![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Pe forumul Visual Art s-a deschis o sectiune noua despre comics, facute de romani. N-ar strica sa va aruncati privirea. Un prim comic, online s-a lansat, Automatik. Sa ne creasca mare! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
M-am uitat rapid asa peste imaginile din comicul tau si am ramas profund impresionat. Daq asa ceva apare vreodata in Romania eu sunt primul care sa dea banii pe comic . Cu totii stim ca nu se compara niciodata rasfoirea unei carti , reviste cu citirea ei pe internet. Dar chiar si asa, este o initiativa extrem de buna si sper pt autor bine rasplatita
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Munich/Frankfurt/Germany |
Salut baieti si mersi Dominus pentru publicitate. raspunsul meu vine ceva prea tirziu, imi cer iertare, insa abia acu am dat de forumul asta si de threadul tau Ma bucur ca va placut.Salutari, eric | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Dominus, ericdee, check http://www.computergames.ro/stiri.ph...697/index.html
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
Foarte misto, Multam mult de tot!!!!! Daca va place si daca aveti chef, poate aveti idei la scenariu, tot caut oameni cu care sa discut despre tema asta, sintem intotdeauna deschis pentru pareri si idei.salutari si inca odata Multam mult, eric | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Te salut Eric, si pe tine Dominus ca va cunosc deja dupa "fapte" si pe toti ceilalti iubitori de bd, comics sau manga (ordinea e alfabetica, sa nu avem discutii) imi pare rau ca nu pot sa va interceptez pe www.visualart.ro unde m-am inscris ca si aici cu acelasi nume dar nu pot sa postez.( Urmaresc aproape zilnic sectiunea BD-Comics-Manga si faceti niste lucruri minunate pe acolo.) Eric, ma poti ajuta tu cumva? Nici pe administratori nu-i pot contacta pt. ca la Contact Us mi se cer niste date tehnice despre server pe care nu le detin momentan. Poate ma ajuti tu si le semnalezi cazul meu celor de la visualart.ro. Ca sa nu fiu insa AICI off-topic, dupa cum vad eu treaba oameni buni, o echipa serioasa de pe www.visualart.ro se pregateste serios de publicat o revista BD - Comics - Manga romaneasca. Dupa cum arata proiectele unora, egaleaza defuncta revista Quadrat, ba chiar are si potentialul de a o intrece, numai sa nu subscrie si ea la celebra regula "nici o minune nu tine mai mult de 3 zile" (apropo, Quadrat a sucombat dupa 2 numere). Pt. asta trebuie marketing si publicitate inteligent facute, pe langa talent artistic care este lejer (mai ales la grafica). Revin la tine Eric, pentru scenarii bine gandite de la inceput, nu literatura care trebuie apoi adaptata, nu inteleg cum nu reusiti sa-l mobilizati pe Cristian Lazarescu (fostul redactor sef de la Quadrat) care a semnat in colaborare cu Tudor Popa scenariul de la Aranca si singur cel de la bd-ul desenat de Victor Trifan in aceeasi revista (sorry Cristi, am un lapsus referitor la titlu). Omu' se pricepe, garantez eu. In caz ca va mai intereseaza sa tinem legatura, ma gasiti aici daca nu voi putea posta in continuare la visualart. Si daca nu sunt singurul care nu poate face asta, va dati seama ca vor mai fi si altii interesati de subiect si ramasi pe dinafara. Si din nou ca sa nu fiu off-forum, va invit pe cei de acolo sa strangeti randurile cu cei de aici de pe forumul de la www.computergames.ro intrucat se pare ca e mai accesibil, daca nu chiar mai primitor (sper sa nu supar administratorii). | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
Rork, ia incearca acu sa postezi pe VA, it must work now Ca admin cred ca am rezolvat problema, se pare ca cineva te uitase sa iti dea aprobarea, sorry. Check it out, si daca nu mere atunci trimitemi un mail, insa cred ca totul va fii okay.sal, eric | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Sorry nu vreau sa ma bag...dar pe www.manga.ro sunt niste comic-uri dragute ....
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
Oricum ma bucur sa vad ca cineva se ocupa de problema bd-urilor in romania! | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Trupa de pe visualart.ro e intr-o faza avansata, in special d.p.d.v. grafic; la capitolul scenarii stau mai prost. Ma rog... Se revin la subiect. Cred ca ai patit ce-am patit si eu la inregistrare acolo. Au uitat unii sa-ti dea acces, cred. Noroc cu Eric Dee, tatal tuturor ranitilor. Asa ca incearca sa apelezi la el. E prezent si pe-aici. Adica e cam peste tot in forumurile romanesti despre BD.Numa' bine | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|