveti ceva mai special (dau mai multe exemplare de reviste pt. un nr. special sau pt. un album etc.). A, era sa uit, ma intereseaza la schimb sau sa cumpar si mini-albumele de autori romani aparute inainte de '89, cum ar fi Cavalerul Alb, Calugareni sau Harap Alb ale lui Sandu Florea, Zimbiti va rog! al Liviei Rusz sau Titilica, baiat fara frica al lui Possa parca. Ca sa nu mai spun de mini-albumele lui Nicu Russu, stilistul meu favorit (volumele Tarzan, 500 de batrane etc.). Ce ti-e dom'le si cu nostalgiile astea Bine-nteles sa fie in stare buna si foarte buna ca ale mele. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 | Quote:
Vand PIF-uri vechi (unele destul de uzate, altele mai putin uzate....) mmmm_nnnn921@yahoo.com ---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:10 ---------- Quote:
Vand PIF-uri vechi ( unele destul de uzate, altele mai putin uzate...) mmmm_nnnn921@yahoo.com | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |