![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
cred ca e traducere dar din ce am sesizat la prima rasfoire ( mentionez ca nu l-am cumparat -- e cam piperat la 50 K --- ) are doar cateva pagini .. in nici un caz cat avea un rahan original ... mie imi lipsesc doar 8 din colectia Bimetriel ... aia veche Trimestriel nici macar nu stiu cate numere are ... so sunt FAN i pe aici ..
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
N-am incredere sa mai cumpar benzi desenate traduse in romana, desi Asterix a avut o traducere super... Un alt motiv ar fi nu voi avea niciodata toate albumele (genul nu prea se vinde si editurile renunta dupa citeva luni). dark_one, ce numere iti trebuie ? Am si eu citeva printr-un dulap, macar unul din noi sa posede colectia completa .
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
io am gasit si cu 50 k si nu m-am indurat sa iau .. avea doar 2 care imi lipseau restu aveam ... e mult sa dai banii astia am zis ca i le dau si pe ale mele cu 500 mii si nu a vrut .. duhh de ce nu ma mir
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|