![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 Location: Sighisoara | More anime for the hungry ones ... Helo every one (two, three) Vad ca suntem destui "maniaci" anime ... that's nice ... Am inceput sa aduc seria Trigun (primele 6 episoade le am deja) si Final Fantasy Unlimited ... ma rog ... in lipsa de altceva si astea sunt bune ... si acuma intrebari : are careva Angel Sanctuary (eu am OVA-urile dar cica e mai mult de-atat .... si cred si eu - nu de alta da' am citit manga-urile) Ayashi No Ceres ... super dragutz serialu' ... mai am de adus 5 episoade ... si dupa aia ma pun pe cautat Ghost In The Shell Standalone Complex (cica seria) ... apropo ... il are careva ?!? Cine mai e interesat de "schimb de experientza" ... sa ma caute pe adresa : cloud_i_kun@yahoo.com ... poate am ceva ce va intereseaza ... sau viceversa ... anyway ...
__________________ Cl@ud | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Tocmai am vazut 16 episoade din Ghost in the Shell - Stand Alone Complex, ultimele 9 in a row. Am cautat pe net putin si am aflat ca sunt multisoare grupuri care au facut releasuri, dar cele mai bune sunt de la AnimeOne si Anime-Kraze Anyay, it .. ROCKS Dupa 4 ore, tot ce pot spune e .. GIMME MORE ![]() Din pacate au aparut doar 18 episoade din 26 asa ca mai e de asteptat ceva timp ..
__________________ ..(\/) .( ' ' ) *(")(") Im a Bunny! Hop Hop Hop!! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Mangalia |
Avalon - scenariu, regie, muzica la fel ca Ghost in the shell. Un film care demonstreaza ca se pot face lucruri deosebite si cu bani putini
__________________ Dificilul l-am rezolvat ieri De imposibil ne ocupam in momentul de fata | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|