Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-07-2003, 14:50   #1 (permalink)
Registered User

Question DBZ - An obsession ... or more ?!?

Curios cati fani DBZ (bineinteles peste 14 ani :P) sunt in Romania ... si culmea ca pe vremea cand TF1 nu era codat ... nimeni n-avea habar ce-s alea anime (d-apoi DBZ) ... si acuma s-o trezit toti ca nu se mai satura de DBZ ... eu personal am vazut cam tot ce se poate vedea (ma rog ... cu exceptia filmului 3 DBZ - adica Three of Might ... din care mai am de adus jumate) si sincer nu am ramas atat de impresionat de DBZ (chiar daca este mai atractiv decat Street Fighter si Fatal Fury la un loc) ... poate putin la inceput cand nu stiam "povestea" ... dar dupa ce-l vezi deja a 2-a sau ma rog ... a 3-a oara ... pretty predictable ... asta nu inseamna ca nu-mi doresc colectia DBZ pe DVD ... dar pentru asta trebuie apelat la "prietenii" de "dincolo" (Franta ar fi recomandata ca aia si-asa is fani anime de pe vremea cand eu eram inca ... mic). Din pacate seria DBZ o am in mare parte in calitate RM ... calitate nashpa de altfel ... ma rog ... mai am si ceva episoade in calitate buna ... seria DBGT e ... plictisitoare ... iar filmele ... pai alea chiar merita vazute ... mai ales Movie 12 ... si poate un pic Special-urile. Bun si acuma ca am terminat cu DBZ ... ar fi cazul sa ma uit la niste chestii serioase ... cum ar fi Neon Genesis Evangelion ... ala da serial

shinjikun is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2003, 15:49   #2 (permalink)
Fencing Student

Musashi's Avatar

Salut si bine ai venit.
Nu te supara dar, cred ca ar fi fost mai bine sa scrii parerea ta/parerile tale in threadul deja existent cu DragonBall Z. Cred ca oricum ai fi primit mai multe raspunsuri pe threadul deja existent care are cateva pagini bune.

Ce sa zic de seria DB... mie imi place pentru ca e _altceva_. Facut bine, impresionant la anumite faze, bataie, intriga, actiune. Si nici macar nu am vazut o saga de la cap la coada, pentru ca inca fac rost de ele. Momentan iau episoade pe sarite, dar Trunks Saga o am fara ultimele doua episoade.

Obsesie, oarecum. Ceva mai mult, sigur

Salut.

Musashi is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media > Comix

Thread Tools

Posting Rules