![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 1999 Location: Utah, US | Rahan
stie cineva unde as putea gasi aceste bduri in format electronic? pt cunoscatori e si un fan site: www.rahan.org. desigur acolo nu au bdurile decit de cumparat in format de carte normala. ma intereseaza versiunea electronica, scanata. aveti idee? multumesc. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
am 16 numere ... in format de hirtie ... ma gindesc sa le vind .. vino si tu cu un pret bun si ... sunt ale tale .... sper ca nu te va deranja calitatea unora dintre numere .. care nu mai este asa de buna ( totusi le am de .... 20 de ani daca nu mai mult) este vorba de editia .. odata al 2 luni -- aia cea mai noua .. parca 26 de numere completa ...
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Rahan in Romania
Discutia este foarte veche, dar subiectul este de actualitate! Am postat mai intai aici Rahan in limba romana reloaded pentru ca era un "re-loaded"... Aici e mai mult vorba despre "integrala" RAHAN...care in format electronic ar putea sa existe numai daca un superfan ar fi scanat toate albumele...Nu stiu sa existe asa ceva (adica integrala in format electronic)... Oricum, informatii despre autor(i) gasiti de azi, aici: http://dreamworld.syndicart.net/foru...opic.php?t=254 | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
stie cineva de unde le pot lua? (fara incercari, vreau sa merg la sigur, nu prea am timp de umblat) mersi anticipat
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
eu, binenteles
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |