![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 | Fani DBZ Unite! Catre toti fanii DBZ din Romania: Este momentul sa ne unim fortele si sa cream propriul nostru FanClub. Pana acum nu am auzit de vre-un FanClub DBZ in Romania asa ca am decis sa fac eu primii pasi spre viitor. in lume extesta zeci de FanCluburi DBZ, unele chiar cu membri din Romania dar nici macar unul din Romania cu membrii din strainatate? Daca vrem sa intram in Europa si sa ne recunoasca lumea trebuie sa schimbam acest lucru. Am cautat destul acest FanClub romanesc si nu l-am gasit asa ca m-am gandit sa formez eu unul cu ajutorul vostru. Daca sunteti de acord spuneti-mi si dati-mi niste sugestii pentru a transforma visul meu in realitate. E momentul sa ne trezim si sa ne facem auziti fratilor! Intreaga lume isi va da seama ca si romanii sunt la fel ca milioanele de fani DBZ de pe aceasta planeta si ca nu ne vom lasa ignorati. RASPUNDETI LA CHEMAREA MEA SI FACETI-VA AUZITI FRATILOR!!! P.S. E vreau sa facem IMPREUNA un FanClub Oficial. Daca stiti cum este posibil anuntati-ma. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 | Quote:
in plus functia de presedinte aduce cu ea multe responsbilitati. totusi cred ca sunt in stare sa ocup pozitia aceasta sau macar de vicepresedinte. dar daca adevaratii membrii nu vor crede ca fac o treaba buna pot oricand sa isi aleaga un alt presedinte atata timp cat va fi unul bun. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Pai e frumos asa, mai baieti ?
__________________ I am Homer of Borg . Resistance is ..... ooooohhhhhh doughnuts! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
fan club, oki. eu am deja un site dbz - www.ashu.home.ro - se oferisera cativa sa ajute la el dar pana la urma au lasat totul balta. continuati voi cu ideile, dar dragonator, pari a fi un pusti de 12 ani ... si deja ai vise de mare leader? try something else
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 | sorry
sorry dar nu am mai verificat forumul cand am vazut ca nu mai primesc raspuns. nici o grija. am inceput deja sa pun fundatiile clubului si zic ca pana in iunie 2004 va fi gata cu ajutorul vostru. eu nu am 12 ani si am calitati de "leader" (cel putin asa au spus cei pe care ii stiu). e o idee buna sa ne intal nim cu totii dar nu avem cum in persoana pt ca suntem imprastiati in toata tara dar va trebui sa ma contactati ca sa va inscrieti in club si sa ne intalnim pe mirc. daca vreti sa ma ajutati si sunteti seriosi contactati-ma la adresa killer_dragon@k.ro | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 |
"ar trebui sa fie un privilegiu sa fii in fanclub. si mai ales ca probabil vei fi printre primii membri" el are dreptate. poate ca la inceput nu va fi chiar asa de avantajos dar pese timp avantajele vor aparea. voi face op lista pe site-ul clubului daca te va interesa. in plus vei ajuta la crearea PRIMULUI FANCLUB DBZ DIN ROMANIA | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: timisoara |
tot ce spun eu e ca imi place dbz si ca nu conteaza ce varsta ai daca iti place un desen cu toate ca asta nu e desen e ceva mai mult...o legenda OK? | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 |
are dreptate. este vechi de 2 ani si nu mai este valabil. deja exista mai multe comunitati romane de fani anime si in plus eu nici nu mai sunt un fan asa de instarit de DragonBallZ. imi place mai mult Naruto. Mult mai mult. Asa ca daca vrea vre-un moderator va rog sa inchideti thread-ul acesta. chiar si sa il stergeti. Multumesc
__________________ [img=http://img39.imageshack.us/img39/5719/dragonatorsig9qj3ar.jpg] The truth is out there ?! The truth will set you free ?! Than feel free to go out there and search for the truth. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|