![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| BD-uri vechi .... merita colectionate sau vandute ???
Am niste bd-uri din diverse epoci pe acasa ....pif-ri din anii 70 pana prin zilele noastre ....aveam o data si jucariile alea super faine .... rahanuri ...bd din seria Superman, batman, captain america, hulk & friends ... Mandria colectiei mele sunt niste numere din Vaillant-urile de dinainte de de 1930 ...1920 parca .... Faza este ca din lipsa de spatiu as cam vrea sa stiu daca mai merita pastrate ... sunt sanse sa ajunga vreoadat daca nu f valoroase, macar valoroase? Stiuca prin state se vand cu mii de $ bd-uri deprin anii 60 ...gen prima aparitie a lui batman, sau primul episod cu GreenLantern ..
__________________ aCVarist, deci eXist ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Am si eu cate ceva ... mandria colectiei mele sunt numerele din BD Penthou ....errr Wild C.a.t.s. am si niste pifuri si daca nu ma insel chiar Rahanuri ... ia zi care te combini la scanat Rahanurile si sa le facem Scanns??aranjate frumos in Photoshop si alea alea ...???
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ehehehe... Royal flagshipul colectiei mele este un numar aniversar X-men limited edition (150 de bucati) despre care mi-a spus un cunoscator (mare colectionar si el) ca e foarte valoros. De fapt si de drept tipul mi-a oferit 300 de para pe el. Eu am dat pe el 50 de centi la un garage sale fara prea mare targere de inima Acum sta laminat la loc de cinste pe raft. Asa ca eu zic sa le pastrezi ca nu se stie niciodata.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|