![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Animae--->desene animate japoneze......recomandari!
Pentru ca Lady7 a adus vorba despre acest subiect, si pentru ca tocmai ma luasem de urmarit Animae m-am hotarat sa va cer parerea. Pana acum nu am vazut decat "My dear Marie"(o caseta) si "Flame of Recca"(11 casete). Nu stiu la ce sa ma uit i continuare... Voi ce recomandati?... Si apropos....nu-i asa ca animae-ul este meserias de tot? [Mesajul a fost modificat de Rrough (modificat 09 August 1999).]
__________________ ~Eschew obfuscation! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Guest |
Mabuc, de ce te bagi daca nu stii despre ce-i vorba? ANIME RULES!!! Rrough: si ce fel de anime te intereseaza?Fighting, romance, magic, violence, hentai ?Sunt foarte multe. Ce-mi place mie mai mult, dar in Romania n-am vazut mai de loc sunt: 1.Dragon Ball Z 2.Records of Lodoss Wars 3.Ah! My Godess! 4.El Hazard etc. ------------------ May chaos guide you | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Guest |
Subscriu. MANGA kick ass ! Vreau si io casete ! Lady7, zi-mi te rog la ce se refera "hentai", deoarece din cauza lipsei de material, nu prea cunosc termenii MANGA. In ce priveste genurile, mie imi plac, in ordine: SF, magic, violence, fighting si hentai (daca e ce cred eu ca inseamna asta ).Arigato ! [Mesajul a fost modificat de Ghost (modificat 10 August 1999).] | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Guest |
Hentai inseamna ce crezi tu ce inseamna (daca tu crei ce cred eu ca crezi). (Fraza asta pur si simplu nu are sens!).Oricum, hentai e un fel de eechi dar mult mai hardcore ca sa spun asa. Adica e foarte dur. Fiecare cu gusturile lui! Si eu vreau casete si postere si etc., dar de unde? ------------------ May chaos guide you | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Da da...manga rulz...daca n-ai la ce sa te uiti ia Dragon Ball Z...e super mishto...errr...like...kix ass. Care stie din ce desene e videoclipul ala de la melodia "King of the castle" or something cantata toata ziulica pe poastele astea de muzik de Gica din curu gradinii... Va mai amintiti de ecranele din Syndicate Wars...era ceve manga acolo... Curios cum se aseamana manga<<desenele giaponeze>> cu manga <<stiti voi,atunci cand sunteti happy happy joy joy si va tot loviti de stalpi>> hehehe... Nea Turturica de la Manga
__________________ 15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation. The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ma intereseaza aproape orice gen... sunt meseriase de tot. Am un prieten care are vreo 150 de casete, dar nu stiu dupa ce sa ma uit. Acum am de unde incepe. Daca vreti postere va pot trimite... sau pot sa copiez casetele pe computer in format AVI si le postez pe web sa le copiati! da sunt mari!(1.5G pentru 2 ore)(va usuca telefonul)....ce-ar fi daca fac CD-uri... Daca intr-adevar vreti fac CD-uri si le trimit prin posta(este ieftin)... Spuneti daca sunteti intr-adevar interesati si poate ca reusim sa facem ceva! Cam atat!
|
| | #12 (permalink) | ||
|
happy happy joy joy...errr....yup! Vreau TZ-D....unde,cand,cum??? Gica Eclipsoidu' P.S. Atentie la stalpi...
__________________ 15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation. The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti,Romania |
Frate Rrough ,incepe cu CD-urile alea o data si spune-ne cum putem face rost de ele....Poporul asteapta...(eclipsa, da merg si nishte CD-uri ).
__________________ Bodies fill the fields I see, hungry heroes end No one to play soldier now, no one to pretend... | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti,Romania |
Fa si tu o lista cu ce ai si noi iti spunem cam ce am vrea ... nu e bine? Si gandeste=te la un pret ...da frate rezonabil ca destul ne "judecam" cu Romtelecom-ul ($#%#$@% si #$#$%^^%) !!!!!!
__________________ Bodies fill the fields I see, hungry heroes end No one to play soldier now, no one to pretend... | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
O sa fie foarte ieftine: gratis! Problema este ca nu pot sa trimit fiecaruia cate un CD sau o caseta sau poster( de fapt numai Lady7 a intrebat de postere asa ca...). Deci o sa fac numai cate o copie din fiecare, o sa le trimit numai unuia dinre voi si dupa aceea va intelegeti voi! ![]() O sa fac o lista cat de curand!
|
| | #16 (permalink) | ||
| Guest |
Pe mine m-ar interesa casete VHS. Da' cum vrei sa ne descurcam daca tu trimiti o copie in Ploiesti sau mai stiu eu pe unde ? Cred ca trebuie sa trimiti una pe judet . De exemplu, pe Constanta ma ocup eu de distribuire.Ghost in the shell. De aici sunt imaginile din videoclipul "King of my castle" cantat de... err... am uitat. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
....cantat de Wamdue Project.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |