![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Deocamdata nu imi permit sa editez imaginile in Photoshop sau Corel or anything like that, pentru ca nu folosesc calculatorul decat de la sala la care lucrez, si daca nu am licenta nu imi da voie patronul... Mai tarziu poate voi reusi sa folosesc calculatorul unui prieten... pana atunci... cam asta va fi stilul Si inca ceva :
__________________ Vigillant Lifeform Assembled for Destruction | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Bravo bai ,nu ma asteptam ... nu de la tine , de la Dominus da , dar nu de la tine ... ai ceva "talent" (vezi sa nu ti se urce la cap).O yea ... one question i have ... who is Sam?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Tare! Tine-o tot asa! ![]() Ai incercat sa postezi si pe VisualArts? Cred ca ai putea primi mult feedback de la userii de acolo.
__________________ Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the human race. -- H.G. Wells | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Btw NElf keep up the good work!
__________________ “Hello. I’m Hash’ak’gik.” it said. “Hello.” Replied Mortanius, looking up at it. "I’m going to possess you now.” it politely said. "Oh shit" | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru incurajari.... Ziua de salariu se apropie, si o sa cumpar ceva scule... poate si niste creioane de colorat... ca sa fie atmosfera mai placuta... in rest... Eu imi doresc doar sa am vointa din partea mea si suport din partea voastra... ![]() Apropos Genubah, m-am inscris pe VisualArt acolo si am pus unul din episoade pe un thread special pentru Comics...
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Inca o versiune a lui Gothik Elf... M-am decis sa nu ii schimb look-ul definitiv... ci voi folosi lookul acesta atunci cand micutzul Elf e suparat/furios Ah... si vreau sa ii multumesc lui Nervishor... ea este cea care a colorat desenul cu Uncle Sam ... Si ca sa nu zica lumea ca fac post-uri pe aici ca sa imi creasca cifra, o sa editez asta, si pun si desenul cu Elf. Al doilea edit: Am pus si desenul cu Gothik Sammy
__________________ Vigillant Lifeform Assembled for Destruction Last edited by Night-Elf; 09-03-2004 at 09:07.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Bai , dar de ce nu faci tu altceva , folosete cate un look diferit pt mai multe povestiri,asta daca ai de gand sa faci un fel de banda desenata gen garfield, sau tvman.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
uhhh welll .. Inca nu am prea bine conturate personajele povestii asteia... Am inceput sa lucrez la un plot de introducere... si... pe viitor o sa fac povesti "paralele" cu ce se intampla cu main story.... Chestia cu gothik-form o sa fie un fel de parodie dupa DBZ, ca atunci cand isi luau aia forma de SSJ Fanii DBZ nu trebuie sa ma urasca, pentru ca nu o sa am glume la adresa celui mai tare anime din lume ![]() Edit: Am mai gasit un personaj... Un coleg de bransa care lucreaza la un icafe vizavi de cel la care sunt eu angajat
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Xiboy tocmai ce scanez o chestie... sa iti arat cum arata Sam cu Power Up-ul ![]() Am cam lipsit ceva vreme de pe forum... dar a fost totul spre bine... am gasit pe cineva care o sa le coloreze pana o sa pot folosi si eu un photoshop ceva si invat sa il folosesc... si in pending e un domeniu... legal ![]() Iata ce poate omul cu coloratul (maxescu) : Sam colorat
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|