![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti,Romania |
Daca nu s-a oferit nimeni pana acum , ma ofer eu penru distributia in "draga" noastra capitala BUCURESTI .... Si noi vrem postere nu numai Lady7 (dar am fost mai "timizi"). Astept in continuare lista ta , OK? Centre pentru asa ceva nu exista in Bucuresti ? cine stie ?....
__________________ Bodies fill the fields I see, hungry heroes end No one to play soldier now, no one to pretend... | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 |
Astept cu nerabdare orice are legatura cu lady7, fete anim-ate sau domnisoare manga(te). Promit s-o platesc bine (in anumite limite, evident). Mersi de pe acum? Neah, am sa astept pana diseara, milady. Oricum, daca ii scuzati interventia unui outsider bine intentionat, consider ca lady ar trebui sa se ocupe de distributia pe Bucuresti (din motive de "first come, first served" sau bun-simt pe metru patrat). May chaos guide us? Ok. | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Guest |
Si pe mine m-a prins mania pentru Anime. Please... nu ma uitati si pe mine cand incepe procesul de distribuie ![]() Asteptand cu nerabdare "THE LIST", ------------------ CyberAlex cyberalex2000@hotmail.com "There ain't no gettin' off this train you're on" -FF7 -------------------------------------------------- | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 1999 |
Am si eu o intrebare. Ma chinui de o luna sa-mi aduca aminte cum il chema pe al patrulea din gasca: Rana, Girapf, Sibip...? Stie cineva? Ah si cine-si mai aduce amite de PAsarea de Foc Spatiala sa ridice doua numere... aaa degete! The AnimeOblio | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Guest |
Da domne' ! Uitasem de filmul ala super. L-am vazut odata pe la 7-8 ani si odata dupa 14 ani, nu mai stiu exact. Foarte mult mi-a placut. Cum se numeau personajele, nu-mi aduc aminte nici de frica. Cum ramane cu casetele alea MANGA ? Mai ajung prin Constanta ? | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | http://www.cdjapan.co.jp/%28blue%29/...KEY=TDV-2726D# SPACE FIREBIRD Hi No Tori 2772 Space Firebirth love's Cosmozone Legend Of The Phoenix Phoenix 2772 Space Firebird 2772 Aici aveti numele sub care a aparut filmul , eu il am dar este in japoneza . Cine il vrea poate veni pe langa facultatea de drept cu un cd si se rezolva , numai eu stiu cat l-am cautat asa ca .........da-ti un semn . Eu o sa incerc sa fac rost si de restul desenelor japoneze din perioada respectiva ca pe mine ma mai rod niste imagini care nu stiu din ce desene sunt dar imi aduc eu aminte (ma chinui de vreo 10 ani ) UITE AICI CEVA SA VA MAI BATETI SI VOI CAPUL http://www.generalworks.com/databank/movie/anime_e.html | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
exista si un subiect aproape la fel pe m-a( http://www.manga-anime.ro/forum_viewtopic.php?16.3580 ) ,in fine eu va recomand One Piece,e super tare serialul
__________________ manga-anime.ro - fan club manga si anime din Romania (FREE anime) | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
RanNero you're damn right! Pasarea de foc spatiala rules ! Astept de peste 20 de ani sa-l revad intreg cum l-am vazut prima data la cinematograf. Sunt curios ce varianta circula pe la noi pe cd-uri, cea scurta sau cea lunga? De vazut neaparat: Akira, Ghost in the Shell 1 si 2, Princess Mononoke, Spirited Away, Gunnm/Battle Angel Alita, Ninja Scroll, Appleseed, Steamboy. RanNero, celelalte titluri care te obsedeaza, daca sunt de pe vremea lui Hi no tori 2772, trebuie sa fie ceva gen Goldorak/UFO ROBO Grendizer/Grandizer, Captain Future/Capitaine Flam, Yamato Space Cruiser/Star Blazers, Captain Harlock/Albator, Mazinga Z, Great Mazinger, Dangard. Ca doar nu-i fi vorbind despre serialele care se dadeau pe-atunci la noi la tv, Heidi, Cuore, Sinbad? Pe mine ma apuca asa o nostalgie cate odata incat as da orice sa revad cateva momente chiar si din ele, mai ales din Sinbad. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Nu am decat o singura recomandare...Great Teacher Onizuka
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| www.animedump.ro ---> un site de la fani pentru fani.Veniti sa va convingeti
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Stie cineva cum se numea serialul acela anime in care aparea Prince A'Horne? (Nu stiu daca am scris corect, oricum era un personaj negativ, blond, care mirosea tot timpul un trandafir roshu).
__________________ Odi et amo. Excrucior. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |